Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ah ömer üründür aaah. ofsayıt deme artık gözünün yağını yiyeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fde fedenin feyki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 3-3 olsa.. hayat bayram olsa. ah bir olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 alt acc'ı mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 üff yov he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 gol oldu hernandez attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Böyle bitsin bu maç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 hakemler maçları öldürdü bugün.. yine de güzeldi iki maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://images3.photomania.com/361838/1/rad7D8D0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Messi olağanüstü bi oyun sergileyemez ise Almanlara elenecekler bana göre Bildiğimiz messi topu sağ çizgide markajda olmadan alırdı içe katederdi yardıra yardıra,şu ana kadar sağ çizgiye çok nadir atabildi kendini,maç boyunca orada oynayamıyo çünkü orta saha ile forvet arası çok kopuk Arjantin'de.Daha çok xavi,iniesta tarzı oynuyo mecburen tamamlayıcı olarak gidiyo .Ataklara hep arkadan orta saha oyuncusu gibi katılıyo.Ortadan 2ye1lerle top taşıyo ileri ama Almanlar pozisyon oyunu oynadıkları için bunları da yapması zorlaşacak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 20 sayfa geriden alıntı yapıyorum gece gece drama çekti canım. Pyro said: Düzgün cevap verince direk "oo aşağılanmışım, laf sokayım bari!" tribine mi girmiş gözüküyoruz? Yeni bir trend mi bu? Evet. Çünkü durup dururken düzgün cevap veren insana atar yapmışsın. O da şimdi sana atar yapıyor bu mesajla. <3 pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Almanya Arjantine hangi gun saat kaçta? Ve evet hakemler resmen iki macında keaderini degiştirdiler resmen hele ingilizlerinki zaten direk goldu yani cok degişebilirdi skor 2-2 olmus olsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Kojiroh said: Böyle bitsin bu maç :( handikap 1 mi verdin maça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Rikkie said: 20 sayfa geriden alıntı yapıyorum gece gece drama çekti canım. Pyro said: Düzgün cevap verince direk "oo aşağılanmışım, laf sokayım bari!" tribine mi girmiş gözüküyoruz? Yeni bir trend mi bu? Evet. Çünkü durup dururken düzgün cevap veren insana atar yapmışsın. O da şimdi sana atar yapıyor bu mesajla. <3 pati. Önce düzgün cevap anlayışını gözden geçir ardındanda atar anlayışını derim zira daha komik durumlara düşebilirsin. edit: Bu da atar değildi mesela, yine karıştırırsan diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 murtyy said: murtyy said: Bir de bu turnuvada hayatimda hic gormedigim kadar hakem hatasi goruruyorum. Bole buyuk bi turnuva da amator hakemlerin takimlarin kaderini degistirmesi yazik umarim turnuva sonuna kadar alinti yapmak zorunda kalmam =)Ama resmen hakemler golge dusurdu dunya kupasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 DoubleW said: handikap 1 mi verdin maça :) Yok direk maç skoru 3-1 fgjsdhkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Pyro said: Önce düzgün cevap anlayışını gözden geçir ardındanda atar anlayışını derim zira daha komik durumlara düşebilirsin. edit: Bu da atar değildi mesela, yine karıştırırsan diye söylüyorum. Pyro said: Rikkie said: Yok abi schalkede alman milli takımında falan oynamış olan Gerald Asamoah karıştırdınız siz. Zaten öyle "hadeee benim çift vatandaşlığım var bu ülke almadı ötekinin kampına gidiyorum ben o zaman" gibisinden birşey olur mu ki :D Almanya milli takım olayını hatırlasam zaten sormam böyle birşey, az mantık. :) :) :) :) :) :) :) edit: Birkaç tane daha smiley ekledim, hani bari bu sefer alınma diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Çok ıkınıyorsun ama malesef olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 nileppezdel said: Meksika pozisyona falan girerken pozisyonu olmayan Arjantin o şerefsiz yan hakem yüzünden 2-0 geride. Golden sonra itirazlara bakarsanız Meksika'lılar bayrak kaldırma işareti yapıyorlar, kaldırıp indirdin hemen bayrağı dermiş gibi. Tevez 2,5 metre ofsayttayken bu olasılık bence gayet yüksek zira 2,5 metre ofsaytı göremeyen yan hakem ölsün. Yan hakemi geçtim, orta hakem çok rahat görürdü Tevez'in ofsaytta olduğunu. Diyelim onun tam o anda önünden biri geçti de yan hakem fena. Hiç sanmıyorum göremediğini, bayrağı da gerçekten kaldırıp indirmiş olabilir pozisyonu göstermemeleri öyle düşünmeme sebep oldu iyiceyahu ofsayt olması için tevez 2 meksikalının arasında olmalı en ileride olursan ofsayt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 kupanın anasını hakemler tayin etti uefa rlz fakat fifa suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Kojiroh said: DoubleW said: handikap 1 mi verdin maça :) Yok direk maç skoru 3-1 fgjsdhkjf müneccimmisin olum sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 adam zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yazık oldu meksikaya tevezin ikinci golü imbaydı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 matanın çalıma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar