Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 blazkowicz said: Holy said: blazkowicz said: luganonun sarısı doğru. sayılmayan gol ofsayt, doğru. fb golden sonra yine donuk oynuyor. ankaragücünün 1 penaltısı verilmedi. ilk yarı böyle.Hangi penaltı acaba o? M. Hanefi'nin kafa vurmaya çalışıp kendisini jimnastikçi zannettiği mi? havada adama ufak bir itme yapsan bile düşer. öğren güzelim. ayrıca serkan kırıntılı satmış, gz.o pozisyon her maçta oluyor tsl nin kuralı o öyle pozisyonlara penaltı verilmiyor sfsd.ankaragücünde iş yok fb dede yok gerçi ama çok istekliler bu maçla şampiyonluklarını garantilerler
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Haahahahahaha kornerlerde tüm futbolcular akraba oluyor. O dokunmamak nasıl olacaksa.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy said: Futbol oynamayı senden iyi bildiğim kesin. Nerde nasıl düşer adam gayet de iyi biliyorum. Kumda oynarken düşer belki, ondan yanlış biliyosun.çırpınma bilmiyorsun canım.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bir zıplar mısın aynı şekilde, ittiriym seni, görelim.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 FENER GOL GOL GOL ŞAMPİYONLUK GELİYOR
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy said: Bir zıplar mısın aynı şekilde, ittiriym seni, görelim. Canım cicim güzel evladım, burda üstad konuşuyor.
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 blazkowicz said: Holy said: Futbol oynamayı senden iyi bildiğim kesin. Nerde nasıl düşer adam gayet de iyi biliyorum. Kumda oynarken düşer belki, ondan yanlış biliyosun.çırpınma bilmiyorsun canım. Nasıl bır sevıyeye, usluba sahıpsın sen ya ?
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ya alex sakatlık geçirdiği için mı aldı Daum oyundan yoksa daumun hoduklugumu? Aha Muhammet sarı kart !!
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 black, objektif yorum falan yaptigini saniyorsun ama maalesef be abim, hep yanlissin. neyse. SAMPIYONNN sdfg.
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Azmo bir an Ankarada oldugunu dusunup, bu maca nasıl gıtmezsın dıye mesaj atacaktım :)
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ooo iki kisi birden oyuna girdi Ankara'da. Hadi bakalım !! Güiza'da golü kaçırdı İyi vurdu ama!
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Simofle said: Azmo bir an Ankarada oldugunu dusunup, bu maca nasıl gıtmezsın dıye mesaj atacaktım :) ankarada olsa da gitmezdi, ne anlar la azmo mactan.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oh be 3 oldu rahatladım:D
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ankara deplasmanı çok zor reröre. Ankara puan alır reröre.
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tribunde bik bik bagiranlara, ankaradan medet umanlara, mac oncesi feneri 3-0 yenecez diyen yoneticelere kappaaaaaak olsun.
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Holy oraya Özer çok reroreyide eklemelisin
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Guiza tam acıların cocuğu ya adam yerde takımın umrundaa değil gole gidiyorlar. Hepböyle şeyler bu adamın başına geliyor.
Öne çıkan mesajlar