huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 propeller pitch le oynayacaksın o zaman. yakıt zenginliği ya da flaplardan önce zaten çekiş gücüne ilk ayarı bu şekilde vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi yeter pis canımı çektiriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 deli gibi flight simulator x oynayan biri olarak acaba bu oyunu koalyca kavrayabilirmiyim ? eger oyleyse alip oynayacam ama cok sancili bi ogrenme suresi varsa bulasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ya tutorial filan yokmu bu oyunun yetemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Zor bu oyun, hele "FULL REALİSTİK OLSUN, ADETA BİR MARSEİLLE OLAYIM!" diyorsanız BAYAA zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ulan bu uçak oyunları hep mi zor olur be birader. Kolaydan zora gitsek elimiz alışsa ya. Flight Sim X i indirdim.Açtım ilk uçuşum sayısız düğme var :s 4-5 kere uçak düşürünce sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bir sürü ayar var ama bunda, beceremediğinizi kapatabilirsiniz. Mesela "1000 kurşunu tek seferde atıcam!" derseniz silahın tutukluk yapmasını kapatabilirsiniz, "Fırfır dönücem etrafımda" derseniz G-Force'u kapatabilirsiniz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 oyunu çözdüm. kalkıp kaçıyorum daha sonra biraz bekleyip iniyorum mission complete diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 geri yapma. git savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 uçağı zor uçuruyorum bide nası savaşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Heh herşeyini updateini yaptım, netten biraz dogfight yapıyım dedim. Feci canım yandı. İnsanlar kafayı yemiş, önüne aldı mı kimse acımıyor kanat manat bırakmıyıp indiriyolar. Beceremedim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ben daha düşman uçağına ateş edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 joystick yok bide bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sonunda bana da geri yüklettiniz edit: vistada çalışmıyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şey yapın ya, demo mu record mu bişi vardı. forumlardan iyi oyuncuların ucuşlarını indirip izleyin. çok şey öğreniliyor o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar