The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yerine net tarihleri ve saat leri kullanırsak daha guzel olmazmı pek cok bu aksamla baslayan topıc olabılır zamanı gecmıs bıle olsa hortlatılıp fake olabılır amacı dısına cıkabılır ,bunu yerı temız bır sekılde tarıh versek ? ... :) :( :) :([signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 +1 bncede yanı tv rehberlerıne dondu ...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 KarafatmaMan nickine hasta oldum var ya nehheheh. Bende katılıorum bi format olsun. Bu akşam - Kanal - Saat - Film adı Mesajda da filmin konusu hakkında ufak bir yazı olsun, unutanlara hatırlatma açısından.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 olsun, ben evvelden beri hep öyle açıyorum mesela.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Catscratch, 05 Ağustos 2004 20:32 tarihinde demiş ki: KarafatmaMan nickine hasta oldum var ya nehheheh. euheuhe saol dostum...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bencede öyle yapalım bundan sonra.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Eee o zaman bunu duyurmak lazım nasıl[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yaa işte şöyle formatla olsun bence.. Trt-1'de 6/08/2004(bugün) X Filmi xx:xx'de hani ek not da düşelim bence,rahat dolur diğer türlü takvime fln bakıcaksın,yada ne biliiim bugünü 6 değil de 5 biliyosun dün zannettin :P kıvırmaya bak neyse işte böyle daha mantıklı.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) [Bu mesaj Seperate tarafından 06 Ağustos 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bence bir de thread açılsa, sticky olsa, başlığı da "bugün ne izleyelim" gibisinden birşeyler olsa, herkes birbirine "şu güzel izleyin, bu dandik boşverin" gibi tavsiyeler verse çok güzel olurdu.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 daha önce konuşulmuştu bu di mi? ben yanlış hatırlamıyorum di mi? dejavu oldum sanki bir an[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o tavsiyeler zaten veriliyor ancak sticky olmasın bence,böyle ayrı açıldığında insanın gözüne çarpıyor daha etkili bence.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon VİZYON bolumundeki "bu aksam" lafları ... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Catscratch, 05 Ağustos 2004 20:32 tarihinde demiş ki: KarafatmaMan nickine hasta oldum var ya nehheheh. euheuhe saol dostum...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bencede öyle yapalım bundan sonra.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Eee o zaman bunu duyurmak lazım nasıl[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yaa işte şöyle formatla olsun bence.. Trt-1'de 6/08/2004(bugün) X Filmi xx:xx'de hani ek not da düşelim bence,rahat dolur diğer türlü takvime fln bakıcaksın,yada ne biliiim bugünü 6 değil de 5 biliyosun dün zannettin :P kıvırmaya bak neyse işte böyle daha mantıklı.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) [Bu mesaj Seperate tarafından 06 Ağustos 2004 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bence bir de thread açılsa, sticky olsa, başlığı da "bugün ne izleyelim" gibisinden birşeyler olsa, herkes birbirine "şu güzel izleyin, bu dandik boşverin" gibi tavsiyeler verse çok güzel olurdu.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 daha önce konuşulmuştu bu di mi? ben yanlış hatırlamıyorum di mi? dejavu oldum sanki bir an[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o tavsiyeler zaten veriliyor ancak sticky olmasın bence,böyle ayrı açıldığında insanın gözüne çarpıyor daha etkili bence.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar