Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölümü ensenizde hissettiğiniz an

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Banada oldu böyle olaylar.Çok kötü bişey ya.ölümü hissediyosun bundan daha kötü ne olabilir ki.
bi kere arabayla yola çıkacam yanımda arkadaş bi tane araba geliyomuş sağdan görmedim bi an tam çıkacaktım gelen arabadaki şöforle göz göze geldim o an bitti bu kadarmış dedim neyseki fazla çıkmamışım yola bastım freni araba vın 120 le falan 1cm le sıyırdı.
Yine topic acmıstım kaza yaptım diye.Ön Lastik BAMM diye patladı araba sola çekti tam o sırada slovmoşın karşıya baktım koca bi çukur gördüm oraya gidersem bitti dedim bu kadarmış.neyseki dreksiyonu kırdım sağa çektim arabayı bu sırada işaret levhasınada vurdum tabi :)
Yine arabadayız yaş 15 falan babam sürüyo bizim arabanın ön fren diski kırılıyo tekerler kitleniyo ve bir takla.Tam taklayı atarken gözleri kapadım olum Fistan 15 yaşında öleceksin.Neyseki yavaş bi taklaydı tavana bağdaş kurup oturdum 3dk falan.
Bi sürü var ya 9 canlımıyım neyim bi saymak lazım 8 falan olduysa daha dikkatli yaşayacam.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Mesaj tarihi:
umarım gerçekten hiseetmez ve karşılamazsın...

inan çok kötü

gerçi 2-3 kere yaşadıktan sonra alışıyorsun onsuz olmuyor.
Ama inşalah gerçeğini yaşamazssın[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
:( geçmiş olsun kardeş
buda gçer (sadece şaka :D)[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
öldürülme korkusu yaşamıştım bi kere..
bi yokuşu çıkıyodum gece vakti, sonra bi baktım yokuşun başında tinerciler var. haberler var o zamanlar tinerciler milleti öldürüp çöpe atıyolarmış diye. o akşam çok feci tırsmıştım, artık adamlar donumu istese verecektim :) neyseki hızlı adımlarla olay mahalinden uzaklaştım..
Mesaj tarihi:
mmm
heh...
Vaktiyle hırs yapıp,arabanın ibrede "illa ki 160 görücem" diye tutturarak absnin bönürdüğü anda bende böyle hissetmiştim :P

beh beh...

böyle korkular felan şimdi vız geliyor...

if you want to live,
leave your fears behind![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 07 Haziran 2004 08:24 tarihinde demiş ki:
sesten de ölecekmiş gibi korkulabilir ama aynısı değil, hatta korkunun sebebi kurtulabileceğini bilip organizmayı en üst vitese takmak amacıdır. kurtuluş olmadığını farkedince o korku azalıyor, hatta neredeyse kayboluyor. nasıl desem, o anı yaşayınca ölüm zaten yanıbaşınızda, çekinecek bir sebebiniz yok, rahatlıyorsunuz..

heh...
Korkuya karşı Bağışıklık olayı gibin birşey...
Yada şöyle diyeyim,

arkandan çığ geliyor,sen snowboardla kayıyorsun...ama kulağında sesi sonunda bangır bangır en sevdiğin,en gaza getirici şarkı çalıyor :) İşte o zaman korkmuyorsun :P
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 07 Haziran 2004 08:24 tarihinde demiş ki:
insan kendi canından vazgeçer mi, geçebileceği haller var işte..

Eheh bunu okuyunca aklıma Death Gate Serisi geldi nedense. Haplo'nun Labirentte verdiği savaş sonucu yorgunluktan ölecek hale gelmesi. Ölmeyi dilemesi falan.

Evet ölüm korkusu ve insanın iç güdüsel yaşamak için çırpınması çok daha farklı birşey.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 07 Haziran 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
ehue izmit depreminde bayramoglundaydim :)

olmek istedim resmen bir sure sonra hehe cok garip bi duygu gercekten, boyle "olsemde umurumda degil artik" falan dedigim oldu resmen.

bende bayramoğlundaydım ama ben uyanana kadar deprem falan kalmamıştı annemin çığlıklarına uyandım nooluyo yaw diye:) tabi evin iç dekorasyonu yerlere saçılmış.. ama hiç korkmadım onu hatırlıyom bone geçmiş olsun valla bende tırstım adama bişey oldu diye:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
wanderer1985, 07 Haziran 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
ulan kra$1r ne adamsin

ne adamım? haklısın cidden korku da neymiş peeh
paticik userı ölümden önceki son saniyelerinde bile korkmaz...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
bir an ayak seslerı sonucu cıglıklar atılacak bombalar patlayıp terorıstler basacak sanmıstım.yagmur yagıyormus[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Gerçekten ölmeye ihtimal vermeye başladığınızda, hayatınızın tehlikeye girdiğini sandığınızda, kafanız öyle hızlı çalışmaya başlıyor ki sonra durup düşününce şaşıyorsunuz.
Araba kazasından 4 - 5 saniye önce adama 1 yıl gibi gelir, anormal hızlı düşünmeye başlar çünkü.

Gerçekten ölümü hissettiğim bir kaç zaman vardı ;

- Boğazıma bıçak dayandı.(it kopuk) (Bundan kaçamadım.)
- Karnıma bıçak dayandı.(it kopuk) (Bundan kaçtım.)
- Trafik kazası geçiriyorduk az kalsın, Karşıdan gelen TIR'la solladığımız TIR arasında kalıyorduk, kıl payı kurtulduk.
- Her ne kadar "Hasktr lan!Ölüyomuşum lan ben!" gibi bir durum olsada sarhoşken balkondan düşüyordum az kalsın, arkadaşım tutmuştu saolsun. (Adı gibi yiğit adam misali.)
- Bir kaç kez panik atak geçirdim.[signature][hline]Lalu says:
OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da

Legalise it!
Mesaj tarihi:
bicakla darp yasamadim hic, ama araba kazasi olayini yasadim. isigi gormedim once, gordugumde (ve duran arabalari da gordugumde) ise cok gecti. freni kokledim o panikle, zaten hafiften nemli zemin de elverisli olunca, araba kaymaya basladi.ondeki herif farkedip arabasini saga almasa vurduydum arkadan.

hakikaten insan boyle durumlarda anormal hizli dusunuyor. yani o 1-2 saniye icinde yasadigim dusunsel yogunlugu normalde yasayabilsem heralde alim olurdum[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
bıcak dayanmadı hıc ama bayagı araba altında kalma olayları atlattım,hos[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..

[Bu mesaj Apache tarafından 08 Haziran 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet gerçekten cok korktugum ve iste buraya kadarmış dedigim an dusa girerken sohbeni çalıştırdıgımda sohben ile tüpün arasındaki hortumun, şohben ile bağlantısının koparak ucunda 1 m boyunda alev püsküren bi hortumun banyoda yılan gibi dolaşmasıydı:) koırkudan donup kalmıştım resmen yanmayı bekledim.tabi alevlerin tüpün içine ulasması durumunda patlamasıda soz konusuydu o an hersey aklımdan geciyodu ama oldugum yerde kaldım hiç bişi yapamadım. hatırlamıyorum ama korkudan bagırmışım ve gelip kurtardılar. aradan 10 yıl gecmesine ragmen hala aklıma geldikce bi kötü oluyorum.[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay
Mesaj tarihi:
Ha bide böbreğimdeki taştan dolayı cektigim sancılar gerçi bu olumu hissettigim bi an degildi ama acıdan kurtulmak için ölmek istediğim bi andı:) ağrıdan o kadar sıkmışım ki böbreklerimin oldugu yeri parmaklarımın izi kalmıştı cildimde:)[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 07 Haziran 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
Ve ekliyeyim, bıçakla darp'a maruz kaldığınızda bazen size ölmeden ölümü yaşatabiliyorlar.

bide silahla tehtide maruz kalırsan gör.İnşallah kimsenin başına gelmez...
Ölmek için yalvardığınız oluyor içinizden o saniyeler yıllar gibi geçiyor..[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 07 Haziran 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
bu ne lan
[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
saçmalık işte ne olsun shapshal.. başka ne beklerdin ki benden?
atom bombası düşmesi gerekirdi başıma..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
abi ben senin gibi 4-5 kez kırmışımdır ayağı kolu kaburgayı parmakları =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
  • 4 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...