Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 AVdeki bossu arada summon etmek gerekiyor gene ama artık zaman bazlı oldugundan AV genelde sure yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 av yaşam tarzıydı ya, world pvp gibiydi. aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bir kere UC raidine girmiştik. Şehire girdik bir baktım ne HK'sı DK ' lar havada uçuşuyor. bir anda 3-4 Rank kaybetmiştim. Direk Private olduk. Ne Koymuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 AV hala aynı şekil olsa zırlayan bebeleri düşünemiyorum heroiclerde 30 sn bekleyince /leave yaptıklarını düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben o dk etkısını hıc goremedım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Suark said: ben o dk etkısını hıc goremedım ya ::o işte böyle bir etki :) Şehir basamazdık ya DK korkusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ya o soylentı gıbı gelıodu bana. Cunkı bi keresınde koymusum dıyıp basmıstık arathı yı guıldce ( ben lead etmıstım fotoları hala var =)) ) bişi olmamıştı yanı. Baya da DK almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ahah tarren mill mantarcisi ne yigitlerin ranklerini dusurdu kıçı kırık mantarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Popeye said: ahah tarren mill mantarcisi ne yigitlerin ranklerini dusurdu kıçı kırık mantarcı :) tek mağdur biz değiliz allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 TBC'de ilk 70'imi kastığımda hayatım AV'de geçiyodu lan. VAY AK'deydim bi de dungeon, hc falan girmiyodum girince ninja pull yapıyorum diye, av'de takılıyodum sürekli. Frostwolf almıştım kajsbfsd Sonra bi ara bi değişiklik yaptılar bi şey oldu, bi dengesizlik mi varmış ne varmış, onu düzeltmişlerdi bi binayı kaydırarak. Vay anasını lan sjdfkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kojiroh kimdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Gaci Wotlk çıkmadan bi 4-5 ay önce bırakmıştım oynamayı sınav davasına. Sonra oynamadım karakteri, arkadaşın oynadığı realmde oynamaya başladım, migrate et dursun dedi ettim duruyo öyle. Hala 70 sdfjhksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: The Rogue- He's been sitting in the hut that holds Warsong's mana/health regeneration leaf for 15 minutes. He's not afk. He's just... well, waiting. His own mother didn't like him. You don't either. benim tam. eğer ölesine girdiysem oyuna geçiyorum allyların graveyarda. yanımdan geçen yanlız oyunculara daliyorum. zaten koruyan eden olmuyor. kesip sonra gidip regeni aliyorum ve bekliyorum icerde bi sonraki spawn için. heal isteyen rogue olayında ise yarım benziyor. ekmek vs yemem hiç, bandaj bile atmam. canım az ise canı benim gibi az olana dalarım. obur turlu elimi kaldırmam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 açık konuş .. bence gayet o leaf'e gelen düşük hp'lileri kesiyosun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 The Ret Pallie- Yep, he's got it. That 51 point talent that removes all healing spells from his spell book. ahaha bu ben aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar