di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Tirsmis sinmis hepsi. Markete giderken az once onumu kestiler "huyuna git, sen gittikten sonra biz ugrasiriz sonra" diye. Odunla gidicem huyuna dedim inadina da degismeyecek birsey cok belli. Ben giderim, herkes rutine doner yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi yazık ya o güzelim agactan ne istemis bok herifler,aslında o agacı kestikten sonra gövdesini alacaksın alın lan sokun müsait biyerinize die kafalarına atacaksın neyse abi sen bakma bana sinirlendm öle,aklı selim olmak her zaman iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mersinde olsam gelir döver kaçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahah caner abi utkuyu da alır döver kacardık dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 opha abi begonvil bir de ya.. o hale gelmesi bile bir emeğin ürünüsdür.. o mahalledekiler hakkaten malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Oha be güzelim ağaca bak. İnsan olmaması lazım bunu yapanın. Belediye çöpçüleri sokakları temizlerken alıp poşete atmaları lazım o herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Genwa said: di said: Abi gecelim bu sartlar kosullar meselesini. Ne kadar cahil, en kati kurallarla buyumus molla cocuklari, sokak cocuklari tanidim. Iyi niyet ve insanlik kesinlikle konusabildikleri Turkce seviyesi ya da egitimle alakali degil. Egitimin etkisi buyuk lakin adam olmak isteyen her sekilde oluyor. +1 Herkes rastlamıştır birisi melek diğeri öküz olan kardeşlere. Aynı anne baba, aynı okul, aynı çevre ama biri öküz işte. katılıyorum. diğer yandan suç makinelerinin, normal insanları çileden çıkartan, hayatını zehire çeviren, zarardan başka bir şey getirmeyen, sorun üreten ama o yaptığının %1'ibile kendisine yapıldığında parlayan, şarlayan tiplerin temizlenmesini dilemeye ne derseniz deyin.. ben varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Öncelikle geçmiş olsun; Bi tarafım adanalı bir tarafım da mersinli olduğu için tek söyleyeceğim şey o bilmeden atıp tutanlar istanbuldaki otoparkcılarla karıştırmasınlar. Burası Mersin. O yüzden vericeksin sopayı, ancak ondan anlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 nasıl kıyılır ona ya. vay hayvan vay. direk mahallenin suçu. tepelerine eder bu yakında, ağır abi olur. racon keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yuh oyle agacta hayatımda görmedim :p yazık olmus valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 abi bilen birini bulsaniz agaci kurtarirdi az cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 di said: Agacin goruntuleri asagidaki gibi; Balkondan http://3.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsO0fQs7I/AAAAAAAAeOY/wdWAUAshCDw/s1600/DSCF9675.JPG Karsidan ( otoparkin onunden ) http://4.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfzHhPVI/AAAAAAAAeOo/BXgkCe6MJX8/s1600/DSCF9683.JPG Yan taraftan. Agacin goldesi sebebiyle oradaki dukkanlar pek mutlu mesut bu arada. Bunlar da it herifin marifetinin fotograflari; http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsODDS3zI/AAAAAAAAeOA/ThBZVntBnMQ/s1600/DSCF9684.JPG http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsOchZX1I/AAAAAAAAeOI/tCKR76CEqaE/s1600/DSCF9685.JPG Son olarak dun tek bir kuru yapragi bile yokken agacin bir gecede geldigi hal; http://1.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfbEUv6I/AAAAAAAAeOg/7l3yCN5CT0A/s1600/DSCF9678.JPG Bir kac gun icinde tamamen kuruyacak. Kaldirip atacagiz cope oldugu gibi. Bu guzelim goruntu gidecek. Hani ben bu adami olduresiye dovmek gibi dusuncelerle fasist oluyorum ya. Su noktada Allahina kadar fasistim. Resmen dua ediyorum ayni teraneyi aksam da yapsin diye. Oha hayatımda şöyle ağaç görmedim öyle serada merada korunma altında özel ortamda yetiştirilmeden bu hale gelen. Anlatılamayacak derecede yazık olmuş. Combat experience'ım da var, üstüne gidiceksen bir pm yeterli sdf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 aslında şu tipleri gidip öldürsek polis araştırmaz bile kim yapmış falan diye onlarda rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Karasakal said: Yok dağbaşı değil, İstanbulun en eski semtlerinden biri. Belediye başkanının 2 seçim önce seçildikten sonra belediyeye kendi memleketinden adamaları yerleştirmek istemesiyle başladı olay, sonra o bu derken bir anda bazı yerler neredeyse "kurtarılmış bölge" oldu. Cumhuriyet bayramı olsun, 23 nisan olsun, veya şehit haberi olsun tek Türk bayrağı göremediğiniz bazı bölgeler oluştu, Türkçe dışında dillerin konuşulmaya başladığı bir yer oldu. Görünmez bir sınırla çizilmiş gibi. Ne üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 di said: Agacin goruntuleri asagidaki gibi; Balkondan http://3.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsO0fQs7I/AAAAAAAAeOY/wdWAUAshCDw/s1600/DSCF9675.JPG Karsidan ( otoparkin onunden ) http://4.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfzHhPVI/AAAAAAAAeOo/BXgkCe6MJX8/s1600/DSCF9683.JPG Yan taraftan. Agacin goldesi sebebiyle oradaki dukkanlar pek mutlu mesut bu arada. Bunlar da it herifin marifetinin fotograflari; http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsODDS3zI/AAAAAAAAeOA/ThBZVntBnMQ/s1600/DSCF9684.JPG http://2.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-lsOchZX1I/AAAAAAAAeOI/tCKR76CEqaE/s1600/DSCF9685.JPG Son olarak dun tek bir kuru yapragi bile yokken agacin bir gecede geldigi hal; http://1.bp.blogspot.com/_vATHka3ysyE/S-ltfbEUv6I/AAAAAAAAeOg/7l3yCN5CT0A/s1600/DSCF9678.JPG Bir kac gun icinde tamamen kuruyacak. Kaldirip atacagiz cope oldugu gibi. Bu guzelim goruntu gidecek. Hani ben bu adami olduresiye dovmek gibi dusuncelerle fasist oluyorum ya. Su noktada Allahina kadar fasistim. Resmen dua ediyorum ayni teraneyi aksam da yapsin diye. Of çok yazık olmuş erguvan'a gerçekten, keşke kes falan demeseymişsiniz ite kopuğa, 'kes dedi' demiştir savunmasında çünkü. Sanane ağaçtan siktir git en mantıklı yaklaşım olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bi bahçıvan ayarlayın ölmez o ağaç, kesiğinden gene ekilir aşılanır filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi o yandaki masalar için harika olmus agac tipi görüntüsüde harika allah belasını versin o herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Glatheros said: bi bahçıvan ayarlayın ölmez o ağaç, kesiğinden gene ekilir aşılanır filan. kesinlikle, yazık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Agacin govdesi kokler olmadan ise yaramaz. Ancak dalini islatip kok verdirirsiniz, sonra zamani gelince dikersiniz. Tum govdeyi bol mineralli suda biraksaniz bile canli kalmaz. Sadece asagilardan kesildigi yerden -kok tarafindan tabi- tekrardan fidelenir. Mucize bir ilac/gubre varsa anca o denenir ama duymadim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Quiternoob said: calimero said: and here comes fascism... hiç bir insan hayata öküz, villain vs gelmez (bazı biyolojik faktörlerin dahil olması haricinde) bu insanları buna iten eğitimsizlik (ya da bu yönde eğitim), çevresel faktörler (bu da eğitimsizlik ya da bu yönde eğitim sonucu oluşur) vs sonucu bu hale gelirler. burada sistemi bir kenara bırakıp keselim bunları, çiçek gibi olur buralar demek birincisi karşıdakinden farkının olmadığını, ikincisi de oldukça sığ görüşlü olunduğunu gösterir (zira bunları kesersin, yerine yenileri gelir). Hayır efenim keselim diyenlerin o itlerden çok farkı var zira itler masum insanlara salrıdıyor, keselim diyenler itlere saldırıyor. Sorunu çözmek bizim işimiz değil, sorun çözülse bile it haline gelmiş olan adamlar düzelmeyecek. Bataklığı kurutacaksın, ama sivrisinekleri de öldüreceksin bu kadar basit. abi zaten asil sorun şu ki o adamlara o şekilde karşilik versen ki vermen çok uç bir olay değil.genel de adam yığmaya dayalı bir strateji uygulasalar da hafif gözlerini korkuttun mu bildiğin abi çeken tayfalar bunlar da olay şu sen aynı şekilde karşilik verince hem adalet çok rahat yerini buluyor(yani hapis goluyorsun. hem de çevrendeki insanlar tarafından kafatascılığa kadar giden uzun bir sıfatlar silsilesine boğuluyorsun. bu ara türkiyede koca koca ormanlar giderken gösterilmeyen ilgiyi bir agaç için beklemek hmm pek bir romantik gördüm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ormanlara gosterilmeyen ilgiyi agac icin beklemek ? Buradaki olay haneye tecavuzdur farkinda misin ? Kaldi ki izinsiz ve gerekcesiz agac kesmenin hem hapis hem para cezasi var. Saka gibi cevarplar yaziyorsunuz, sonra niye deliriyorsun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 di hakli bilfdiğin haneye tecavüz var burada üstleik ağaç kesmenin fidan kırmanın bile hapis cezasına kadar giden bir durumu var.. genelde para cezasına çevriliyor o ayrı ayrıca mülke zarar da var.. yani var oğlu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Polislere biraz para çıkçaktınız, içeri alıp dövceklerdi bir iki gün. Sonra bale yaparak gelir her apartman önüne ağaç ekerdi pezevengin oğlu. Dünyada ağaç yetiştirmek kadar sabra ve zamana dayalı iş yok, son 10 yıldır yazlık evimizin bahçesiyle ilgileniyorum babamla beraber de o asmalardan, güllerden, çamlardan birisine birşey yapsalar bodruma kapatır katıksız döverim bir hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ayinin geldigi yerde agac diye birsey yokki, hiyar corak topraktan gelmis ayi. o alttaki ganyan bayinin topuna koyiyim o agac kuruyunca nah gelir bir kisi oturur oraya hiyaroglu hiyar gormuyor mu kesildigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sene 2010 hala hümanizm var mı ya? sdf yakın şerefsizleri. param olunca punisher olcam diyenler varsa irtibatı koparmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar