HosH Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Loxias said: said: geçenlerde bunun sevgilisi olduğunu duydum, geçtim arka sıraya ağladım, baya baya ağladım gg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hayvan mısın? diyen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sonunda annen ''kalk lan derse geç kalıyon it'' diyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kız mavi ekran vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 MyLifer said: önünde bulunduğumuz allahın bile unuttuğu apartman bir anda yol geçen hanı oluyor, giren çıkan kişiler... sonunda kız bu kadar mı diyor. ben bu kadar soğukluk beklemezken bari aksiyon gelsin kızı öpeyim diyorum. ama bulunduğumuz sokak bi anda kalabalıklaşmış. Şimdi farkettim de. Kızı tenha bir sokağa sadece konuşmak için götürdüysen ortamın kalabalıklaşmasından sana ne? Hani sadece öpeceksen sokağın kalabalıklaşması o kadar büyük bir etken olmasa gerek. Sen onu bunu bırakta sen kızı arka sokağa götürmekte ki asıl amacını söyle bakayım sapık herif??? Çocukmuyuz biz bizi kandırmaya çalışıyon, sadece ona olan duygularımı açacam diye an yakın arkadaşı insana ev mi ayarlar. Belli ki planlar farklıymış kız cağız erken uyanmış. Terbiyesiz seni. Tuttum kolundan falanlar...Sapık herif... (Konuya biraz agresiflik katayım dedim de. Umarım çok sert olmamıştır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Fistan said: mylifer cim ne saniyodun ya kiz bende seni seviyorum diyip aksam bara eglenmeye sonra eve mi aticaktin anasi var babasi var tenefuste yanyana oturup haftasonlari nargileciye mi gitmekti hayalin? belki okuldan kacip bilardocuya giddrdiniz ya da okul kiyafetleriyle alisveris merkezi arsinlardiniz kimbilir? this 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Baya trollemişsini de kız da kaşarlık etmiş yani. Yanına gelip elini tutmalar beraber yürürken kalp yapılınca gülümsemeler falan anaç yaklaşım değildir. O kızın abv, geçmiş olsun mylifer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Arma said: sonunda annen ''kalk lan derse geç kalıyon it'' diyecek sandım. aynen sonunda 'rüyaymış' demesini bekledim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Kız biraz dalga geçmiş senle gibi geldi bana ama bilemeyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Kız sana hepsi bu kadar mı diyince öpeyim de tam olsun diye düşünmen bence tam bir romantizm.Romantik çocuk seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Liseliyim lakin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Neden ağlıyorsunuz olm sorununuz ne yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ağzımı çok kötü bozucam banlanmak istemiyorum.Birader bu kızların hepsinin allah belasını versin , öyle açılmakmış falan hikaye bokunu çıkarana kadar kızı oyalıyacaksın en son yine birşey demeden uygun bir anda öpüceksin. Böyle açılmalar falan anında olayı bitiriyor. Kız seni elinde bilmeyecek senin eline girmeye çalışıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Açılın ben veteriner hekimim! dipnot: Ooh bunu da dedim ya sefam olsun. Tek post bile okumadan şu mesajı atmanın verdiği hafifliği yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ahahaha kızlara sinirlenip hayata küsmeyin olm daha neler göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Vargath said: Açılın ben veteriner hekimim! dipnot: Ooh bunu da dedim ya sefam olsun. Tek post bile okumadan şu mesajı atmanın verdiği hafifliği yaşıyorum. dfgdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tenekeadam said: ahahaha kızlara sinirlenip hayata küsmeyin olm daha neler göreceksiniz.bu bakış açısını anlatmaya çalıştım işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 You got me at Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ulan eve geç kalan hatunla ne işin var zaten hava kararmadan evde olucak yok efenim sürekli annesi arıycak haftasonları ailece alışverişler falan git ders çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 genelde liselerde kız teması o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dersini çalış. O arkadaşınla konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ergenlik çağımı patide geçirip nerd oldum.Kız arkadasim falan da olmadi.Tesekkurler pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar