Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amatör balıkçı olta ruhsatı?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

olta ruhsatı var. Hem de öyle böyle değil çok kıl olayları var. Yok 6 iğneyi geçmez 2 iğneden azsa başka ruhsat 2 iğneden fazlaysa başka ruhsat alıyorsun.

Kıyıdan balık tutanlar için gerekli bir belge bazı turistik bölgeler de zaman zaman denetimini yapıyorlar da ben daha hiç rastlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yaz phaselis ve olympos açıklarında 2 kere ceza yemiştik 4 kişilik ekipten 2 kişi olarak.
bir de teknenin balıkçılık ruhsatı yokmuş allahtan bir yol buldukta cezası olmadı.
kiralıkmış hıyar kaptan neden bakmadıysa. :)

tarım ve köy den yapıyoruz bunu ama neler gerekli bilemedim zaten alırken bnm amca sayesinde halledicem bir ton kıl gerekçeleri var dediin gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

tşkler brat.

*AMATÖR BALIKÇI RUHSATI ALABİLMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Amatör olarak sportif amaçlı balık avcılığı yapmak isteyen vatandaşlarımıza da istekleri halinde amatör balıkçı belgesi verilmektedir.

1- N.Cüzdanı örneği

2- Dilekçe

3- Resim

bunu öğrendiğim iyi oldu.
şimdi ufak bir birikimim var.
motorlu tekne almayı planlıyorum.
3.97cm olanlardan. gerçi altına insek vergisinden sıyrılırız.
ufak almakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

900 liraya bakımlı fiber buldum. 1750 tl yede var. ama fotoğraflardan tam bilemiyor tabii insan.
hem kemerde amcamın teknesi olduğundan bağlayabilirim ya da karada tutabilirim. kira içinde bir şey ödememe gerek kalmaz o yüzden.

yok mu ufak bi alanın deniz kıyısında, yap bi kızak dayıboy. Kira işi uzun vadede ocak söndürür, denizi seven adamsan, bol bol çıkıyorsan paraya kı al bitane. Temiz tuttuğun sürece satarsın da gerektiği zaman.

Ama bakımına dikkat edicen işte, fiber yine bi derece de, ahşap kayık da başa bela bi yerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

yok antalya-kemer limanı için durum rahat. amcamın kaptanı var. o bakarım ben dedi. problem yok yani. işi tam türk usulünce halledebiliyorum yani. :) benimkisi keyfi bir şey olduğundan ufak almak istiyorum çok açılmama gerek yok. 1-2 arkadaş bin tut muhabbetini et gel benimkisi tamamen.
akşama rakıya muhabbet çıksın o yazda o sıcakta. :)
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bunu buldum.

Fiberglas Tekne Uy-Mar 318 Akya Flika

http://www.teknetrmarket.com/fiberglas-tekne-uy-mar-318-akya-flika.html

1600TL çekiyor fiyata.
bir arkadaşımla babası tekne, yat satıyor ithal.
ona sordum 1600TL vermene gerek kalmaz tüm evraklarıyla biz ayarlarız zaten 3-4 metre düşündüğünden hiç bir fiyatı olmaz 1000TL ye ayarlayabiliriz sıfır istersen dedi.

yani eğer bu fiyatlarda olacaksa masaya yatırmakta fayda var.
şu vergi vs işi aklıma çok takılan sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...