xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 olta için amatör balıkçı ruhsatı için neler lazım ? bilgili olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 olta? ruhsat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bi olta lazım bide canının sağlığı balık tutmak için ne ruhsatı arkadaş git karakoye at oltanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 olta balıkçılığı için ruhsat mı gerekiyo ya? eğer ticaretini yapmayacaksan kimse ruhsatın var mı diye sormaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 nasıl yok. ruhsata ihtiyacın var açıldıktan sonra. deniz ekibi gelip bulursa cezasını kesiyor. geçen yaz 2 kere yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 olta ruhsatı var. Hem de öyle böyle değil çok kıl olayları var. Yok 6 iğneyi geçmez 2 iğneden azsa başka ruhsat 2 iğneden fazlaysa başka ruhsat alıyorsun. Kıyıdan balık tutanlar için gerekli bir belge bazı turistik bölgeler de zaman zaman denetimini yapıyorlar da ben daha hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 geçen yaz phaselis ve olympos açıklarında 2 kere ceza yemiştik 4 kişilik ekipten 2 kişi olarak. bir de teknenin balıkçılık ruhsatı yokmuş allahtan bir yol buldukta cezası olmadı. kiralıkmış hıyar kaptan neden bakmadıysa. :) tarım ve köy den yapıyoruz bunu ama neler gerekli bilemedim zaten alırken bnm amca sayesinde halledicem bir ton kıl gerekçeleri var dediin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi.. google.. http://www.kahramanmarastarim.gov.tr/subeler/kontrol/kont_su_urunleri.htm http://zipkinci.com/su-urunleri-kanunu-tuzukleri-ve-talimatlari/10306-amator-su-urunleri-avciligini-duzenleyen-1-2-numarali-teblig.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 amatör balıkçıya ruhsat nedir ya. tasma taksınlar boynumuza bari. bi o eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kaçak balıkçıda amatörüm der geçer o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 tşkler brat. *AMATÖR BALIKÇI RUHSATI ALABİLMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Amatör olarak sportif amaçlı balık avcılığı yapmak isteyen vatandaşlarımıza da istekleri halinde amatör balıkçı belgesi verilmektedir. 1- N.Cüzdanı örneği 2- Dilekçe 3- Resim bunu öğrendiğim iyi oldu. şimdi ufak bir birikimim var. motorlu tekne almayı planlıyorum. 3.97cm olanlardan. gerçi altına insek vergisinden sıyrılırız. ufak almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 3.97 cm biraz küçük değil mi? hani istersen ben aliyim onu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 vergileri var abi. gerçi araştırmadan bişi demiimde şimdi. ama 3.97cm nin altı zaten kısa açılma kayığı motorsuz olduğundan vergisi yok. 3.97cm ve üstünün kademe kademe başlıyor vergileri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adamınbiri said: 3.97 cm biraz küçük değil mi? hani istersen ben aliyim onu sana adam gibi bakım görmüş temiz bi kayık iyi para eder yine de, o boyda da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 900 liraya bakımlı fiber buldum. 1750 tl yede var. ama fotoğraflardan tam bilemiyor tabii insan. hem kemerde amcamın teknesi olduğundan bağlayabilirim ya da karada tutabilirim. kira içinde bir şey ödememe gerek kalmaz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 xwhiplashx said: 900 liraya bakımlı fiber buldum. 1750 tl yede var. ama fotoğraflardan tam bilemiyor tabii insan. hem kemerde amcamın teknesi olduğundan bağlayabilirim ya da karada tutabilirim. kira içinde bir şey ödememe gerek kalmaz o yüzden. yok mu ufak bi alanın deniz kıyısında, yap bi kızak dayıboy. Kira işi uzun vadede ocak söndürür, denizi seven adamsan, bol bol çıkıyorsan paraya kı al bitane. Temiz tuttuğun sürece satarsın da gerektiği zaman. Ama bakımına dikkat edicen işte, fiber yine bi derece de, ahşap kayık da başa bela bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok antalya-kemer limanı için durum rahat. amcamın kaptanı var. o bakarım ben dedi. problem yok yani. işi tam türk usulünce halledebiliyorum yani. :) benimkisi keyfi bir şey olduğundan ufak almak istiyorum çok açılmama gerek yok. 1-2 arkadaş bin tut muhabbetini et gel benimkisi tamamen. akşama rakıya muhabbet çıksın o yazda o sıcakta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 mesela bunu buldum. Fiberglas Tekne Uy-Mar 318 Akya Flika http://www.teknetrmarket.com/fiberglas-tekne-uy-mar-318-akya-flika.html 1600TL çekiyor fiyata. bir arkadaşımla babası tekne, yat satıyor ithal. ona sordum 1600TL vermene gerek kalmaz tüm evraklarıyla biz ayarlarız zaten 3-4 metre düşündüğünden hiç bir fiyatı olmaz 1000TL ye ayarlayabiliriz sıfır istersen dedi. yani eğer bu fiyatlarda olacaksa masaya yatırmakta fayda var. şu vergi vs işi aklıma çok takılan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 eniştemin motoru verelim sana :P http://www.sahibinden.com/satilik_girgir_teknesi-47WQQaXQQ14314738WQQpXQQdisplayitem işlemlerinden kaçılırsa düşer fiyatı evet bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 konu böyle trollenir =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok cidden eniştemin motoru o ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben diyorum fiber polyester sen diyosun koca balıkçı teknesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 üstad zodiac lar için nediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 http://rotam.blogcu.com/kendi-tekneni-kendin-yapmak-ister-misin/4084003 boyle bir sey gordum sende yapsana kendine hem yapim asamasinda verdigin emek yuzunden daha buyuk keyif alirsin kullanirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kuruması. tam kendine gelme sürecinde antalyanın havası gider be. haziran mayıs en güzel vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar