Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bırakılıp win 7 ultimate'e geçilir mi, değer mi? 1 yıldır vista kullanıyorum hani öyle çok kötü demedim ama tabi xp yi de aratmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Geçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Her koşulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aldım cevabımı, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 vista kullanıyorum ve kimsenin memnun olmadığı kadar memnunum. Hiç problem yaşamıyorum nedense herkesde bir sıkıntı bir şey. Win7 orjinal değilse vista'da kalmanı tavsiye ederim. Update yapamadıktan sonra windowsların hepsi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 win 7 ustun ya. gecilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yunusemre said: Win7 orjinal değilse vista'da kalmanı tavsiye ederim. Update yapamadıktan sonra windowsların hepsi kötü bendeki degil ama catır catır tum updateleri yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kurdum, baya iyimiş. bızıklayım biraz. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 korsanı desteklemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 direk gecilir vista lanet gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Fistan said: korsanı desteklemiyoruzaldım keyini usd basıp zaten hemen çok iyi olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 anası bile öpülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 zaman makinesi yapıp bu başlığı açarkenki halini dövüp yükletilir bile o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dl hızı torrent varken full (400kb+ 4mbit ile) ama download managerlar ile yaptıgım rapid link dl'leri yerlerde sürünüyor, 15-20kb gibi. sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dandik çünkü win7 Vista RLzzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Win7 uber bir isletim sistemi abi. Insanlarin maclerinden Snow Leopard silip win7 kurduguna sahit oldum, bootcampsiz bildigin full format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben hala xp de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Masquerade said: dl hızı torrent varken full (400kb+ 4mbit ile) ama download managerlar ile yaptıgım rapid link dl'leri yerlerde sürünüyor, 15-20kb gibi. sebebi nedir? -Sunucu <-> Client arasındaki mesafe. -Sunucudaki yogunluk -Uyelik durumu ( Free, Premium ) -TTNET :) Bu arada 64bit kurdun umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Okuldan bedava win 7 verdiler msdn üzerinden ama ben hala xp sp3 takılıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 jonq said: Masquerade said: dl hızı torrent varken full (400kb+ 4mbit ile) ama download managerlar ile yaptıgım rapid link dl'leri yerlerde sürünüyor, 15-20kb gibi. sebebi nedir? -Sunucu <-> Client arasındaki mesafe. -Sunucudaki yogunluk -Uyelik durumu ( Free, Premium ) -TTNET :) Bu arada 64bit kurdun umarım.. Rapid Premium ve 64 bit win7 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 D@rkwish said: Okuldan bedava win 7 verdiler msdn üzerinden ama ben hala xp sp3 takılıyorum :S abi bi bizde mi win7 yok yaw! okulu basıp taş üzerinde taş, bilgisayar üzerinde monitör bırakmayacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 orjinal vistada orjinal 7 ye geçilir. kalpler kırılmaz, başlar ağrımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Çağa ayak uydurun arkadaşlar hadi vistayı anlarımda XP!? Yazık o işlemciye , ram e verdiğiniz paraya, bu kadarda geri kalınmaz ki ayıp ayıp.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 vista'yı anlamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar