BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben zaten kaspar ile değişiyorum, karşı kalede sen varsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hea kadroda degisklik mi oldu? sdf yukarda hal asenle aynı takımdayız gibi gozukuyodu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi gün adımla adam alışalım ya nostalji olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Aldım verdim ben seni yendim falan.. Ya öncü ne güzel kalecimiz olacaktı ama ühü :( can'la da aynı takım olcaz diye hazırlamıştım kendimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Şimdi tekrar okudum da bence Eser sen yanlış anlamışsın..Yine aynı takımda kalıp kaleye geçmeni söylemiş cavanagh. Sen bize geçersen karşıya direk bi adam vermemiz gerekiyor çünkü. Ama cava larry-holy değişikliğinden bahsetmiş.Öncü'yü kalede görmek istiyoruz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 geçerim olm kaleye ben valla diyorum, eserle serhat kendi aralarında değişsin isterlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cavanagh said: 1/kaspar(kale)-cavanagh-tora-tolga-pha-wishmaster-recokongo-larry 2/screwy(kale)-dreagloth-holy-bitchofbat-balon-fde-konn-viper şurda larry-holy değişikliği yapabiliriz dedim öncüyü kim karıştırdı olm işin içine öncü bizim kaleci=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sevimli takım kaspar(kale) tora-tolga wishmaster-larry cavanagh recokongo-pha antipatik takım bitch_of_bat(kale) holy-screwy-balon dreagloth fde-viper konn kıran kırana geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 oha harbi bizim takımda herkes igrenc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 iğrenç derken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 antipatik iste asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 BAĞA MI DİDİN? BAĞA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 antipatik derken, anticipated mı demek istediniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Dreagloth gibi yahuşuhlu bir adam var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 izlemeye geleyim diyorum, var mı başka izlemeye gelecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bakın bakın ne yaptım! SEVİMLİ TAKIM kaspartoratolgawishlarrycavanaghrecokongopha ANTİPATİK TAKIM bitch_of_batholyscrewybalondreaglothfdeviperkonn Beyler baya bi kastım şunu yapmak için.. +rep teraziye tık pls. Ayrıca sevimli takım olarak ilhan'ı transfer edebiliriz belki de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 içimdeki şeytan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Batuhan_BJK said: izlemeye geleyim diyorum, var mı başka izlemeye gelecek olan? eksik varsa oynayasım da var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Emrah bildiğin patik takımız biz be, elemanların hepsi gülüyo aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hepsi Orlanda Chicago'dan özel gelmiş maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 halısaha kariyerimde en az gol yediğim ikinci maç oldu :p bundan önceki de 5-4 yendiğimiz maçtı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Yani geldim be yuh, bir daha servisi hızlı bir yere gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ha bide E Z D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Fotoları koymadan önce kadrodaki adamları düşünüp bizim sempatik,sizin antipatik olduğunuz kanısına vardım ama fotoları koyduktan sonra durumun pek de öyle olmadığını gördük :) bizde herkes bi artist pozlar vermiş.. Maç için de, 20. dakikadan itibaren bizim takımdakilerde yorgunluk belirtileri gözükmeye başladı. Aksayan görevler yerine getirilmeyince de karşı taraf için fırsatlar doğdu. Zaten savunmada ve hücumda üstün oynadılar. Her iki taraf da gol pozisyonlarına girdi. Hakeden kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar