Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Ep I ve II elestirisi in 70 minutes.

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Adamin teki youtube'a koymus, iki filme de ayri ayri odaklanmis. Simdi, phantom menace'i dreaglothlarda izlemistim bir gun, o gunden beri bidaha bakmadim yuzune, Attack of the clones'u ise 1-2 kere izledim sinemada arkadaslarla, fena degildi 1'e gore, ama yine zyaifti. Filmler uzerinde cok durup dusunmedim hic "niye bu kadar kotuydu acaba" diye, tek hatirladigim cok buyuk hayal kirikligi olmalariydi, star wars'in cok buyuk hayrani olmasam da sempati beslerim neticede.

neyse adam guzel yapmis elestirilerini, izleyin derim, ilki 7 parca, ikincisi 9 parca.

http://www.youtube.com/watch?v=FxKtZmQgxrI

http://www.youtube.com/watch?v=CfBhi6qqFLA

Ilk bolumde George Lucas, yonetmen ve diger yapimcilarin screening'i izledigi bir bolum var, ordaki hayal kirikligi ve gercegi inkar edisi izleyip izleyip boyle bi fena oluyorum cok acaip bisi. Internette bi de bi video daha vardi, iste anakini oynayacak cocugu seciyorlardi, 3 aday var, bariz en hiyarini seciyorlar arasindan falan.

Neyse izleyin derim, bir cok farketmedigim, dusunmedigim ama bilinc altinda begenmedigim seyi cok guzel ozetlemis. Hep derdim ulan 1. filmde ana karekter, iyi adam kim, obi wan mi, qui gon mu diye ama megersem planlara gore Jar Jar mis protagonist, bunu anlayinca daha bi mindfuck oldum. Oyle yani gg.

edit: bu arada adamin sesi cok kil ama alisiyorsun zamanla, ara ara da bole seri katil havasi vermeye calisiyor, oralara sabredip izleyin sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar canim sikilmis olmali ki ilk vid i bastan sona seyretitm, phantom meance da bir tane bile karakter betimlemesi yok diuyor, dusununce evet aslinda, ikincisi patinin hayat felsefesi ve yasi itibariyle herseyi negatif olan birinin ( nick ini unuttum ama en kil kisilerden biridir patide ) episode 1 i 6 bolum arasinda en guzeli sectigini hatirlatti, bir kere daha ne mal herif dedim icimden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...