Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Onu bilmemde Evra konuşacam dedi konuştu mu? Anelka küfretmedim diyor. Ayrıca futbolcularda protesto etmiş teknik direktörü. Anelka öyle hakaret edecek birine benzemiyordu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 cCc Müslüman kardeşimiz Anelka küfretmez cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Anelka küfrün kralını edecek bir tipe benziyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Valla sahada da gayet efendi saha dışında da gayet efendiydi. Zaten öyle olmasa Chelsea çoktan göndermişti. Adam maçta dayak yemediği kalıyordu çok nadir sinirleniyorduki ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 uruguay yönetir. Lugano Reis ezecek inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Kewell da efendi görünüyo ama fakof fakof diye dolanıyo sdfsdf Bi de normalde etmese bile canına tak etmiştir, o Domenech adamı bezdirecek bi tipe benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yani kesin karşı çıkmıştırda Domenecde çileden çıkarmıştırki bir sürü futbolcu kağtan evra dahil protesto etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Rewendor said: Bayern'de soldaydı bayağı uzunca bi süre. Gerçi şimdi şöyle bi kafamda maçları hatırlayınca sağda oynadı bu turnuvada evet. adam olmadığından solda oynuyordu, orjinali sağ bektir Lahm'ın bir nevi zanetti modeli aslında, sola da koysan adam yokluğunda o bölgede eksiklik hissettirmiyor. Ama dediğimiz gibi Lahm normalde sağ bektir, euro 2008'de de sağ bekti, bu turnuvada da, normal zamanlarda Bayern'de de öyleydi. yanlış hatırlıyorsun yani, KOVARIZ SENİ BURALARDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vaniLLe said: vaniLLe said: fransaya gelcek olursak gruptan cikamayabilir bile bence. cünkü futbolcularin %70'i Domenechi sevmiyo. isteksiz oynuyolar. + takimda tecrübe namina iki üc adam var. Govou ile baslamaya devam ederse maclara hic mac alamaz. Gignac varken govou ile baslamak zaten sacma. Ribery ve Anelka gibi artizlerle zor fransanin o gruptan cikmasi sdf. Ben bu isi baya biliyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 3 gündür internet olmayan bi yerdeyim, buraya yazıp rahatlıyamadım. KODUK MUU!!!!! Beter ol maradona... oh rahatladım.. şu geyiğide sevdim : Don't cry 4 me argentina hahaha gelene geçene 4 çakıyor almanya, ispanya'dan rövanşı da aldılar mı gg 74'ün rövanşı süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şampiyon belliymiş arkadaşlar kasmayın http://www.electru.de/wp-content/uploads/germany_worldcup2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hollanda su oynadigi topla yari final oynuo ya baska bisi demiorum. cok kotu top oynuyorlar. Ispanya almanyaya ters takim. Ispanya alir o maci dedi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vaniLLe said: vaniLLe 10 haziranda demis ki; said: final hollanda - almanya olur. hakli cikicam gibi duruyo. sonra kizlar fitbildan anlamiyo dersiniz. ayrica ispanya cok pas yapabilen bi takim ama almanya da baskili oyunu ile yine 3 pas yaparak ispanyayi eleyebilir. müllerin olmamasi ne kadar etkiler almanyayi bilemem ama almanyada israrciyim yine de. (almanciligimin buna bi etkisi yok) bi de ispanyada takim direkt villa üzerine kurulmus gibi. eger villa yine sol tarafta oynarsa lahm onu cok rahat keser ama almanya tek bi adama takilip kalmiyo. vaniLLe said: vaniLLe said: fransaya gelcek olursak gruptan cikamayabilir bile bence. cünkü futbolcularin %70'i Domenechi sevmiyo. isteksiz oynuyolar. + takimda tecrübe namina iki üc adam var. Govou ile baslamaya devam ederse maclara hic mac alamaz. Gignac varken govou ile baslamak zaten sacma. Ribery ve Anelka gibi artizlerle zor fransanin o gruptan cikmasi sdf. Ben bu isi baya biliyorum. Dostum kız dedin Almanya' daki ahtapot çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hollanda şu rezil turnuvada Almanya ile birlikte tek seyir zevki veren takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesut çok abartılıyor veya ben anlayamadım adamın oyununu. Tamam forvet arkası yetenekli bir adam da öyle damga vuracak falan bir olayı yok. Müller bayaa başarılı mesela. Müllersiz alamanlar ağır sıçabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mesut abartılmıyor abi. almanya'da daha iyi oynayan adamlar var ondan mesut bizim göze çok batmıyor. ama gayet iyi oynuyor mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mesut un koşmadığını farkettim.bütün almanya bi pres yapıyor mesut böle yürüdü sürekli.anlam veremedim. mesela genel olarak oyunda pek gözükmüyor.ama sonra oyunun kaderini etkilicek pas şut birşeyler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 zaten böyle özel oyuncu oluyorsun. messi çok mu pres yapıyor. gerektiğinde müdahele ediyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hollanda'nın şu turnuvada göze hoş gelen futbol oynadığı dakika sayısı 45'i geçmez abi yapmayın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yalnız futbolda sans %30 vardır kuralı hakket dogru. Yani brezilya dan sadece oynamak yetmedigini anladık. Kitap gibi takım gitti. Tabi bunun acısını 2014 brezilya da dünya kupasından nasıl bir biyonik takımla çıkarlar belli değil. Şimdiden brezilyanın ilk maçına 1 girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hahahaha sana oranı söyliyim 1.10 :D Birde 2014 eskisi gibi olur. Tecrübeli oyuncular yabana atılmaz genç oyunculara yer vericem diye. Arjantin'de adam gibi bir teknik direktör ve adam gibi bir orta saha ve sistemle gelirse çok fena olurlar. Adamlarda bok gibi yıldız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Abi tamamen oyun disiplininden koptular hollanda 2-1e getirince, üstüne bir kırmızı kart geldi, öyle böyle değildi direk halı saha maçına dönmüştü, 10 kişi kalmasalardı belki yine en kötü uzatmaya götürürlerdi maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Maradona eger görevi bırakırsa benden sonra gelen de ofansif futbola devam etsin tek isteğim bu demiş. Adam uyanamadı hala, tabi basıyo kokoyu kopuyo dünyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Hollanda organize bir takım değil, üstelik defans yapamıyor. Bunun eksikliğini çok çekecekler finalde. Finalde diyorum çünkü zaten kendisine 2 beden küçük bir takımla oynayacak şimdi, as kadrolar arasında bile bariz fark varken bu yetmezmiş gibi kolu kanadı kırık, Suarez'i eksik, defans göbeğinde Godin Luganoyu kaybetmiş bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar