Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataşehir'den Topkapı'ya nasıl gidilir

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar yarın Akgün Otel'e gitmem gerekiyo Topkapıdaymış burası.Şimdi e-5 üzerinden yenisahra'dan ulaşımı sağlıcam 2 türlü yol sundular.

1.si metrobüsle topkapı durağından inip taksiyle geç dediler ama ne kadar yazar taksi bilmiyorum ? bilgisi olan var mı ?

2.side eminönüne geç vapurla ordan taksi 10-15 lira yazar dediler de 10-15 lirada çok gibi sanki çünkü 3-4 gün boyunca bunu yapmam gerekiyo.

bunun haricinde en hesaplısı ve en rahat nasıl gidilir bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

du bak şöle yazayım ben..

şimdi o taksi haritasında beyazıt kampüsünü bul, istanbul üni. nin..

oradan sola doğru kaydır mouseun okunu.. çapraz iki anayol göreceksin.. bi tanesi turgut özal yazıyor olacak.. hah onun üstündeki yok senin gitmek istediğin yer.
3<-typo bu..
sayfasyı açıp sc alamıyorum şimdi ama az ararsan bulursun.. o yolun adı da menderes bulvarı mı ne işte.. vatan caddesine mi ne bağlanıyor olması lazım

edit:facepalm'ı da başkası cevap verir belki diye şeyettirmiştim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

Necro said:

Atasehirin neresinden bineceksin bilmiyorum ama kozyatağı carrefourdan geçen bir otobüse binip onun önünde ineceksin.(19,19y,19t,14ks,319,320a,19s,11t)Oradan da 500t ye bineceksin direk topkapıdasın.Görüşmek üzere.

haklı.

ya da kadıköyden direk metrobüs yardır.

Kabataş vapuru sabah ve akşam olur çok esnek bir seçenek sayılmaz o.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Orası Vatan caddesinde. Metrobüs ile topkapı'da in metroya bin ulubatlı durağından çık. Hemen çaprazında zaten görürsün.

Çok yakın aslında yürüyebilirsinde ama tam olarak nereden yürünür bilmem. Vatan caddesinin başında yer alıyor otel.

Aynen bunu uygula.

Hayatımın 20 senesi o civarda geçti nerdeyse, en ideal ulaşım bu ucuz olarak arıyorsan. Metroda daha yakın durak da olabilir de emin olamadım. Zaten duraklar arası yürüme 5 dk olduğu için çko da dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı şöle yaptım, yenisahradan kadıköye geçtim otobüsle,ardından turyol'un eminönü motoruyla eminönüne geçtim,78 numaralı araca bindim Ulubatlı durağında indim ve karşıya geçtim. çok rahat gittim herkese teşekkürler,yarın gitmicemde çrş-perş gene öyle yapıcam : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...