Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Yılın maçı belki de, eğer puan kaybedersek her şey bitebilir, besmele ile açıyorum bismillahhh... ANKARA 19 MAYIS STADYUMU ORTA HAKEM:KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU Hafta içi kupa finalinde Trabzonspor'a yenilen Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki kritik maçta mutlak galibiyet hedeflerken, sol kanattaki önemli ismi Andre Santos'tan yararlanamayacak. Ankara'da son iki sezonda oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, bu sezon Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmıştı. Başkentin sarı lacivertli ekibi ise hafta içi yaşanan boykotun etkisiyle maça çıkıyor. Cuma günü futbolcuların alacaklarını ödeyerek krizi noktalayan Ankaragücü yönetimi, a takımla mücadeleye çıkmasını sağladı. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakibi Bursaspor taraftarlarının da kardeş kulüp olarak gördükleri Ankaragücü'ne destek vermesi beklenen maçta Lemerre, Vittek'ten yararlanamayacak. http://img.haberler.com/galeri/14/ankaragucu-fenerbahce-macindan-kareler-4_b.jpg http://img2.blogcu.com/images/s/p/o/sporsohbet/fener.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ankaragücü bu sene ligde kendi evinde bayağı kök söktürüyordu rakiplere, o bakımdan zor maç. İki takım da moralsiz, Fener'de kupa yorgunluğu ve bozuntusu Ankara'da mali kriz var. Kadro olarak fenerin üstünlüğü tartışılmaz, ama Bursa muhabbetine daha gaz oynayabilir ankaragüçlüler de, üstüne de haftaiçi ts etkisi dezavantaj. Her sonuca açık maç, sonucunu Alex belirler, Alex kendisi gibi oynarsa Fener alır maçı, Alex oynamazsa puan kaybı muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 2-2 die düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o kadar fazla gol olacağını sanmam bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Azizle konuştum, maçı almışız, 2-1 miş sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bence Daum yine dikkatli oynatır ve 1-0 kazanırız Alex son sözü söyler, ama herkesin canını dişine takıp oynaması koşması gerekli bizde, Eskişehir maçı gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 2-0 yenilecek fenerbahçe ve şampiyonluğa el sallayacak, goller rıdvan gol olur dedikten sonra gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bu arada Fenerle Bursa arasında ikili averajda kim üstün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Biz ustunuzdur muhtemelen ama kesin bilmiyorum. Bu maci da alicaz bu arada. Yani kesin bizim buraya yaziyorum. FB'nin mac sectigi gercegini hepimiz biliyoruz. Kesinlikle kaybetmez bizimkiler bu maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 2li averajda bursa üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 iy: 0-1 ms: 1-2 güiza atar bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Rewendor said: Bu arada Fenerle Bursa arasında ikili averajda kim üstün? 2'lide eşitler. genele bakılıyor ve genelde 6-7 gollük bir fark var. bursa üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fener maça haldır huldur saldırarak başlayamayacaktır. ankaragücü savunması iyi bir takım, maç kontrollü gider ilk 60 dkka gol olmazsa bana göre maçın sonuna doğru a.gücü lehine gidecektir.böyle bir durumda beraberlik alabilir a.gücü. 1-1 veya 1-2 diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çok temiz 3.5 altı işte maç. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İŞTE İLK 11'LER ANKARAGÜCÜ: Serkan, Geremi, Koray, Rajnoch, Broggi, Sapara, Hürriyet, Muhammet Hanefi, Rothen, Mehmet Çakır, İlhan FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 maçtan sonra geliyorum. yapcam o değerli yorumlarımı ljaşlsjŞSAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ah alex nasıl kaçırdı o golü ya. Güiza'nın pasında Ankara'nın oyuncusunun eline degmedimi top? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ankara'da hala nasıl ki bu Ankaragücü takımı uzun kollu forma giyiyor? Manyak mı bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sadece 2kisi uzun kollu giyinmiş ben 2 tane gördüm. Hepsi giymemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hmm o 2 kişi manyak o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 emreye sarı kart göstermek yasaklanmış, mhk çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İlhan patlattı Lugano'nun dudağını. Helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Lugano'nun dudak patladı! Bu hakem neden kart göstermiyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hadi ordan. Lugano'nun dudağını patlattılar dirsekle bir de üstüne gelen geçen itti adamı hakem bi bok demedi, gitti Lugano'yu uyardı. MHK bu sefer size çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar