BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Beşiktaş'ın sezon sonu Cola Turka ile anlaşması bitiyormuş. Efes ile birleşelim işte :p
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Alın işte nil ile aynı fikirde olduk sizin yüzünüzden, bir şeyi de kendiniz akıl edin be.
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: Beşiktaş'ın sezon sonu Cola Turka ile anlaşması bitiyormuş. Efes ile birleşelim işte :p Bunun gerçekleşmesi için ilk olarak tuncay özilhan'a biri beşiktaşlı olduğunu hatırlatmalı :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sırf basketboluda etkilemeyecek bu durum. festivale veya konserlere sponsor olamayacaklar. bilet fiyatları 2-3 katına çıkacak. Bunla ilgili bir yazı vardı marketing türkiye'de ve firma yetkilileri sponsorlarla bilet fiyatları yarı yarıyadan fazla düşünrebiliyorz demişti.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mep said: Bira boy uzatıyormuş Boyu bilemicem de göbek yaptığının bizzat tescilli örneğiyim. 1.80 küsur boy 70 kilo ama göbek var. Boşuna demiyor fransız şarap için diye, bir daha düşündüm de efes kapansın dimitrakopulos yada şirince basketbol klübü kursun. Göbekte yok, oh mis.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Olayı dramatize etmek yersiz de, Efes Pilsen basketbol takımı ve Efes Pilsen adlı bira benim kafamda tamamen ayrıdır, keza bu hamlenin Efes Pilsen'i kapatmaya götüreceğini bu forumdakiler de o federasyondakiler de biliyor birbirimizi kandırmayalım. Hadi hayırlı olsun
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen. aferin yola devam! said: Efes Pilsen’in sponsor olduğu ve desteklediği organizasyonlar Tiyatro Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu Ankara Sanat Tiyatrosu Antalya Devlet Tiyatrosu Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Dostlar Tiyatrosu Hadi Çaman Tiyatrosu Yeditepe Oyuncuları Kenterler Tiyatrosu Oyun Atölyesi Sadri Alışık Tiyatrosu Tiyatro İstanbul Tiyatro Oyunevi Trabzon Devlet Tiyatrosu. Sinema A Ay Çözülmeler Kız Kulesi Aşıkları Yerçekimli Aşklar Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey Bir Kadının Anatomisi Akrebin Yolculuğu Mektup Avcı Karışık Pizza Nihavend Mucize Karun Hazineleri Uluslararası İstanbul Film Festivali Propoganda Mayıs Sıkıntısı Balalayka O da Beni Seviyor Bekleme Odası Yumurta İklimler Müzik Efes Pilsen One Love Festival Spor Efes Pilsen Spor Kulübü Efes İle İlk Adım, Basketbol Okulları Efes İle İlk Adım Yaz Kampı Efes Pilsen World Cup Türk Milli Futbol Takımı Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray 10’dan fazla Anadolu külübü Efes Pilsen Cup
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 SPectre88 said: hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen. aferin yola devam! sporda sponsor olamıyor hemen de uçtuk bakıyorum
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sabonis said: SPectre88 said: hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen. aferin yola devam! sporda sponsor olamıyor hemen de uçtuk bakıyorum yok abi olay sporda bitmio. alkol markası hiçbiyere hiçbi organizasyona sponsor olamıyo kafadan. yani o blues festivalleri falan, tiyatrolar falan gg.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya bulunur baska sponsor Dert ettiginiz seye bak
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 alkolü yasaklasınlar toptan da rahatlasınlar olsun bitsin
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 alkol markasının spora sponsor olamamasından "alkol yasaklansın bari"ye nasıl geldin, nasıl bi bağ kurdun merak ediyorum?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mokoko said: sabonis said: SPectre88 said: hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen. aferin yola devam! sporda sponsor olamıyor hemen de uçtuk bakıyorum yok abi olay sporda bitmio. alkol markası hiçbiyere hiçbi organizasyona sponsor olamıyo kafadan. yani o blues festivalleri falan, tiyatrolar falan gg. evet durum bu. sporla sınırlı değil. daha önce de bununla ilgili 2 satır bir şey yazmıştım. sponsor öyle kolay bulunmuyor gibime geliyor benim. Reklamın önemini bilmeyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz sonuçta. Bugün kaç tane takımın formalarında reklam yok futbolda. Şampiyonlar liginde oynamış Bursaspor'un bile yok. Bu firmaların sponsor olmuş olmasında da bir hayır vardı.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.basketdergisi.com/efes-pilsen-devam-edecek-can-isbakan.html hadi bakalım. umarım en azından kulubu kurtarırlar. festivaller falan ztn gg.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yaa işte böyle değiştirirsiniz, akıllı olun dicekler ismi değiştikten sonra :)
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 c.kale de sokagn bırıne sponsor oldu efes, barlar sokagnın orda,tarıhı bı sokagı restore edıp ustnu kapattlar cevre duznlemsı fln yaptılar. 10numara olmustu, onu da yıktrmasnlr =(
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 BiTcH_oFBaT said: yaa işte böyle değiştirirsiniz, akıllı olun dicekler ismi değiştikten sonra :) zaten degisecekti ismi, ne olacaktı ya? bosuna tantana yapıldı. cok zor degilmis gordugunuz gibi.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: bugun spor, yarin... Yarından da yakın; said: Son gelen haberlere gore: http://www.hurriyet.com.tr/...mi/16730038.asp?gid=373 - yılbaşı sepetlerine içki koymak yasak, bedelsiz içki sunumu yok - restoranlara içkili tanıtım yasak - alkollü içki satışları tabelada görünmeyecek - bakkalda gofretle rakı yan yana konulamayacak bunlar neyi gosteriyor daha acalim: - ege ve akdenizde otoyolun denize paralel yapıldığı kıyı şeritlerinde deniz manzarası eşliğinde balık eşliğinde bir kadeh rakı içmek mümkün olmayacak. - bu durumda alkollü içki üreticilerinin artık hiçbir organizasyon, festival, etkinlik vb. sponsor olma veya yardım amaçlı dernek organizasyonlarına içki temin etme imkanı kalmayacak. - aynı maddeye göre, indirimli fiyattan içki satışı, bir şişe içkinin yanında bir bardak vs. promosyon malzemesi vermek satış artırıcı faaliyet olarak kabul edilip yasaklanıyor. - içki satan işyerinin tabelasına dahi içki satıldığını belli edecek marka yazması, işyerinin kapısına bir reklam asması, içkileri vitrine dizmesinin artık mümkün olmaması sektörde kaygıları artırıyor. - maddenin devamındaki “alkollü içkiler çocuklara yönelik olan her türlü materyallere bitişik alanda yer alamaz” hükmüne göre de 10 metrekarelik bakkalda, örneğin gofretle rakının yan yana konulmaması gerekecek.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 applev0dka said: c.kale de sokagn bırıne sponsor oldu efes, barlar sokagnın orda,tarıhı bı sokagı restore edıp ustnu kapattlar cevre duznlemsı fln yaptılar. 10numara olmustu, onu da yıktrmasnlr =( yıkın bu ucubeyi
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://ekonomi.milliyet.com.tr/yeni-ismi-belirlendi/ekonomi/ekonomidetay/10.05.2011/1388479/default.htm?ref=yahoo
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25216740/ yurutmelik kaldırılmış. isim değişikliğine gerek kalmadı. nice
Öne çıkan mesajlar