Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Ankaragücü vs Fenerbahçe 09.05.2010 / 20:00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Yılın maçı belki de, eğer puan kaybedersek her şey bitebilir, besmele ile açıyorum bismillahhh...

ANKARA 19 MAYIS STADYUMU
ORTA HAKEM:KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU

Hafta içi kupa finalinde Trabzonspor'a yenilen Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki kritik maçta mutlak galibiyet hedeflerken, sol kanattaki önemli ismi Andre Santos'tan yararlanamayacak.
Ankara'da son iki sezonda oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, bu sezon Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmıştı.

Başkentin sarı lacivertli ekibi ise hafta içi yaşanan boykotun etkisiyle maça çıkıyor. Cuma günü futbolcuların alacaklarını ödeyerek krizi noktalayan Ankaragücü yönetimi, a takımla mücadeleye çıkmasını sağladı. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakibi Bursaspor taraftarlarının da kardeş kulüp olarak gördükleri Ankaragücü'ne destek vermesi beklenen maçta Lemerre, Vittek'ten yararlanamayacak.

http://img.haberler.com/galeri/14/ankaragucu-fenerbahce-macindan-kareler-4_b.jpg
http://img2.blogcu.com/images/s/p/o/sporsohbet/fener.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaragücü bu sene ligde kendi evinde bayağı kök söktürüyordu rakiplere, o bakımdan zor maç.

İki takım da moralsiz, Fener'de kupa yorgunluğu ve bozuntusu Ankara'da mali kriz var. Kadro olarak fenerin üstünlüğü tartışılmaz, ama Bursa muhabbetine daha gaz oynayabilir ankaragüçlüler de, üstüne de haftaiçi ts etkisi dezavantaj. Her sonuca açık maç, sonucunu Alex belirler, Alex kendisi gibi oynarsa Fener alır maçı, Alex oynamazsa puan kaybı muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

fener maça haldır huldur saldırarak başlayamayacaktır. ankaragücü savunması iyi bir takım, maç kontrollü gider ilk 60 dkka gol olmazsa bana göre maçın sonuna doğru a.gücü lehine gidecektir.böyle bir durumda beraberlik alabilir a.gücü. 1-1 veya 1-2 diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...