Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hd düşmedi dimi hala? iron mani çok severim, rdjyi ayrı severim, hala gidip sinemaya izlemedim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 İzledim. Ama yarısında sıkıldım. Bugün anca bitirdim. meh Neyse ki millet mandarin hakkında rage yapmış. İşin içinde bir numara olmadığını düşünerek sinemaya gitsem çok sinirim bozulurdu. "Iron man'i bitiriyoruz, adam gibi bir hikaye yazmak istemedik, o yüzden aynen geçen filmde olduğu gibi anonim evil corparate baş kötüsünü sunuyoruz" demişler. Bence Mandarin, Red Skull gibi Joker gibi düzgün biçimde filme yayılabilirdi. Ama önceki filmin aynısını çekmek varken neden uğraşsınlar ki? Kalbinden rahatsızlığını anxiety nöbetiyle, bir şirketi diğer şirketle değiştir, aynı işte. Bu arada alev kusan, organlarını yenileyen, istediği uzuvunu çok sıcak yapan, yapamazsa da havaya uçan adamlar bayağı bilimsel olmuş sdf. Film boyunca Tony üç kez mi ne "zırhımı giyemedim, çok zor dövüşüyorum" draması yaptı. Bir kere batman tarzı dedektif olmaya çalıştı falan. Bir de hikaye değil, toz bulutu efekti çalışmışlar. Pek bişe beklemeden izlemem iyi olmuş bayağı. Aşırı avaraj bir filmdi. Avengers'la yükselttikleri çıtayı özenle yerine geri oturtmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi bugün izledim filmi, hayır bir mandarin yüzünden şu kadar laf söylediniz, sinemada izlemedim ben ona yanıyorum. yapmayın şöyle bir daha rica ediyorum, ilk 2 filminden iyiydi gayet, hani 1, 2 nokta var böyle 2 saniyelik tutarsız olan, onada bir şey demiyorum artık napayım. YAPMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Lectre allah askina sus bak allahin adini verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Niye yahu? Baya severim ben iron mani, filmide sevdim :) Sürekli aksiyon olmaması iyi olmuş bence, mark 42de gayet hoştu ayrıca o ne benim yüksek mevkilerde tanıdıklarım var der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Lectre haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 oha octaya title verin, bana kendi çıkarları haricinden haklı diyen ilk insan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 allahin adini verdim diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hangisini ama? depends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Melkor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok abi ne çıkarı olacak aynı şekilde düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ayfon said: Melkor feriha koy.. feriha.. iha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sen ironman'den ne anlarsin ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 roket bilimi değil mi? eleştirmeye kalkarsan şu dünya üzerinde eleştirilemeyecek bir şey yok, biraz yapıcı ol. hayır yani green lantern filmine flm bok at ne bileyim git dizilere laf söyle ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Benim yakarisim Mandarin'e sen mandarin misin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok yahu amerikanın oyunuymuş işte hepsi. ağzından ateş çıkarıyor lan mandarin :< adamlar bir yerde politik bir mesaj vermiş aslında, ama bunu böyle söyleyince bütün forumun rageini yiyorum ahah. mandarine koyim sana bir şey olmasın ayfon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://whogottherole.com/wp-content/uploads/2011/10/Mandmain-300x234.jpg böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ıyy iyiki yapmamışlar lan :) zaten aldrian'a benziyor işte o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ayfon said: Benim yakarisim Mandarin'e sen mandarin misin! hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Birseyi 40 defa söyleyince "OL"urmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 heh geldi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mandarin said: Ayfon said: Benim yakarisim Mandarin'e sen mandarin misin! hayır benim Trevor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sakin olun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ben polemiğe girmem adamın ümüğünü sıkarım. http://s1305.hizliresim.com/19/q/nbxq1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar