vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oooo alemmclrn kıralı gelmss @aquila baba naberr napıysnnn,öhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bzi doguşla tner çekre bali ykardık parayi bldu tnımıyr şmdi bzi tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 @sodom bahhh imdi burda sulu takkklyzzz kuru demme cannmı skmah benmm oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 @vivavale ypıştrırız gankaaa cnın sğolsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 @sodom ahah gözümssn cekk baba yapıstrr,aga nie bu kadın mlltnden yüzümüz gülmedii bzm ya nie off ulan off neyse yapısttrr,ööhööhhtt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 @vivavale abi tmm yeter yaşama sevinci kalmadı yeminle benden bu kadar good job team(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ahaha eyv abi baydım farkındayım good job ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 niz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hasktir o kadar msj yazmıştım sonu çıkmış sace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok ya kendim yapınca iğreniyorum başkası yapınca gülüyorum anlamadım nedir hasta mıyım neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hişşş bu @doruk yne gelms lann,hiss aloo,hıkk,doruk akıllı ol akıllı,hıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kafa güzel olunca atılan postlar sayılıyo mu? ona göre içip giricem foruma post sayısı 3x bonusu alıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 alıyoda ban resistance ı yüksek tutmak lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 nerden bu espri anlamadım referans verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hon mu dat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 DoruK said: nerden bu espri anlamadım referans verin yapıldı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 neyse abi verdigimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz bi daha icip icip gelmeyecem,bırakhhh ulan bırakkhh ne omus sanki 2 kadeh yuvarldysak öhhh bırakyrm olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ulan ban resistance yazıyomuş resistance okuyorum ban resistancemış kör müyüm neyim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 DoruK said: ulan ban resistance yazıyomuş resistance okuyorum ban resistancemış kör müyüm neyim pardon ahahah ya abi bi de sırhos degilim diosun bırah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sixoms said: kafam güzel, sarhoşum, keşke kültür üniversitesine gitseydim. müthiş. hangi bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mimariye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 girecek kapıyı bulamayacak hale gelene kadar ben girerim arkadaş. girmel diyince kapı geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 selam ben sarhoşun ve foruma girdim sonra çıkıcam sonra tekrar giricem sonra çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Selam ben efendi insanım usturuplu içerim taşkınlık yapmam yapabilebülirimde asdadfdsfsdü şaka aslında kendimdeyim ama olmayadabilirim bi düşünüp geleym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar