Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Yalniz futbol bilgisi cok yuksek adamin, yapabilir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 eskiden trollun babası idi sacma sapan konusup 3 buyukler beni alsa soyle sarsardım avrupayı diye sıkıp duruyordu ama bencede ufak ufak piştigi kanısındayım, en azından suanda 3 buyuklerdeki hocalardan daha kotu iş cıkarmayacagını dusunuyorum, ha tutar kırmızı kart gördü diye Bilicaya dalar Bilica bunu duzler onu bilmem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Daum gitsin bi sene şunu deneyelim ya. Gerçi fakir takımlarda oyuncular nazını çeker bunun da, Fenerbahçe gibi zengin bi takımın oyuncuları çekinmeyebilir adamdan. Disiplin falan yine yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Adam eğitimini Almanya'da almış ki 3 dil falan biliyor yamulmuyorsam. Türkiye liginde de en çok oyuncu tanıyan adam Yılmaz Vural herif neredeyse bütün türk oyuncularla çalıştı bu çok önemli birşey. Ayrıca Daum gitsin diyen arkadaşlar var geldiğinde çok iyi olucak falan deniyordu adam için ancak tabi her geldiğinde iyi şeyler yapamıyor Ali Şen gibi. Fenerbahçeli arkadaşların git gelleri var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Şaka maka ben Kasımpaşa dan moritzi istiyorum bjk ye gelsin delgado yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ... derken yilmaz baska bir demecle sok ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 "Geçenlerde de, Barcelona ile aramızda ki tek fark onlar şampiyonluğa biz küme düşmemeye oynuyoruz demişti." said: güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu sözü yıllar önce faith terim ben eğer milanı çalıştırırsam rakipler orta sahayı geçemez demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu adam çıkıpta ben fenerbahçeliyim demese beşiktaş'ta demirören'le birlikte şans bulurdu kesin. aslında iyide olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 KillerLord said: bu sözü yıllar önce faith terim ben eğer milanı çalıştırırsam rakipler orta sahayı geçemez demişti.İlk başlarda da geçemediler ama sonra sonu biraz kötü oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Vural, kafatasçı olmadığını ifade ederek, ''Türkiye çok başka bir yer. Yabancının bu ülkeye getireceği hiçbir şey yok. Del Bosque geldi. Belki iyi bir teknik adamdı ama gelirken 2, giderken 8 milyon avro aldı'' dedi. ahaaha haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 adam doğru söylüyor kardeş. bugün senide fenerbahçeye t.d yapsalar en kötü 3. bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Başkan olsam şu adama şans veririm ya efsanevi şekilde başarılı olur ya da batırır. Batırırsa bile en azından zırt pırt bana şunu verseler tarzı demeçleri geride bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 dogru demis, oynattigi takim rakibin orta sahasini gecemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bence de geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 KillerLord said: bu sözü yıllar önce faith terim ben eğer milanı çalıştırırsam rakipler orta sahayı geçemez demişti.geçemedilerde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar