Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Geçen sezon yapılıyo muydu böyle şeyler bilmiyorum ama, bu pazar saat 19:00'daki cimbom konya maçına gitmeyi düşünüyorum..kardeşim gelemeyeceğinden yanıma arkadaş bulsam iyi olur..ee arkadaş için de en doğru adres paticik değil mi?? ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ben gelirim ancak Konya tarafına.. :D konyaa konyaaa konyaaaaa[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 seperate boşuna tezahürata gerek yok ki nasolsa konya alıcak maçı =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 konyalııımm yürüüüü.. ;) konyalı patiler gardımı aldım sizleri bekliyorum ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 gerek yok aga,boşuna yorulma : )[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 az önce aldığım bir haberle şu an iptalim..maç fln yalan maçla ilgli msj atmayın..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 belli üzülmüşsün takma sora gidersin[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 AYak yapmışsınız? Ne ayak,kaç numara? :) Biri yazmış Konya diye,hemen öttü alert programı biiip biiip diye... Maç felan varsa,doğru dürüst yapılsın,yamuk olmasın... Saygılar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mumi gs maçına gelcem demiş arkadaş ama sonra yatmış. Maç fln ayarlamıo kimse ama sen konya tribününe git. Kavga çıkarsa antreman olur sana =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 maç samiyendeyse bırakın abi gitmeyin oturun oturduğunuz yerde bi felaket olmasın ciddi söylüyorum ...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar