Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 naked man taktiği nedir ? kız mutağa gittiğinde sen pantalonunu indir.geldiğinde ya seni kovar yada yataga davet eder haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 pantolonuna süt dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Terbiyesiz adam. Ben seni bütün masumane duygularımla evime çağırayım, sen ulu orta yerlerde benimle ilişkiye girmek için taktik soruştur. Konuşma bir daha benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 biri fake kız niki alıp bugun benim evde diye topick açsa gayin birini çağırıyordum 2 seferdir tık yok artık dayanamıycam açcam camı bağırca diye de giriş yapsa daha eğlenceli olabilirdi ayla hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sevişelim mi de bence bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Xenocide said: Terbiyesiz adam. Ben seni bütün masumane duygularımla evime çağırayım, sen ulu orta yerlerde benimle ilişkiye girmek için taktik soruştur. Konuşma bir daha benle. Dur Melis yanlış anladın, açıklayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 forgiver said: biri fake kız niki alıp bugun benim evde diye topick açsa gayin birini çağırıyordum 2 seferdir tık yok artık dayanamıycam açcam camı bağırca diye de giriş yapsa daha eğlenceli olabilirdi ayla hanım? valla aklıma gelmişti, ama sora julietta kepazeliği gibi olur diye düşündüm. "virüs girdi bilgisayarıma topic açmış virüs" demem gerekebilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kizin evine geldiginde kapiyi acar acmaz kafayi gecir. yere dusunce nefes bosluguna saglam bi tekme at. cildirtma ulan beni de ve kizin ustundekileri parcalamaya basla. eger zevk alir gibi olursa seri bi kac tekme daha at. ona bol bol hakaret et, boyle ciglik falan at arada, durup dururken kahkaha at. en onemlisi zamansiz kafalar, evet kiz kendini guvende hissettigi an kafa atican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Tonight i wanna give it all to you In the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Korku filmi izleyin.cinlerden bahset.%99 yatagina gelip korkmus ayagina koynuna gircek.muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ispanyol iksiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kendi üstüne bir şey dök ve soyunmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Otururken kolunu at devami gelir edit:Sonucta kiz seni cagirmis sen bi hareket yapmazsan 5. Geceden sonra birdaha seni evine cagirmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Red said: naked man taktiği nedir ? kız mutağa gittiğinde sen pantalonunu indir.geldiğinde ya seni kovar yada yataga davet eder haha Naked Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 film söyleyin bari ya izlenicek şöyle birlikte hafif korku dolu hafif ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 maskeli beşler ırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 naked man taktiğini lise 1 de 4e 4 yapmıstık finali çığlıklar bagırmalar evden cıkmalar burası törkiy olmaz öle şeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 canola said: maskeli beşler ırak o çok korkunç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sonunu düşünen kahraman olamaz iki gece kardeş kardeş oturmuşsunuz allahın hakkı üçtür demiş dördüncüde o eve başka erkek gider diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ee sabah oldu ne oldu ne yaptınız anlatmıcanmı koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 morgen fick herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kanepede uyumuştur napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu akşam hacı daha yarın demiştim zaten postu açarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bi bahaneyle yanına sokul (cep telefonundan bişey bakma, uzaktan kumanda tamir etme, sudoku çözme filan... yakından bakma gerektirecek ve 5 dakika kadar vakit alacak küçük bişey), yanındayken heyecanlan, kalbinin çaptığını hissetsin. sonra çek-öp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 karabekar said: yarın akşam şirketten bi hatunun evine gidiyorum kalmaya böle yakınlaşacak bi bahaneler bişeyler bulmak lazım alkol kullanmıyorum ona göre... 1- "elimde çok güzel bir şarkı var" de 2- albüm kağaındaki barış manço resmini özellikle göser 3- lambaya püf de şarkısını aç 4- şarkıya eşlik et 5- ??? 6- Profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar