Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Böyle siteler vardı resmi upload edince rakam ve harfler cinsinden bir çıktı veriyordu. bildiğiniz varsa link atabilir misiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 http://tinyurl.com/32jk8fd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 öyle aratınca bulamıyorsun aradığını edit1: en azından ben bulamadım, farklı bi convert türü çıkıyor edit2: yanlış anlamışım, arkadaşın aradığı şey sanırım o :) ben yazıların resimlerini text haline getiren bir şey düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi, "resmi yazı şekline" diyince resmî yazı şeklinde anladım. Lan diyorum teknolojiye bak, bişey yazıyosun resmî yazı haline getirip sunuyor önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bende deminden beri konuya kitlendim ala ala nası oluyo ki diye :) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 benim dediğim mi oldu şimdi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 resmî yazı şekline getiren site olmadığını anladık, ama asıl sorunun cevabı seninki sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 forçen said: benim dediğim mi oldu şimdi noldu? istediğim gibi yapanı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben ver ben resmi şekilde yazarım demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?18,3966105,3966105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar