Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Afrika 2010] A Grubu

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

GÜNEY AFRİKA
FRANSA
MEKSİKA
URUGUAY

"Maç Programı" said:

11.06.2010 17:00 Güney Afrika : Meksika
11.06.2010 21:30 Uruguay : Fransa
16.06.2010 21:30 Güney Afrika : Uruguay
17.06.2010 21:30 Fransa : Meksika
22.06.2010 17:00 Meksika : Uruguay
22.06.2010 17:00 Fransa : Güney Afrika

http://www.youtube.com/watch?v=EPU8afa9fbg&feature=related

Grupta dikkat çeken eşleşme Lugano vs Gio
Onun dışında Fransa'nın zorlanabileceğini düşünüyorum. Meksika ve Uruguay 2. turu zorlayacaktır. Ev sahibi Güney Afrika ise çaldığı birkaç puan ile grubun kaderini çizer gibi...
Tam 1 ay kaldı turnuvaya, gruplar başlığında açıklanan kadroları, öngörüleri ve maçlar oynanırken canlı tartışma topici vs şeklinde kullanırız diye düşündüm...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte bitsin bi dünya kupası moduna geçelim yaz gelsin tartışırız =)

Hiç maç topiği falan bile açmayan bir insanım ben, isteyen açsın ama erkenden açılınca konular çok kirleniyor, farklı yönlere kayıyor. maçlar çok uzak olduğu için abuk subuk muhabbetler dönüyor diye söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben yeri gelmişken sorayım, dünya kupası fikstürünü tam halde poster olarak falan veren bir dergi var mı?

Önceki 3 kupada kendim çıktı alarak duvara asmıştım ama pek bir işkence, şöyle güzel bir poster varsa alıp yapıştırıym ordan skorları yazıym boş kutular olsun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Tamam işte bitsin bi dünya kupası moduna geçelim yaz gelsin tartışırız =)

Hiç maç topiği falan bile açmayan bir insanım ben, isteyen açsın ama erkenden açılınca konular çok kirleniyor, farklı yönlere kayıyor. maçlar çok uzak olduğu için abuk subuk muhabbetler dönüyor diye söyledim.

kulüp muhabbeti olmadığından sapıtmaz pek muhabbet.
ha ama LUGANO GİOYU DÖVER, HADİ ORDAN GİO EZER, 6:0! UEFA KUPASI! na gelinirse burdan helal team dsaf.
futbol dergilerinin haziran sayısında muhtemelen verirler fikstür benzeri bişi ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha onun dışında turnuvada meksikanın pek şansı olmasa da Guillermo Ochoa'nın en sonunda kendini uluslararası arenada gösterip ispanya'daki orta sıra takımlarından gelecek teklifleri reddedip; ingilterede work permite italyada non-eu player sınırlamasına takılıp, haldun abiyle istanbulun yolunu tutmasını ve futbolu bırakana kadar galatasaray kalesini korumasını, bir simoviç, bir taffarel, bir mondragon v2 olmasını temenni ediyor ve sadece temenni etmekle kalacağıma inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Direk imzalatılmalı Dos Santos'a. Devre arasında imzalatsınlar ikinci yarı kasmasın :P Bu adamı elimizden kaçırırsak cidden çok üzüleceğim, adam alışma sürecindne sonra bizde oynarken de farklıyım ben diye bağırıyordu, Rijkaard da istiyor diye biliyorum kalmasını. Yönetimin ne garezi var anlamadım. Partileri Jo yaptı da bizimkiler Dos Santos yaptı mı sanıyo nedir? Aptallar ya. Parası neyse verip alsınlar şu adamıX(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...