Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Afrika 2010] B Grubu

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

ARJANTİN
NİJERYA
YUNANİSTAN
G. KORE

"Maç Programı" said:

12.06.2010 17:00 Arjantin : Nijerya
12.06.2010 14:30 Güney Kore : Yunanistan
17.06.2010 17:00 Mangaung Yunanistan : Nijerya
17.06.2010 14:30 Arjantin : Güney Kore
22.06.2010 21:30 Nijerya : Güney Kore
22.06.2010 21:30 Yunanistan : Arjantin

http://www.youtube.com/watch?v=uOnSpw095O8&feature=related

Oldukça zayıf bir grup. Messi'yi izlemek keyifli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ŞORTLARININ SOL BACAKLARINDAKİ NE ABİ NASIL BİR IRK BUNLAR SDF GİDİN STARCRAFT OYNAYIN LAHN

Şu şaka insanları gidiyor afrikaya biz gidemiyoruz. Rıdvan'ın bir lafı vardı bosna maçından sonra, patiye bugünkü son postumu onunla bitiricem;

said:
iyisi mi biz uefadan affımızı isteyip asya federasyonuna katılalım yoksa türk insanının ömründe bir sefer görebilceği bir olay olcak türkiyenin dünya kupasında oynaması
Sosyal ağlarda paylaş

"o takıma td gerekmiyor" anlayışını kahvede bırakmak gerektiğini öğrenemedik hala milletçe.

son 10 yılın real madrid'i, 2008'in barcelona'sı, genel olarak chelsea, muntazaman milan, liverpool, tarih boyunca brezilya niye bu kadar başarısız oluyorlar o zaman ?

hiçbirinin td'ye ihtiyacı yok, koy sahaya al gamepadi eline.
Sosyal ağlarda paylaş

artı o saydığın takımdan zanetti ve cambiasso çok önemli adamlar olmasına rağmen seçilmemişler.

maradona iyi bir futbolcu olabilir fakat tam bir futbol cahili olduğunu bir kez daha kanıtladı. yıllarca veliahtım veliahtım dedi bin tane futbolcu için içlerinden bir tanesi yanına yaklaşamadı. en son messi var işte biraz yaklaşan onun da akıbeti belli değil daha.

seçtiği kadroya bak adamın. fizban vallahi kahveden bile adam getirsen bir tane arjantin' i daha mantıklı bir kadroyla kupaya götürür, daha da iyi futbol oynatırdı.

maradona' nın kafasında saliyim messiyi agüeroyu oynarlar nası olsa yeneriz mantığı var sanırım. bu kafayla çeyrek final bile göremezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Maradona Napoli'de kadroya bile alınmazken Jesus Datolo'yu milli takıma alıyordu. Hatta Brezilya'ya attığı gol abartısız 2009-2010 sezonunda gördüğüm en güzel goldür ki attığı kale de Julio Cesar'ın kalesi. Adam iyi görüyor bence yetenekli ama bir türlü patlama yapamamış, başarıya aç maça manyak modda asılacak futbolcuyu.

Da Zanetti ve Cambiassoyu almaması cidden speecless. Üstüne eminim ikisi de isyan etmiştir ayhan'ın galatasarayın en formda adamı olduğu her maç bir assist yaptığı dönemde "aurelio türkiye milli takımına giriyor ben giremiyorum galatasarayda bu halimle daha ne yapıyım" diye demeç verdiği gibi. sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...