behran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Evet bugün itibariyle resmen duyuruldu. Dört gözle bekliyoruz. umarım ilki kadar iyi olur. http://uk.ps3.ign.com/articles/108/1088513p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 http://www.littlebigplanet.com/en-us/2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Oyy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ulan ilkinin keyfini alamadım daha :).10 defa oynamısımdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aynen red bende oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 lan su oyunu pcye portlamiyolar ya, terbiyesiz adamlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sony satın almış 2 ay önce media molecule'u.. bundan sonra biraz zor portlarlar heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hemen çıkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 çok sistem kaynağı yiyen bişeyde değildi, 1080p çıksa ne tatlı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Geç kaldım biraz sanki ama siparişini verdim LTB1'in, ilk defa oynicam. Videolarını izledim de ne manyak bi şeymiş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 voice recording eklenmiş beta da. Beatbox yapan ezio hahaha http://www.youtube.com/watch?v=v2cj-rQEssc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 su oyunu hep övüyorlar hiç denemedim nedir bu oyun nası bi şey platform oyunumu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 lan hala oynayamadım bu oyunu. iki kişi oynamak yeteri kadar zevk verir mi yoksa ille 4 kişi olmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ya aslında çocuk oyunu, hatta kız çocuğu oyunu :) ama bi şekilde oynatıyor kendini. level design etme olayı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ya ben yine alırımda.single bittikten sora anca eve kız geldiğinde açıyorum oyunu online da biraz götürüyor ama sonra hiç açmıyo insan oyunu ama tabi oyun çok güzel ve eglenceli ona diyicek birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 benim kız arkadaşım var böyle şeylerle uğraşmıyorum siz bunu CİDDİ CİDDİ mi tartışıyosunuz yoksa yaş gereği falan mı? olayı çözmeden yorum yapmıyım dedim de seviyemi indiremiycem şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 af buyur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 kız mız hikaye 4 heyvan yanyana oynayında birbirinize çamur yaparak ne kadar zevkli olduğunu görün şu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 valla ben açtım bi kaç defa 3 erkeğe lbp 15dk oynadık sonra muabbet aç bi fifada turnuva yapalıma geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 beylikdüzü bayrampaşa popülasyonu ile oynuyorsan doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahhah hayranınım mascio gel bi gün misafirim ol lbp atalım.hem benimde seviyem yükselmiş olur seninle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Alpawhezen said: benim kız arkadaşım var böyle şeylerle uğraşmıyorum siz bunu CİDDİ CİDDİ mi tartışıyosunuz yoksa yaş gereği falan mı? olayı çözmeden yorum yapmıyım dedim de seviyemi indiremiycem şuan beyler adamın kız arkadaşı var dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Alpawhezen said: benim kız arkadaşım var böyle şeylerle uğraşmıyorum sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zQxngCm5BtU&feature=player_embedded Windows : LBP Edition hahaha süper yapmış lan adamlar. oyun içinde OS , OS içinde oyun. daha derine daha derine inelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar