Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 arkadaşlar yarın Akgün Otel'e gitmem gerekiyo Topkapıdaymış burası.Şimdi e-5 üzerinden yenisahra'dan ulaşımı sağlıcam 2 türlü yol sundular. 1.si metrobüsle topkapı durağından inip taksiyle geç dediler ama ne kadar yazar taksi bilmiyorum ? bilgisi olan var mı ? 2.side eminönüne geç vapurla ordan taksi 10-15 lira yazar dediler de 10-15 lirada çok gibi sanki çünkü 3-4 gün boyunca bunu yapmam gerekiyo. bunun haricinde en hesaplısı ve en rahat nasıl gidilir bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Orası Vatan caddesinde. Metrobüs ile topkapı'da in metroya bin ulubatlı durağından çık. Hemen çaprazında zaten görürsün. Çok yakın aslında yürüyebilirsinde ama tam olarak nereden yürünür bilmem. Vatan caddesinin başında yer alıyor otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 peki metrobüsün ordan taksiye binsem ne kadara götürür abi tahminen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.taksiyle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu şahane bi olaymışta ben tabi topkapıyı bulamadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 besiktas/kabatas/taksim/eminonunden kalkan ve uzerinde topkapı yazan her otobus gecer ordan metrobus tramvay fln ugrasmana gerek yok vapurla besiktas yap en rahati ilk duraktan binersin 28t ye mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Atasehirin neresinden bineceksin bilmiyorum ama kozyatağı carrefourdan geçen bir otobüse binip onun önünde ineceksin.(19,19y,19t,14ks,319,320a,19s,11t)Oradan da 500t ye bineceksin direk topkapıdasın.Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 500t ler acayip dolu oluyor onu da hatirlatalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Saatine bağlı. Bomboş olduğu saatler de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 O zaman taksiye binsin abi.500T'den daha pratik bir yolu yok max 1 saate topkapı'ya varıyorsun ataşehir'den bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi istanbul nasıl bişey ya anasını satıyım kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 du bak şöle yazayım ben.. şimdi o taksi haritasında beyazıt kampüsünü bul, istanbul üni. nin.. oradan sola doğru kaydır mouseun okunu.. çapraz iki anayol göreceksin.. bi tanesi turgut özal yazıyor olacak.. hah onun üstündeki yok senin gitmek istediğin yer. 3<-typo bu.. sayfasyı açıp sc alamıyorum şimdi ama az ararsan bulursun.. o yolun adı da menderes bulvarı mı ne işte.. vatan caddesine mi ne bağlanıyor olması lazım edit:facepalm'ı da başkası cevap verir belki diye şeyettirmiştim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dasaaa said: http://www.taksiyle.com/ off ilaç gibi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şeyi buldum topkapı-ulubatlı metro durağını buldum o otoyol'un ordanda oraya işaretledim 6 lira falan gösterio zaten o civarda olur kanımca da ya,yarın gidiimde sölücem size de. saol dasaa bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Necro said: Atasehirin neresinden bineceksin bilmiyorum ama kozyatağı carrefourdan geçen bir otobüse binip onun önünde ineceksin.(19,19y,19t,14ks,319,320a,19s,11t)Oradan da 500t ye bineceksin direk topkapıdasın.Görüşmek üzere. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 taksi. evet abi adamlar nereye istresen götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kadıköye git, kabataş vapuruna bin, ordan tramvay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lancelion said: Necro said: Atasehirin neresinden bineceksin bilmiyorum ama kozyatağı carrefourdan geçen bir otobüse binip onun önünde ineceksin.(19,19y,19t,14ks,319,320a,19s,11t)Oradan da 500t ye bineceksin direk topkapıdasın.Görüşmek üzere. haklı. ya da kadıköyden direk metrobüs yardır. Kabataş vapuru sabah ve akşam olur çok esnek bir seçenek sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kabatasa gitceksen uskudardan motorla gecmen lazim kadikoyu unutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 niye ki? ben sürekli kullanıyorum o hattı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sinad said: Orası Vatan caddesinde. Metrobüs ile topkapı'da in metroya bin ulubatlı durağından çık. Hemen çaprazında zaten görürsün. Çok yakın aslında yürüyebilirsinde ama tam olarak nereden yürünür bilmem. Vatan caddesinin başında yer alıyor otel. Aynen bunu uygula. Hayatımın 20 senesi o civarda geçti nerdeyse, en ideal ulaşım bu ucuz olarak arıyorsan. Metroda daha yakın durak da olabilir de emin olamadım. Zaten duraklar arası yürüme 5 dk olduğu için çko da dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 vatan caddesi topkapı aksaray fatih felan diye geçiyo. bostancıdan kabataşa git, ordan tramvayla aksaray. sonra tabanvay da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Arkadaş ulaşabildi mi acaba gideceği yere, yoksa yollarda telef mi oldu ? Harem>Eminönü>Otobüs kombosuda yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 olayı şöle yaptım, yenisahradan kadıköye geçtim otobüsle,ardından turyol'un eminönü motoruyla eminönüne geçtim,78 numaralı araca bindim Ulubatlı durağında indim ve karşıya geçtim. çok rahat gittim herkese teşekkürler,yarın gitmicemde çrş-perş gene öyle yapıcam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar