Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İzledim. Ama yarısında sıkıldım. Bugün anca bitirdim.

meh

Neyse ki millet mandarin hakkında rage yapmış. İşin içinde bir numara olmadığını düşünerek sinemaya gitsem çok sinirim bozulurdu. "Iron man'i bitiriyoruz, adam gibi bir hikaye yazmak istemedik, o yüzden aynen geçen filmde olduğu gibi anonim evil corparate baş kötüsünü sunuyoruz" demişler. Bence Mandarin, Red Skull gibi Joker gibi düzgün biçimde filme yayılabilirdi. Ama önceki filmin aynısını çekmek varken neden uğraşsınlar ki? Kalbinden rahatsızlığını anxiety nöbetiyle, bir şirketi diğer şirketle değiştir, aynı işte. Bu arada alev kusan, organlarını yenileyen, istediği uzuvunu çok sıcak yapan, yapamazsa da havaya uçan adamlar bayağı bilimsel olmuş sdf. Film boyunca Tony üç kez mi ne "zırhımı giyemedim, çok zor dövüşüyorum" draması yaptı. Bir kere batman tarzı dedektif olmaya çalıştı falan. Bir de hikaye değil, toz bulutu efekti çalışmışlar. Pek bişe beklemeden izlemem iyi olmuş bayağı.

Aşırı avaraj bir filmdi. Avengers'la yükselttikleri çıtayı özenle yerine geri oturtmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bugün izledim filmi, hayır bir mandarin yüzünden şu kadar laf söylediniz, sinemada izlemedim ben ona yanıyorum.

yapmayın şöyle bir daha rica ediyorum, ilk 2 filminden iyiydi gayet, hani 1, 2 nokta var böyle 2 saniyelik tutarsız olan, onada bir şey demiyorum artık napayım.

YAPMAYIN!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...