Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

derdime çare baytarım yok.

MyLifer

Öne çıkan mesajlar

MyLifer said:

önünde bulunduğumuz allahın bile unuttuğu apartman bir anda yol geçen hanı oluyor, giren çıkan kişiler...

sonunda kız bu kadar mı diyor. ben bu kadar soğukluk beklemezken bari aksiyon gelsin kızı öpeyim diyorum. ama bulunduğumuz sokak bi anda kalabalıklaşmış.

Şimdi farkettim de. Kızı tenha bir sokağa sadece konuşmak için götürdüysen ortamın kalabalıklaşmasından sana ne? Hani sadece öpeceksen sokağın kalabalıklaşması o kadar büyük bir etken olmasa gerek. Sen onu bunu bırakta sen kızı arka sokağa götürmekte ki asıl amacını söyle bakayım sapık herif??? Çocukmuyuz biz bizi kandırmaya çalışıyon, sadece ona olan duygularımı açacam diye an yakın arkadaşı insana ev mi ayarlar. Belli ki planlar farklıymış kız cağız erken uyanmış. Terbiyesiz seni. Tuttum kolundan falanlar...Sapık herif...

(Konuya biraz agresiflik katayım dedim de. Umarım çok sert olmamıştır :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

mylifer cim
ne saniyodun ya
kiz bende seni seviyorum diyip aksam bara eglenmeye sonra eve mi aticaktin
anasi var babasi var
tenefuste yanyana oturup haftasonlari nargileciye mi gitmekti hayalin?
belki okuldan kacip bilardocuya giddrdiniz ya da okul kiyafetleriyle alisveris merkezi arsinlardiniz kimbilir?

this 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

ağzımı çok kötü bozucam banlanmak istemiyorum.Birader bu kızların hepsinin allah belasını versin , öyle açılmakmış falan hikaye bokunu çıkarana kadar kızı oyalıyacaksın en son yine birşey demeden uygun bir anda öpüceksin. Böyle açılmalar falan anında olayı bitiriyor. Kız seni elinde bilmeyecek senin eline girmeye çalışıcak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...