tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tl;dr: gunde 5 kere 20 dakika boyunca kestirirsek bi daha uyuma ihtiyaci duymuyomusuz uykumuzun sadece 2 saati faydaliymis, kalan sure gereksizmis falan
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Doğru, leonardo'nun yaptığı hikaye işte.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Part 1 bu. Devamına sahipsen postla plx.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Da Vinci sanırım eline ağır bir top olarak koltuğa oturuyomuş uykusu gelince, o top yere düşünce sesten uyanıp çalışmaya devam ediyormuş. Şehir efsanesi de olabilir, hatta Da Vinci değil başka biri bile olabilir. Bir hocam anlatmıştı aynen yazdım.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben günde 8 saat uyumazsam çekilmez oluyorum hayat dar geliyor bana
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 part 2 yok lol ama baya ilginc fake diilse
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Fake değil, uykuyu bölerek uyumak gayet mümkün, ama gece uykusunu kaçırmak sakıncalı çünkü geceyarısına denk düşen sürede bir takım enzimler ve hormonlar salgılıyor beynin. Bunların bazıları da genç kalmanı / görünmeni sağlıyor. Aynı şey saat 6-7 falan için de geçerli, gün batımı yani.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Saçma 3-4 saatlik uykuyla durunca vize final zamanı falan ayakta zor duruyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 benim bildiğim günlük 4-5 saat uyku yeterli. ama şahsen 10 saat uyurum.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.wowhead.com/item=1263/brain-hacker
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uyku cok ilginc bir sey vucudun kendini dinlendirmesi olarak gormuyorum cunku butun gun kicimizin ustune oturarak geciyo zaten beyin dinlenmesini anlarim ama 8 saat neyi dinlendiriyosun bi mallik var bu olayda
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben 6 saatten fazla uyuyamıyorum ne kadar yorgun olursam olayım 5 ile 7 saat arasında uyuyuorum gün içersinde hep esniyorum ama hiç uyku ihtiyacı duymuyorum uyumak istesem de gündüz uyuyamıyorum. :(
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 günün birinde 16 saat aralıksız uyuduydum..
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uyku nalet bişi.. gerekli ama süre bakımdında feci kayıp işte..
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uyku kadar guzel bisi yok bu galakside. Feda etmem.
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi cok merak ediyorum ya nasil uyaniyoruz mesela beyin neye dayanarak tamam lan yeter fazla uyudun kalk simdi diyor? cunku uyku saatleri kisiden kisiye degisiyo eger 2 saatlik main uykuyu cektiysem neden her sabah uyanmak iskence oluyor? SDFLJHSDFK
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Polyphasic_sleep Alın burdan okuyun ilgileniyorsanız ayrıntılarıyla.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 6saatten az ve 10 saatten fazla uyku insanin omrunu kisaltiyor diye daha gecen gun nat geo dedi. gerisi bidi bidi.
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İlgilenenler ayrıca bu ay ki Nat Geo dergisini alabilir gerçekten güzel şeyler var ayrıntılı bir şekilde Uykuyu incelemişler.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 olm manyak mısınız lan siz? bu yaştan sonra bu düzeni oturtmaya çalışırsanız vucüdunuz error verir. hasta olursunuz bişi olursunuz. kardeşim sende bi konu açarken yan etkilerini de düşün. bunu kesin uygulayan olucak ve başarılı olamayıp zararlı cıkıcak. eminim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 said: bu yaştan sonra bu düzeni oturtmaya çalışırsanız vucüdunuz error verir. AHuahuahuahuahuahuahuahauah yok öle bişi
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 var abicim valla var. uyku cok lanet bişi bi sapıtırsan kaybediyosun kendini.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ne var bunda dalga geçicek olm! biliyoruzda konuşuyoruz.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sanki insanliga hizmet edecek bi deney ustunde calisiyorsunuz da uyku rejimine girip beyninizi egitme ihtiyaciniz var. arkadaslar uyuyun. ne kadar cok uyku bu ulkeye bi faydaniz olur pc lerin yaktigi enerji azalir.
Öne çıkan mesajlar