Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Basliga gel ya ahahah http://inci.sozlukspot.com/w/olay-olunca-inciye-gelen-iyi-g%C3%BCn-pi%C3%A7leri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 inci üzüyo resmen fsdgz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 takdir ettim adamlari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Quadrophenia said: Basliga gel ya ahahah http://inci.sozlukspot.com/w/olay-olunca-inciye-gelen-iyi-g%C3%BCn-pi%C3%A7leri/ i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adamlar İYİ abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 haydi sıkıyorsa buradan biri denise richards'a dediğini yaptırsın? Hadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 AAAABIIIIIIIIIIIIIIII http://bits.blogs.nytimes.com/2010/05/10/twitter-software-bug-exploits-users-follower-count/?scp=3&sq=twitter&st=cse "NY Times" said: If you have ever wanted Oprah Winfrey to follow you on Twitter, you might have been able to make that possible early Monday morning when a software bug surfaced on Twitter’s Web site. The social networking site suffered its first setback in several months with a bug that allowed anyone to force another user to follow them on Twitter. The bug was first revealed by a Turkish man who wanted to tell his friends on Twitter about a band called “Accept” that he enjoyed listening too. When the man typed “Accept pwns” into the update box on Twitter he noticed that a user by the name of @pwns was now following him on the site. (“Pwns” is a slang term used online to say that you “own” or have “conquered” something.) It didn’t take long for the bug to make its way across the Internet as several technology blogs, including Gizmodo and Mashable, wrote very simple explanations telling readers how to take advantage of the security hole. Twitter alerted its users of the software bug several hours later with a notice on a company blog. The company explained that it had “identified and resolved” the bug . Although Twitter spent most of the day trying to remedy the security flaw, many users’ follower and following lists were set to zero in an attempt to make the lists accurate. Twitter is still working to fix users’ inaccurate follow lists. asfabsufhasudhasufhashuf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 cüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ahahah ulan be. kaçırdık eğlenceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hll inci, bi aksamlik gelip troleyebilirler, banlemicem, ama terbiyesizlik,kufur yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 aquila said: hll inci, bi aksamlik gelip troleyebilirler, banlemicem, ama terbiyesizlik,kufur yok. $ukunu verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 britney spears ve rihanna hâlâ beni izliyorlar, sündüler üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 incinin başimin üstünde yeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hahah of ya seviyorum abi bu adamları ben bizim siteye de saldırmışlardı ama kızamamıştım resmen adamlara hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 inci denince aklıma hep bu geliyor http://pic1.resimupload.com/r10/resim_375395219.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 twitter bug haberini yazan eleman arkadaşım inci adamı fena trollüyor. adamın adına başlık açıp ana avrat sövmeler mi dersiniz facebook hesabına dadanıp mesajlar resimlerini çalıp kullanmalar çocuk inci'yle uğraşmaktan shiftdelete'e dün yazamadım diyor euhaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Takdir ettim inciyi Türkiyede bir 4chan doğar sanki ilerde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Rüyamda amfide hoca 4chan'i anlatıyordu sonra inci ve twitter olayını Türkiye'deki, örneği diye gösteriyordu falan asfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 benim rüyamda Papa Benedict XVI bayram namazı kıldırıyodu ön saflarda da hitler ve stalin vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/514615-demi-moore-bile-bu-turku-izledi Bu mu şimdi inci sözlükteki eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Adam tesadüfen açık keşfedip de Nasa'dan falan teklif gelirse açığım demiş ahauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 SodomVsGomore said: twitter bug haberini yazan eleman arkadaşım inci adamı fena trollüyor. adamın adına başlık açıp ana avrat sövmeler mi dersiniz facebook hesabına dadanıp mesajlar resimlerini çalıp kullanmalar çocuk inci'yle uğraşmaktan shiftdelete'e dün yazamadım diyor euhaueha o da çalmaya kalktı ama olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 inci twitter'dan özür diledi! http://webtv.hurriyet.com.tr/default.aspx?cid=1&vid=6387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 "Özür dileriz lan koduklarımın" diye başlık açsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar