blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 GÜNEY AFRİKA FRANSA MEKSİKA URUGUAY "Maç Programı" said: 11.06.2010 17:00 Güney Afrika : Meksika11.06.2010 21:30 Uruguay : Fransa16.06.2010 21:30 Güney Afrika : Uruguay17.06.2010 21:30 Fransa : Meksika22.06.2010 17:00 Meksika : Uruguay22.06.2010 17:00 Fransa : Güney Afrika http://www.youtube.com/watch?v=EPU8afa9fbg&feature=related Grupta dikkat çeken eşleşme Lugano vs Gio Onun dışında Fransa'nın zorlanabileceğini düşünüyorum. Meksika ve Uruguay 2. turu zorlayacaktır. Ev sahibi Güney Afrika ise çaldığı birkaç puan ile grubun kaderini çizer gibi...Tam 1 ay kaldı turnuvaya, gruplar başlığında açıklanan kadroları, öngörüleri ve maçlar oynanırken canlı tartışma topici vs şeklinde kullanırız diye düşündüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 meksika bu sene turnuvaya renk katacaktır. en azından bir çeyrek final görürlerse sevinirim. bir dahaki turnuvada kupa bekliyorum, saldırın apaçilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 parsel olmuş bence, daha ligler bitmedi yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bitiyor yahu. c,d,e,f,g,h boş. koş parselle. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Tamam işte bitsin bi dünya kupası moduna geçelim yaz gelsin tartışırız =) Hiç maç topiği falan bile açmayan bir insanım ben, isteyen açsın ama erkenden açılınca konular çok kirleniyor, farklı yönlere kayıyor. maçlar çok uzak olduğu için abuk subuk muhabbetler dönüyor diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu arada ben yeri gelmişken sorayım, dünya kupası fikstürünü tam halde poster olarak falan veren bir dergi var mı? Önceki 3 kupada kendim çıktı alarak duvara asmıştım ama pek bir işkence, şöyle güzel bir poster varsa alıp yapıştırıym ordan skorları yazıym boş kutular olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Holy said: Tamam işte bitsin bi dünya kupası moduna geçelim yaz gelsin tartışırız =) Hiç maç topiği falan bile açmayan bir insanım ben, isteyen açsın ama erkenden açılınca konular çok kirleniyor, farklı yönlere kayıyor. maçlar çok uzak olduğu için abuk subuk muhabbetler dönüyor diye söyledim. kulüp muhabbeti olmadığından sapıtmaz pek muhabbet. ha ama LUGANO GİOYU DÖVER, HADİ ORDAN GİO EZER, 6:0! UEFA KUPASI! na gelinirse burdan helal team dsaf. futbol dergilerinin haziran sayısında muhtemelen verirler fikstür benzeri bişi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 LUGANO GİO'YU ZIBARTIR! dergilerin mayıs sayılarına bakıym o zaman, yoksa haziranı bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi ben de GS'liyim ama Lugano öldürür yani Gio ne ya velet kalır o Lugano'nun yanında. Adam kapı sdfsdf Ayrıca kupa moduna ben girmek istiyorum bir an önce, bekleyecek gücüm kalmadı. Başlasın artık kupa. Her gruba ayrı başlık fikri de çok güzel olmuş, diğerleri de açılır umarım ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi tam 1 ay var ve bu topiclerin hepsi dünya kupası başlayana kadar ya 2. , 3. sayfaya düşecek ya da 6:0 - uefa kupası+süper kupa muhabbetine kayacak, türkiyenin finallere bile kalamadığı bir dünya kupası için çok erken olmuş cidden söylendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ha onun dışında turnuvada meksikanın pek şansı olmasa da Guillermo Ochoa'nın en sonunda kendini uluslararası arenada gösterip ispanya'daki orta sıra takımlarından gelecek teklifleri reddedip; ingilterede work permite italyada non-eu player sınırlamasına takılıp, haldun abiyle istanbulun yolunu tutmasını ve futbolu bırakana kadar galatasaray kalesini korumasını, bir simoviç, bir taffarel, bir mondragon v2 olmasını temenni ediyor ve sadece temenni etmekle kalacağıma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Açıldığını görmüştüm, aramaya inandım buldum. Başlıyoruz haydi bakalım.VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 daha fazla izlemeden hemen şu anda paşa paşa 4m euroyu verip alsın gs dos santosun bonservisi. Hemen. yeter şu 5 dk da yaptıkları. ayrıca sesin görüntüden 1 sn önce gelmesi içine ediyor tüm zevkin, daha adma orta açarken "defans uzaklaştırdı" diye spoiler yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Direk imzalatılmalı Dos Santos'a. Devre arasında imzalatsınlar ikinci yarı kasmasın :P Bu adamı elimizden kaçırırsak cidden çok üzüleceğim, adam alışma sürecindne sonra bizde oynarken de farklıyım ben diye bağırıyordu, Rijkaard da istiyor diye biliyorum kalmasını. Yönetimin ne garezi var anlamadım. Partileri Jo yaptı da bizimkiler Dos Santos yaptı mı sanıyo nedir? Aptallar ya. Parası neyse verip alsınlar şu adamıX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 http://www.zonalmarking.net/2010/05/27/mexico-tactics-world-cup-2010-javier-agurre/ meksikaya genel bakış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahhah ochoa kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ochoa gibi kalecin var, underrated süründürüyorlar adamı. Fantasy'de de aldık herifi olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Aynen. Ochoa bu Perez'den kat be kat iyi bir adam. Koy adamı kaleye parlasın işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kaptan gemisini kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 gğney afrikanın kanat oyuncuları ayarında 1 tane kanat adamımız yok , ben ona yanıyorum.. arda turan demeyin , kanat oyuncusu özelliği olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Meksika'nın kanatları gibi bizim kanatlarımız da, modern kanat oyuncuları. Oldschool kanat oyuncusu kalmadı zaten dünyada Giggs gibi Beckham gibi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 meksika gibi dediğin? dos santos ve vela ayarında bi oyuncumuz da yok :) güney afrika sol kanadı , golü atan. tam oldschool kanat oyuncusu abi ayrıca. 3 kere top kesti 3ü de ölümcül. guardado asıl kanat adamı o da çok ufak tefek , göteremiyor kendini tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kalite olarak demedim ya tip olarak Meksika'nın kanatları gibi bizim kanatlarımız ki Arda gayet de kafası rahatken Vela ve Dos Santos'tan iyi oyuncu. Amerika'da gösterdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 total kalite olarak olabilir , ama kafamızdaki kanat oyuncusu tipine uyan bir futbolcu değil abi o konuda hemfikiriz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Meksika'nın kaleci diye oraya koyduğu adam kendini hentbol kalecisi zannediyor galiba. adam şut çekiyor bu ellerini açıp zıplıyor. Yok böyle bir kaleci modeli yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar