Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Dünya Kupası - Genel

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Bayern'de soldaydı bayağı uzunca bi süre.

Gerçi şimdi şöyle bi kafamda maçları hatırlayınca sağda oynadı bu turnuvada evet.

adam olmadığından solda oynuyordu, orjinali sağ bektir Lahm'ın

bir nevi zanetti modeli aslında, sola da koysan adam yokluğunda o bölgede eksiklik hissettirmiyor. Ama dediğimiz gibi Lahm normalde sağ bektir, euro 2008'de de sağ bekti, bu turnuvada da, normal zamanlarda Bayern'de de öyleydi.

yanlış hatırlıyorsun yani, KOVARIZ SENİ BURALARDAN
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

vaniLLe said:

fransaya gelcek olursak gruptan cikamayabilir bile bence.
cünkü futbolcularin %70'i Domenechi sevmiyo. isteksiz oynuyolar.
+ takimda tecrübe namina iki üc adam var. Govou ile baslamaya devam ederse maclara hic mac alamaz. Gignac varken govou ile baslamak zaten sacma.
Ribery ve Anelka gibi artizlerle zor fransanin o gruptan cikmasi sdf.

Ben bu isi baya biliyorum.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

vaniLLe 10 haziranda demis ki; said:

final hollanda - almanya olur.

hakli cikicam gibi duruyo. sonra kizlar fitbildan anlamiyo dersiniz.

ayrica
ispanya cok pas yapabilen bi takim ama almanya da baskili oyunu ile yine 3 pas yaparak ispanyayi eleyebilir.
müllerin olmamasi ne kadar etkiler almanyayi bilemem ama almanyada israrciyim yine de. (almanciligimin buna bi etkisi yok)
bi de ispanyada takim direkt villa üzerine kurulmus gibi.
eger villa yine sol tarafta oynarsa lahm onu cok rahat keser ama almanya tek bi adama takilip kalmiyo.

vaniLLe said:

vaniLLe said:

fransaya gelcek olursak gruptan cikamayabilir bile bence.
cünkü futbolcularin %70'i Domenechi sevmiyo. isteksiz oynuyolar.
+ takimda tecrübe namina iki üc adam var. Govou ile baslamaya devam ederse maclara hic mac alamaz. Gignac varken govou ile baslamak zaten sacma.
Ribery ve Anelka gibi artizlerle zor fransanin o gruptan cikmasi sdf.

Ben bu isi baya biliyorum.

Dostum kız dedin Almanya' daki ahtapot çıktı :S
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız futbolda sans %30 vardır kuralı hakket dogru. Yani brezilya dan sadece oynamak yetmedigini anladık. Kitap gibi takım gitti.

Tabi bunun acısını 2014 brezilya da dünya kupasından nasıl bir biyonik takımla çıkarlar belli değil.

Şimdiden brezilyanın ilk maçına 1 girilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahahaha sana oranı söyliyim 1.10 :D

Birde 2014 eskisi gibi olur. Tecrübeli oyuncular yabana atılmaz genç oyunculara yer vericem diye. Arjantin'de adam gibi bir teknik direktör ve adam gibi bir orta saha ve sistemle gelirse çok fena olurlar. Adamlarda bok gibi yıldız var.
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda organize bir takım değil, üstelik defans yapamıyor. Bunun eksikliğini çok çekecekler finalde. Finalde diyorum çünkü zaten kendisine 2 beden küçük bir takımla oynayacak şimdi, as kadrolar arasında bile bariz fark varken bu yetmezmiş gibi kolu kanadı kırık, Suarez'i eksik, defans göbeğinde Godin Luganoyu kaybetmiş bir takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...