Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pilsen is no more...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Beşiktaş'ın sezon sonu Cola Turka ile anlaşması bitiyormuş. Efes ile birleşelim işte :p

Bunun gerçekleşmesi için ilk olarak tuncay özilhan'a biri beşiktaşlı olduğunu hatırlatmalı :D
Mesaj tarihi:
sırf basketboluda etkilemeyecek bu durum. festivale veya konserlere sponsor olamayacaklar. bilet fiyatları 2-3 katına çıkacak. Bunla ilgili bir yazı vardı marketing türkiye'de ve firma yetkilileri sponsorlarla bilet fiyatları yarı yarıyadan fazla düşünrebiliyorz demişti.
Mesaj tarihi:
mep said:

Bira boy uzatıyormuş

Boyu bilemicem de göbek yaptığının bizzat tescilli örneğiyim. 1.80 küsur boy 70 kilo ama göbek var.

Boşuna demiyor fransız şarap için diye, bir daha düşündüm de efes kapansın dimitrakopulos yada şirince basketbol klübü kursun. Göbekte yok, oh mis.
Mesaj tarihi:
Olayı dramatize etmek yersiz de, Efes Pilsen basketbol takımı ve Efes Pilsen adlı bira benim kafamda tamamen ayrıdır, keza bu hamlenin Efes Pilsen'i kapatmaya götüreceğini bu forumdakiler de o federasyondakiler de biliyor birbirimizi kandırmayalım.

Hadi hayırlı olsun
Mesaj tarihi:
hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen.
aferin yola devam!
said:
Efes Pilsen’in sponsor olduğu ve desteklediği organizasyonlar

Tiyatro
Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu
Ankara Sanat Tiyatrosu
Antalya Devlet Tiyatrosu
Diyarbakır Devlet Tiyatrosu
Dostlar Tiyatrosu
Hadi Çaman Tiyatrosu
Yeditepe Oyuncuları
Kenterler Tiyatrosu
Oyun Atölyesi
Sadri Alışık Tiyatrosu
Tiyatro İstanbul
Tiyatro Oyunevi
Trabzon Devlet Tiyatrosu.
Sinema
A Ay
Çözülmeler
Kız Kulesi Aşıkları
Yerçekimli Aşklar
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
Bir Kadının Anatomisi
Akrebin Yolculuğu
Mektup
Avcı
Karışık Pizza
Nihavend Mucize
Karun Hazineleri
Uluslararası İstanbul Film Festivali
Propoganda
Mayıs Sıkıntısı
Balalayka
O da Beni Seviyor
Bekleme Odası
Yumurta
İklimler
Müzik
Efes Pilsen One Love Festival
Spor
Efes Pilsen Spor Kulübü
Efes İle İlk Adım, Basketbol Okulları
Efes İle İlk Adım Yaz Kampı
Efes Pilsen World Cup
Türk Milli Futbol Takımı
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
10’dan fazla Anadolu külübü
Efes Pilsen Cup
Mesaj tarihi:
SPectre88 said:

hani basketbol takımının ismini Anadolu Efes yapar kurtarırsın belkide yeni yasayla sponsor olamıyormuş Efes Pilsen.
aferin yola devam!

sporda sponsor olamıyor hemen de uçtuk bakıyorum
Mesaj tarihi:
sabonis said:

SPectre88 said:

aferin yola devam!

yok abi olay sporda bitmio. alkol markası hiçbiyere hiçbi organizasyona sponsor olamıyo kafadan. yani o blues festivalleri falan, tiyatrolar falan gg.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

sabonis said:

SPectre88 said:

aferin yola devam!

yok abi olay sporda bitmio. alkol markası hiçbiyere hiçbi organizasyona sponsor olamıyo kafadan. yani o blues festivalleri falan, tiyatrolar falan gg.

evet durum bu. sporla sınırlı değil. daha önce de bununla ilgili 2 satır bir şey yazmıştım.
sponsor öyle kolay bulunmuyor gibime geliyor benim. Reklamın önemini bilmeyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz sonuçta. Bugün kaç tane takımın formalarında reklam yok futbolda. Şampiyonlar liginde oynamış Bursaspor'un bile yok. Bu firmaların sponsor olmuş olmasında da bir hayır vardı.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

yaa işte böyle değiştirirsiniz, akıllı olun
dicekler ismi değiştikten sonra :)

zaten degisecekti ismi, ne olacaktı ya? bosuna tantana yapıldı. cok zor degilmis gordugunuz gibi.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bugun spor, yarin...

Yarından da yakın;

said:
Son gelen haberlere gore:
http://www.hurriyet.com.tr/...mi/16730038.asp?gid=373

- yılbaşı sepetlerine içki koymak yasak, bedelsiz içki sunumu yok
- restoranlara içkili tanıtım yasak
- alkollü içki satışları tabelada görünmeyecek
- bakkalda gofretle rakı yan yana konulamayacak

bunlar neyi gosteriyor daha acalim:
- ege ve akdenizde otoyolun denize paralel yapıldığı kıyı şeritlerinde deniz manzarası eşliğinde balık eşliğinde bir kadeh rakı içmek mümkün olmayacak.
- bu durumda alkollü içki üreticilerinin artık hiçbir organizasyon, festival, etkinlik vb. sponsor olma veya yardım amaçlı dernek organizasyonlarına içki temin etme imkanı kalmayacak.
- aynı maddeye göre, indirimli fiyattan içki satışı, bir şişe içkinin yanında bir bardak vs. promosyon malzemesi vermek satış artırıcı faaliyet olarak kabul edilip yasaklanıyor.
- içki satan işyerinin tabelasına dahi içki satıldığını belli edecek marka yazması, işyerinin kapısına bir reklam asması, içkileri vitrine dizmesinin artık mümkün olmaması sektörde kaygıları artırıyor.
- maddenin devamındaki “alkollü içkiler çocuklara yönelik olan her türlü materyallere bitişik alanda yer alamaz” hükmüne göre de 10 metrekarelik bakkalda, örneğin gofretle rakının yan yana konulmaması gerekecek.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

c.kale de sokagn bırıne sponsor oldu efes, barlar sokagnın orda,tarıhı bı sokagı restore edıp ustnu kapattlar cevre duznlemsı fln yaptılar. 10numara olmustu, onu da yıktrmasnlr =(

yıkın bu ucubeyi
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...