Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rakip orta sahayı geçemez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden trollun babası idi sacma sapan konusup 3 buyukler beni alsa soyle sarsardım avrupayı diye sıkıp duruyordu ama bencede ufak ufak piştigi kanısındayım, en azından suanda 3 buyuklerdeki hocalardan daha kotu iş cıkarmayacagını dusunuyorum, ha tutar kırmızı kart gördü diye Bilicaya dalar Bilica bunu duzler onu bilmem ...
Mesaj tarihi:
Daum gitsin bi sene şunu deneyelim ya.
Gerçi fakir takımlarda oyuncular nazını çeker bunun da, Fenerbahçe gibi zengin bi takımın oyuncuları çekinmeyebilir adamdan. Disiplin falan yine yalan olur.
Mesaj tarihi:
Adam eğitimini Almanya'da almış ki 3 dil falan biliyor yamulmuyorsam. Türkiye liginde de en çok oyuncu tanıyan adam Yılmaz Vural herif neredeyse bütün türk oyuncularla çalıştı bu çok önemli birşey.

Ayrıca Daum gitsin diyen arkadaşlar var geldiğinde çok iyi olucak falan deniyordu adam için ancak tabi her geldiğinde iyi şeyler yapamıyor Ali Şen gibi. Fenerbahçeli arkadaşların git gelleri var tabi.
Mesaj tarihi:
KillerLord said:

bu sözü yıllar önce faith terim ben eğer milanı çalıştırırsam rakipler orta sahayı geçemez demişti.
İlk başlarda da geçemediler ama sonra sonu biraz kötü oldu :)
Mesaj tarihi:
Vural, kafatasçı olmadığını ifade ederek, ''Türkiye çok başka bir yer. Yabancının bu ülkeye getireceği hiçbir şey yok. Del Bosque geldi. Belki iyi bir teknik adamdı ama gelirken 2, giderken 8 milyon avro aldı'' dedi.

ahaaha haklı adam
Mesaj tarihi:
Başkan olsam şu adama şans veririm ya efsanevi şekilde başarılı olur ya da batırır. Batırırsa bile en azından zırt pırt bana şunu verseler tarzı demeçleri geride bırakır.
  • Yeni Oluştur...