Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 inci sözlük ahahaha bi bug bulmuşlar bütün millet conan o'brian'ı fln kendisine follow ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hacı twitter başlığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 obama beni takip ediyor sgdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Buyse said: hacı twitter başlığı var hadi ya ciddimi. ne güzel hit alıcak bi konu açtım diye seviniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 olm adamlar yapmış lan vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bir ünlü verin de saldıralım diyorlar, eğer yaparlarsa of of diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 asfasufha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 "Max Damage" said: Buyse said: hacı twitter başlığı var hadi ya ciddimi. ne güzel hit alıcak bi konu açtım diye seviniyodum. bu konu orjinalinden daha hit olacak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yok canın sağolsun garbıç burası da orada konuşuluyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 twitter bunu çakmazsa, inci twitter'ı hacklemeyi bırak anasını bile ağlatır. 71 ve 74'e bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahaha demet akalın beni twitliyo lan (neden demet diye soracak olursanız gazetede twitterına bişeyler yazdıgını okumuştum yani ünlü düşününce aklıma bu geldi ondan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahaha esra ve ceyda bi de jim carrey oh mis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 beyler twitter açığı yakaladı. bunu yapanların hepsini followlarını sıfırlattı. http://inci.sozlukspot.com/w/twitter-follower-bug/4/ @99 @100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ShiftDelete.net forumu biz rapor ettik demis, birazdan orayi troller incisozluk heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ayol ben bişey yapmadım benim de her şey sıfırlandı. ağlarım, ağlak olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 escape said: beyler twitter açığı yakaladı. bunu yapanların hepsini followlarını sıfırlattı. http://inci.sozlukspot.com/w/twitter-follower-bug/4/ @99 @100 bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Quadrophenia said: ShiftDelete.net forumu biz rapor ettik demis, birazdan orayi troller incisozluk heralde asdf. aptallar ya. üstüne yatmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Emaleth said: ayol ben bişey yapmadım benim de her şey sıfırlandı. ağlarım, ağlak olurum. bir insan bu kadar sevilip sayılamaz diye süphelenmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ühühü kossskoca 61 followerımı çekemediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 lol ünlülerin followları falan sıfırlanmış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bittus said: escape said: beyler twitter açığı yakaladı. bunu yapanların hepsini followlarını sıfırlattı. http://inci.sozlukspot.com/w/twitter-follower-bug/4/ @99 @100 bs ne diyon lan açık konuş. şaka bi yana herifler bozdu twitterı ya yazık oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Turkishacker hashtag'i de trending topicste yardıracak sanırım bu akşam. http://twitter.com/#search?q=%23TurkishHacker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 said: PerezHilton Some #TurkishHacker is effing up Twitter! said: PerezHilton Some #TurkishHacker is effing up Twitter! said: PerezHilton Some #TurkishHacker is effing up Twitter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 herkesin gitti follow/follower geri gelir ama panik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 twitter Follow count display is set to 0 and follow/unfollow is temporarily offline while we fix a bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar