Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 içindeki cloverfield dozajı yeterince küçükse severek izleyebilirim ben de, bi bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ındırıyorum su an yorum yazcam bırazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 cam xvid r5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mahidevran said: @nileppezdel Filmi cok güzel tarif etmissin. Bahsettigine göre film tam benlik. umarım öyledir ya yoksa suçlu hissederim :D ve cloverfield dozajı gayet küçük, kamera sallanmıyor falan hatta kamera kullanımı müthiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben de bugün gidip izleyeyim. fragmanı falan çogzeldi. merak ettiriyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 cloverfield'ı sallayın yüzde kaçı goonies yüzde kaçı et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 nilep cocuk filmimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ya öyle laylaylom çocuk filmi deil, neşeli ve umut dolu bir atmosferden çok mücadele, biraz isyankarlık, hoş bir romantizm ve biraz da ağır depresif bir hava hakim filme. ET'yi andırıyor aslında o yüzden, ET de pek çocuk filmi sayılmazdı işleniş tarzı açısından. Çocuk ET izlese filmin havasından depresyona girerdi, sonu çıkarırdı gerçi ama bütün film çaresizlik içinde emrah modunda takılıyordu çocuklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 http://www.incicaps.com/r/kmplayer-2011-06-09-12-36-20-66-old.swf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben istiyorum ki insanlar ölsün.gebersinler kaçamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hepiniz sadistsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 meh 6/10 o kadar da iyi değildi. para harcamışlar, çocuk oyuncu bulmuşlar o kadar, efekt falan da yapmışlar. emek harcanmış belli ama öyle ahım şahım bir film de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu adam hic beceremiyo ya alyen yapmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yok lan iyiydi yaratık, ayağa kalkınca şekilliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ASJKANSJAAVFJA Bi üstteki spoiler'i actim yanlislikla. Allah benim belami versin offfff!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Al iste bitti gitti. Offf harbi kiricam pc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 tamam sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Keşke değecek bir şey yazsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mahidevran said: Al iste bitti gitti. Offf harbi kiricam pc'yi ya zaten böyle bir canavarlı stand by me ya da ne bileyim bir goonies et nin ilk ve son yarım saati gibi bir film bekleme bildiğin böyle arka planda bol bol patlayıcı içeren sahne dolu film bi de sonuna ayıp olmasın diye canavar koymuşlar millet parasını geri istemesin diye öyle *headdesk* yapılacak bir mevzu yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dreagloth bu günden itibaren stalker'in oldum. Nefesimi ensende hissediceksin. Ödesicez. (Tabi diyebilirsin senin salakligin beni baglamaz, olsun birini suclamam lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi spoilerı neden açarsın ki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Dur şunu aç o zaman. Yaratık sekiz bacaklı örümcek benzeri bir uzaylı, ultra akıllı, gemisini yapmaya çalışıyor abd klasik inciğini çıkarıyor herifin, ama film sonun da gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 da birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 nileppezdel said: Abi spoilerı neden açarsın ki sdfsdf Abi hangi topikte oldugumu farketmedim. Güncelleri okuyodum sirayla. dreagloth'un postu da en alttaydi. yaratik kalkti gibi bisi görünce ALLAAAAAAAAAH oldum ucan adam gibi. Neyse. Cok ciddi bisi degildi heralde. Travmayla unuttum bi kismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Kötü ve gereksiz bir film olmuş. Tam bir televizyon filmiydi , yakıştıramadım jey jey'e 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar