Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: arcane, 07 Haziran 2004 00:30 tarihinde demiş ki: paranormal activity, bu iş tam mulder a göre ! something is out there! said: şaka bi yana bundan bu kadar tırstıysan harbici biriyle konuş falan.. said: Death, 07 Haziran 2004 00:34 tarihinde demiş ki: abi bundan bu kadar tirtiysan evde falan tek nasi kalion? orda olsan sen de korkardın. ehehe anlatma özürlüyümdür, o ortam feci tırstıcıydı. şimdi söylüyünce komik geliyor tabii. ama unutmayalım ki, "bilinmeyenden korkulur" ağustos 98'deki felan depremlerde bile bu kadar korkmamıştım ben. tamam daha sonradan "aha cama yağmur yağıyor onun sesi" diye çözdüm olayı da, o sırada bilmiyorsun, yağmur mu yağıyor, orda cam mı var nedir ne değildir.. yemek yediğin yerde kafanın üstüne kalıncana tavan var. yürüyen merdivenlerin oraya doğru, tepede cam tavan olduğu daha önce dikkatimi çekmemişti. aklına o sırada "the day after tomorrow" gibi durumlar geliyor..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Haziran 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben maç yapıyordum sonra rakip bir şut çekti top öyle bir süzülüyorki havada nasıl anlatauım böyle griffonlar gibi havayı yırtarak sanki güdümlü fir füze gibi bana dogru geliyordu , nereye kaçsam peşimde energy bolt gibi beni takip ediyordu kaçtım kaçtım kaçtım.... derken baktım ki saha dısına cıkmısım ve geldigim yer eminönü dolmuşlarının oradaki köfteci ali usta, abi dedim beni koru. usta dedi hadi olm git yat uyu bende uyudum ve geçti bone sana bir reçete int baglantını 3 gün kapatıyorsun , herşey düzelicek.[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Peach_Riza, 07 Haziran 2004 00:44 tarihinde demiş ki: domatesle cami catlattin hmmm azcik sanssizmişsin Domates ve patates. Çok iyi hatırlıom küçük minubuslerdendi Okul minubusu falan diil. 3 adam indi arabadan birinde Shopar tipi vardı. biri pala bıyıklıydı. Çok korkmuştum lütfen bidaha olmasın çok korkunç :([signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 pff size de birşey anlatılmıyormuş bunu öğrendim.. keşke "çözdüm olayı cammış" felan değil de "orda canavar gördüm nedir bu, in midir cin midir?" gibi şeyler deseydim.. :( :( :([signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Haziran 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Yo hayır, ama boyle bıseyden korkman ılgı cekıcı sadece.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tamam tamam küsme gel. bisde korkardık evet çok korkunçmuş :lol:[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Türkiye'de yaşıyosun bone, yarın gittiğin kafede sinemada bomba patlamayacağını bile bilemiyosun :( Harbi cam deil de cin olsa daha ilgi çekici olurdu bu arada :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 07 Haziran 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Yo hayır, ama boyle bıseyden korkman ılgı cekıcı sadece. korkunun tanımını yapar mısın bana? korku nedir? korkmak nedir? neyden korkarsın? neden korkarsın? korkunun anlamı nedir? insan ne tip şeylerden korkar? "bilinmeyenden korkmak" diye bir söz yok mudur? bilinmeyenden korkulmaz mı? illa deprem gibi birşey mi olması lazım benim korkmam için? ortada yavaş yavaş artan bir ses var. elinde bu sese sebep olabilecek bir neden yok. elinde hiç bir şey yok. sadece ürkünç, kulak tırmalıyıcı, sağır edici boyutta bir ses. çatı var yukarda. Tavan. Betonarme, katı, kalın. Yağmur varsa, cam bir tavana vurursa ses çıkarır. Ama tepemizde kalın bir beton tavan var. Ve ben migros alışveriş merkezinin ortasında cam tavan olduğunu daha önce görmemişim, her yerde beton tavan var. Ve şimdiye kadar beton tavanın öyle bir ses çıkardığını görmemişim. Yağmur yağdığını hiç bilmiyorum. Hele dışarda deli gibi sağanak yağmur olduğunu hiç bilmiyorum. Her yer kapalı. Cam yok, pencere yok. Dışarda arabada felan değilim. Evimde de değilim camdan bakamam yağmur mu yağıyor felan diye. Hoş, evinde otururken cama yağmur vursa ses çıkarmaz. burda biz deli gibi bir sesten bahsediyoruz.. Elinde ortada açıklayıcı bir sebep yok. Daha sonradan anladım rahatladım peki tamam. Ama o an hiç birşey bilmiyorsun. Deli gibi, ürkütücü bir ses geliyor. Herşey olabilir. Bomba olabilir mi? Evet olabilir. Deprem olabilir mi? Evet olabilir. Paticik kullanıcılarından biri cin çağırcam diye şeytani bir varlık çağırmış olabilir mi? Evet olabilir. The day after tomorrow tarzında bir felaket gerçekleşmiş olabilir mi? Evet olabilir. O an elinde açıklayıcı bir sebep var mı? Yok.. Peki deprem olsa bomba patlasa felan ölür müsün? Evet ölebilirsin. Peki elinde ölme ihtimali varsa, aklına bu ihtimal gelirse, ama cama vuran sağanak yağmur olduğunu o an bilmiyorsan, aklına ölüm gelmesi normal mi? Evet normal. O zaman ölümün nefesini ensende hisseder misin? Evet öleceğini sandığından, o korku olduğundan ölümü ensende hisseder misin? Kesinlikle... O sırada herkes "ne oluyor" diye ayaklandı mı? Evet. Bonecrusher salağından başka insanlar da korktu mu? Evet? Bakalım ekşi sözlükte ne denmiş bu konuda? http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bilinmeyenden+korkmak "belirsizlikler insani tedirgin eder, beklentilerin buyuklugu ne kadar fazla ise gerginlik ve korku da o kadar buyuyebilir." ve bu cümle doğrudur. insanların korkularıyla dalga geçen de ilk defa görüyorum :-) ÖEH BE yani.. not: benim bu uzun yazıyı yazmam normal mi? kesinlikle hayır. gidip uyumam gerekli mi? kesinlikle evet. gidip uyuyum ben o zaman...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bonecrusher'in suser alimi acilmasiyla uye olup artik sozluge falan link bile vermeye baslamasi cok komik bisi degil mi yoksa sirf bana mi oyle geliyor ehuehuehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 o heycanı yasamak ısterdım bende[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Bonecrusher, 07 Haziran 2004 00:46 tarihinde demiş ki: orda olsan sen de korkardın. ehehe anlatma özürlüyümdür, o ortam feci tırstıcıydı. şimdi söylüyünce komik geliyor tabii.ben komik bulmadım ama korkmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 korku bi panik anıdır bence. aniden böyle tüylerin ürperir bi şey düşünemezsin. kalbin göğüs kafesini çırparcasına atar kendini kaybedersin. Bunlar abartı değil. en ufağından bi arkadaşın kapının arkasına saklanıp bööö yapsa bile bunları yaşarsın. Küçüksen ve karanlık bi yerde aynısını maskeyle yaparsa daha da kötü yaşarsın. Hatta küçük olmana bile gerek yok. ortam ve zaman meselesi. KAfanı tam kullanamadığın bi anda o şeyin ölüm yada daha kötü olabileceğini düşünür ve korkarsın. Ama sonra geri dönüp bakınca gülersin. benzer bi olay bana olmuştu, evde oturuyodum.. bi korku filmi izliyodum küçüktüm ve yalnızdım, yağmur şimşek falan böle tırstırıcı bi ortamdı (evet salağım =)) aniden elektrikler gitti. O sırada karşı apartmanda bi daireden böğürme tarzı sesler geldi. Allahım o anı anlatamam ya. Nası bi anda resmen beynim işlevini yitirdi. "işte" dedim "korkutuğum şey gerçek oluyo zombi tarzı biboklar çıktı kesin". Orda 10 saniye kaskatı kesildim. Camdan dışarı bakmaya bile korktum. Sonra gülüşmeler geldi.. meğer o evde parti varmış. gülşüp eğleniolarmış falan. Ama o an ölümü hissetmiştim, salakça gelebilir ama panik ve korku işte. Mantık aranmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: HellHound, 07 Haziran 2004 01:10 tarihinde demiş ki: bonecrusher'in suser alimi acilmasiyla uye olup artik sozluge falan link bile vermeye baslamasi cok komik bisi degil mi yoksa sirf bana mi oyle geliyor ehuehuehehe yok valla onla alakası yok. lütfen bazı saçma iddialara çekmiyelim. daha önceden de yazardım ekşi sözlükten linkler. benimle hesabı olan biri varsa uzaktan taş atmak yerine gelir icq'da, pati özel mesaj sistemiyle felan konuşur..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kedi_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bendim..[signature][hline]Kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben senın korkmanla dalga gecmedım. Gecmemde oyle bır kısılıgım yoktur ama nedense sankı oyle gostermeye calısmıssın benı bunuda anlamıs degılım. Amacım ne dalga gecmek nede senı kotulemek sankı buraya ılla ılgınc seyler yazılmak zorundaymıs gıbı bır dusuncede yok aklımda. Belkı haklısındır senınde gosterdıgın bazı nedenlerden dolayı, Day After tomorrowun aklına gelmesı Seytanı varlık hayallerı Bomba ıhtımalı gıbı nedenler aklını karsıtrmıs ve kormana neden olmus olabılır. Bunlarda haklısın ama ben olayı gormeyen ve senın yazdıklarını okuyarak sadece dıyebılırım kı ben olsam korkmazdım. Bundanda anlıyabılırızkı Insanların renk ve zevk gıbı ayrılıkları Korkulardada bırlesebılıyor olması dogalmıs. Herkes birseylerden korkabılır evet ama senın korktugun bır olayı baskasına aktardıgında karsındakı kısıden senın gıbı korkmasını bekleyemezsın yada aynı duyguları yasayamaz. Garip bi durum ama boyle. Korkunun tanımından ffalan bahsetmıssın dedıgım gıbı Elbette bılmedıgın ve aklına takılan bazı seyler korkmanı saglamıs. Ama olecegını zannletmek kadar korkmak bılmıyorum bana bıraz garıp geldı. Belkı senınle aynı duyguları korkuyu falan yasamamıs olmamdan kaynaklanıyo olabılır. Buradan okuyan kısılerınde sadece yazdıklarını okuyarak kımsenın korkucagını pek zanletmıyorum acıkcası. Pskikolojik nedenlere baglıyorum ben sadece bu aşırı korku olayını senin.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ranged weaponlar cikti mertlik bozuldu kardesim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 07 Haziran 2004 01:23 tarihinde demiş ki: Belkı senınle aynı duyguları korkuyu falan yasamamıs olmamdan kaynaklanıyo olabılır. sorun da orda. zaten sizin korkmanızı beklemedim, yaşadığım duyguyu sizinle paylaşıp biraz daha rahatlamak istedim de, bakıyorum millet full sıkışa geçmiş. (bu laflarım sana değil black) tabii nasıl olsa sanal ortam, ben gidip dövemem ya, adam saygıyı felan reddedip "dalga geçmeye" çalışıyor. güzel geç bakalım, belki ödül verirler.. (kedi_)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Kedi_, 07 Haziran 2004 01:21 tarihinde demiş ki: bendim.. bak kediymiş, kedi... uyumaya devam et yavrucuğum =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Euhaeu yani dövecen sanal olmasa :)[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 adamın sorunu varsa gelir konuşur diyorum, rencide edicek boyutlara vardırıyor olayı ne diyim yani adama.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet, hissettigin ve dusundugun seyleri anlıyamayacgıma gore senınle aynı duyguları paylasmam zor. Ama asla dalga gecmek ıcın yazı yazmadım yanı yanlıs anlamayasın.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Abi dolu süperdi bugün Birden yağmaya başladı tam gothic bi hava Kıyamet kopuyor sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eehhh kusura bakma ama ölüm öyle ensende hissedilmez sesten korkmakla filan.. :) ben 8-9 yaşındayken boğulmaktan kurtarılmıştım, oradan biliyorum aradaki farkı. sesten filan da çok korkulabilir, kendim de yaşadım benzer durumları ama o boğulma esnasında "hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti" sözü vardır ya, işte onun gerçek olduğunu gördüm. özellikle kendim düşünmedim zaten suya batmış çırpınıyordum ama aklımda yer etmiş bazı sahneler, sevdiklerim birer birer gözümün önüne geldi çok hızlı bir şekilde. derken birisi tahta filan uzattı.. :-p sesten de ölecekmiş gibi korkulabilir ama aynısı değil, hatta korkunun sebebi kurtulabileceğini bilip organizmayı en üst vitese takmak amacıdır. kurtuluş olmadığını farkedince o korku azalıyor, hatta neredeyse kayboluyor. nasıl desem, o anı yaşayınca ölüm zaten yanıbaşınızda, çekinecek bir sebebiniz yok, rahatlıyorsunuz.. yine geçenlerde uyku felci denen bir olay geçirdim, buraya da bayağı popüler bir başlık açmıştım. :-p onda da neredeyse buna yakın bir durum oldu ama ölümü ensemde hissetmeye ramak kala uyanıp nefes alabildim. fakat öyle kötü oldum ki bir an daha devam etse o hal ölmeyi dileyecektim. insan kendi canından vazgeçer mi, geçebileceği haller var işte.. yani diyeceğim o ki ensende ölümü hissetmek başka birşey, ölüm korkusu duymak başka birşey.. :) geçmiş olsun ama bişi de olmamış ki hani.. ;)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bonec bizi lanetledi yahu istde de dolu yagıyo simdi :) cama biri tas atiyo sandım sonra lan 8. kattayım ne atıcaklar dedim ehe fazla kahve içiyorum bu gunlerde :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 boğulma tehlikesi geçirmek insanda hoş anılar bırakmıyor (bkz: tecrübeyle sabit) benim yaşadığım en kötü olay yaklaşık 3 sene önce okuldan dönerken bir kamyonetin önüne atlamam sonucu gerçekleşti her şey bitti düşüncesi hakimken aslında onu düşünebiliyor olmamın bile göçmeyeceğim fikrinin oluşmasına sebep olmuştu ama yine de hiç hoş bir anı değil...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar