Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

uruguayda bi futbolcu var kel ortasahada. gana maçında özellikle dikkat ettim adama. hiç bi şekilde adam sahaya yakışmıyordu çok sırıtıyordu duruşu yürüyüşü fln zaten sürekli top kayıpları yapıp maymun oluyordu ortasahanın önünde.ne çirkin adam dedim kendi kendime bu herif bile bu takımda oynayabiliyosa kesin torpillidir fln diye düşündüm. bugunde hollanda maçını açtım 60. dakkada fln bu kel geldi gene ekrana 2 dakika geçti aradan kuyttan kenar çizgisi önünde bi çalım yedi saha bitti tribünlere kadar fırladı adam. dedim aha tam mantarmış dediğim gibi. cümlemi bitirmemle spiker işte galatasarayın ilgilendiği futbolcu diyince başımdan aşaya kaynar sular döküldü. eğer gs bu topçuyu alırsa yemin ederim bu sezonki kombinem elime geçtiği gün makasla keser yakar atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçlarına bakarsan kupa almanların hakkı tartışmasız. Ama hollanda alsın isterim.
Çünkü tüm zamanlara baktığında Hollanda nın 1 kupası bile olmaması da onların hakkı değil :)
Şimdi de tüm zamanların en kötü topunu oynayan hollanda olsa bile bi şekilde çıktı adamlar finale.
Dünya kupalarında nerdeyse her zaman göze hoş gelen ve kusursuza yakın top oynayan hollanda bir yerden patlar elenirdi, belki bu sefer alırlar kupayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman hollanda sakın almasın kupayı. Bugüne kadar hollanda hep güzel, göze hoş gelen, heyecanlı, zevkli futbol oynadı. Maalesef kupa alamadılar ama "gönüllerin şampiyonu" oldular yıllarca.

İlk defa bu sene daha dikkatli temkinli ve sıkıcı futbol oynuyolar. Olur da kupa alırlarsa doğrusu buymuş demek ki diyip o renkli futbolu bozacaklar hep böyle oynayacaklar. Olur da alamazlarsa belki lan her türlü alamıyoruz bari güzel oynayalım diyip yine eğlenceli futbola dönerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi;

Neuer >>> 3. Kaleci

Badstuber >>> Bir önceki sene B takımda oynayan adam

Freidrich >>> Küme düşen takımın stoperi

Lahm >>> Aslen sol bek değil sağ bek

Schweinsteiger >>> Ofansif ortasaha hatta kanat oyuncusu

Müller >>> Yine bir önceki sene bayrenin ikinci takımında oynayan adam

Khedira >>> 378163178 tane sakatlık olmasa kariyeri boyunca milli takım görmeyecek adam

Podolski >>> Malum

Klose >>> Klübünde yedek oyuncu

----

Almanya ingiltereyle arjantinden sonra bir de şimdi ispanyayı geçerse löw'ün heykelini diksinler berlinin ortasına
Sosyal ağlarda paylaş

Podolski milli takımda her zaman iyi oynar, Klose de öyle.

Khedira da milli takıma benim de yakıştıramadığım bir adam olsa da tercih edildi. Frings bildiğim kadarıyla sakatlığı olmamasına rağmen çağrılmadı. Lahm da iki tarafta da gayet oynar, bu turnuvada sağda oynuyor, Euro08'de soldaydı hatta bize soldan dalıp gol atmıştı mesela. Pek fark etmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Abi;

Neuer >>> 3. Kaleci

Badstuber >>> Bir önceki sene B takımda oynayan adam

Freidrich >>> Küme düşen takımın stoperi

Lahm >>> Aslen sol bek değil sağ bek

Schweinsteiger >>> Ofansif ortasaha hatta kanat oyuncusu

Müller >>> Yine bir önceki sene bayrenin ikinci takımında oynayan adam

Khedira >>> 378163178 tane sakatlık olmasa kariyeri boyunca milli takım görmeyecek adam

Podolski >>> Malum

Klose >>> Klübünde yedek oyuncu

----

Almanya ingiltereyle arjantinden sonra bir de şimdi ispanyayı geçerse löw'ün heykelini diksinler berlinin ortasına

adam hakli beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...