smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Kaede said: horon evet gerisi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 her türlü oynarım. acımam. Dünyaya bi kere geliyoruz, yok komik gözükürüm, yok gülerle falan geçin bunu hayatınızı yaşayın. Kimse için yapmak istediklerinizden ödün vermeyin. FOR FREEDOOOOM!!!!!!!!!!!!! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Alyuvar yazın istanbula geliyormuş misal. Sokak ortasında çılgınlar gibi oynamayı düşünüyorum ben. Karşılıklı göbek atacak adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 valla bana kalsa kendi düğünümde şöyle klasik müzik çaldırır halaydan uzak dururum. pek hazzetmem oynamaktan oynasamda insanları kırmamak için oynarım. he klasik müzik dedikte elit falan değilim ama işte düğünde arap şükrü falan gitmez. öte yandan seve seve halay havası çalınıcak düğünümde yoksa sülale (özellikle teyzemler) sıraya girer ağız burun dağıtırlar. Sivaslı olmak sıradan olsa da kolay değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ben japonla evlenip, düğünümde de deep purple'dan my women form tokyo çaldırcam, nası fantazi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bi dugun de caponyada yapin, big in japan cal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bence türk milleti olarak ne zaman annemler beni düğüne götürüyor qq, teyzemler üzülmesin diye düğünde göbek atıcam modundan çıkarız, işte o gün atom fiziğini çözer uzaya da çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 tekirdağ damat halayı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 en son annemin düğününe gittim, orda da deli gibi oynamıştım valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oturmaya mı geldin diyenlere kafa göz dalıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok pis roman oynarım. arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 zeybek çalarsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Halay çekerken kendimden geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Helcaraxe said: her türlü oynarım. acımam. Dünyaya bi kere geliyoruz, yok komik gözükürüm, yok gülerle falan geçin bunu hayatınızı yaşayın. Kimse için yapmak istediklerinizden ödün vermeyin. FOR FREEDOOOOM!!!!!!!!!!!!! ahaha olm senin oynaman biraz dengesizlik yaratır lan, halay çekmek istesem çekemem ki seninle sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kesinlikle oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 arkadaşımın düğününe gitmiştim zorla çekip oynayalım ısrarlarına 1.5 saat falan dayanmıştım daha sonra biraz alkolle çakırlaşınca kendi ayaklarımla çıkıp saatlerce oynadım (:P)normalde hiç sevmem oynamayı pek oynamayıda bilmemde alkol insanı değiştiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 oynamak guzeldir. Asi genc olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ayik kafayla hayatta dans etmem, ama alkolu alirsam oynuyorum baya (yani oynuyormusum, bende yeni ogrendim) nedankoyla beraber gittigimiz bi yemekli eglencede alkolun de etkisiyle atmistim gobecikleri adam o gunden sonra bi daha aramadi, nasil dans ettiysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 @leopar: abi o aramama olayının sen dansın yüzünden olduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi konu disi modunun attigi mesaja bak kim kimi yalamis, neler oluyor dunyanin civisi cikmis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Fistan said: egleniyorsam niye oynamayayim ki ezik gibi kenarda dikilecegime YURU BE OZCAN http://www.youtube.com/watch?v=zfFXK4aH9AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Acımam, oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dans etmekten ve sarki soylemekten nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 akraba düğünleri sıkıcı oluyor. arkadaş düğünleri çok eğlenceli. zira hem arkadaşının evlenmesi heyecan verici bir durum, hem de diğer arkadaşların da orda. topluca döktürme muhabbeti.. ohhh yandan yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Vay anasını, sıra bana geliyor diye düşünerek içiyorum ben oynamak yerine. Ama istesem çok pis oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar