KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yo dawg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 abi cok iyi olmus yalnız, daha betada bile neler neler yapmıslar, bi rpg oynadım, agzım acık kaldı eheh, skill'di, inventory'di, potion'dı, herseyi yapmıs adam, fps'ler falan dolanıyor ortalıkta... harry potter yapmıs biri lego serisi gibi, cat diye tek tusla karakter degistiriyosun falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 little big planet 3'ü ikinci oyunun içinde geliştireceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ülee sadece 2 sayfa mı :( gow3'ten bile daha cok beklediğim oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 shoptodan alış artık çok pahalıya geliyor ya 4.80 pound kargo 39 poundda şu yeni cıkıcak oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 110 tl cidden sacma. hele gow gibi türkiyede 120 tl'ye cıkarsa satısa hiç gerek yok ama bence tr fiyatı yine 180i bulur. alternatifler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yine çıksa diye birşey yok, artık sony'nin fiyat baremi gibi birşey oldu 120 Gran Turismo'da iyi satışlar yaptı, GOW'u geçti mi bilmiyorum da adamlar memnun kalmıştır eminim, Sony'nin bundan sonra 120'nin üstünde bir oyun satacağını düşünmüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 neyse dead space 2 pound ucuzlamış ahah ya benim 15 pound var accde onu harciyim kurtulim diye ugrasıyorumda.anasını satim 15 pound düşünce bile 70 lira ödüyorum yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 e yine iyi oyun 120den falan çıkıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 önceden veriyorlar tr'de çıkış fiyatını. pre order fln? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Shopto'da 38 pound, kargo falan dahil 110TL civarı. Sony Türkiye GT5 gibi yapar da bunu 120'ye falan getirirse hiç gerek yok shopto'yla uğraşmaya, gider bizzat alırım. Morfare'de bi şey gözükmüyo şu an, var mı "LBP2 geliyo satıyoz gelin alın" gibi reklam bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hepsisony.com da 115TL gözüküyor. http://www.hepsisony.com/?urun-2833-PS3-Little-Big-Planet-2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dead space 2 de aynı fiyatlarda.o yuzden gittigidiyordan prensesstoredan almak daha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 shoptodan pre orderım vardı bugün yolladılar ama nasıl sabırsızım nasıl sabırsızım uf kaç zamanda gelicek şimdi kim bilir. keşke buradan alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ooo 115 olursa varya ilk kez bi oyun için sabah dnr'ın açılışını bekleyebilirm .. nasılsa kimse almaz burda :D küçük şehirde yaşamanın rahatlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 move uyumlu ve normal olmak üzere 2 versiyon mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bildiğim kadarıyla default olarak move desteği ile geliyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ok tşkler 2 kapak olduğundan kafam karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bu arada morfare'ye de gelmiş, 111TL, havale ile 110TL :P http://www.morfare.com/asp/product/4538/Sony-Little-Big-Planet-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 morfare yavaşlık rekoruna gidiyor. hepsi sony'de hsbc yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oyun lbp1'in aynısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 dnr'da bulabilir miyiz gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mardox said: oyun lbp1'in aynısı :P nass aynısı asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 dün mediamarkttan aldık biz 117 liraya ama bunu move la nası oynuyoruz ? move iyi bişi mi yoksa kol ile daha mı eğlenceli olur, daha denemedim kız arkadaşım gelmeden takıp deneyemiyorum ek bilgi olarak eklim de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 iki oyun arasında görsel olarak fark beklemek zaten doğru olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar