Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 deplasmanda zor olur kızlar gelsin buraya, envai çeşidi doluşsun güzel ülkeme azizim
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 pantolon balığı da seviyorlardır o zaman
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 said: Rusya ile Türkiye arasında vize uygulaması karşılıklı olarak kaldırıldı. Rusya'ya yapılacak 30 günlük ziyaretlerde vize istenmeyecek. gogo
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 e iyi oldu.. büyük abi kaldırınca vizleri küçük kardeşler de kaldıracaktır.. bkz azerbaycan vb.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 said: mordor'un kara kapilari aciliyor. beyaz ulke gondor'a (beyaz sehir minas tirith'e) dogru orc akini basliyor... xD
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kalktı mı vize? haftaya moskova'ya gidicem ve vize işi falan hiç halletmedim daha. faking kidz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 1 haftada maksimum alınıyodu zaten http://englishrussia.com/images/street_dance/1.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25203190/ 16.04 TARIHININ MILLI BAYRAM VE RESMI TATIL EDILMESINI ISTIYORUM.
eski Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hiç yurtdısına gitmemiştim bak hayırlısı rusyayaymış.cok sevindim lan.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hadiyin gençler türk neslini güzelleştirmek boynumuzun borcudur. herkes 3 çocuk rus bir gelinle. gogo.
escape Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hadi canlarım başarılar hepinizi öpüyorum yanaklarınızdan
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Buradan rusa gitmek değimini gerçek anlama çevirdiği için öncelikle sayın başbakanımıza sonra akp hükümetine teşekkürlerimi sunarım. Adamlar çalışıyor , gelde oy verme.
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Rusya beyaza büründü sayın seyirciler.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ocak ayında başkent Kiev'e yaptığı ziyaret ile birlikte vizelerin kaldırılması öncelikli gündem maddesi olmuştu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'nda iki ülkenin konsolosluk görevlileri vizelerin kaldırılmasını müzakere etmek için bir araya geldi. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, taraflar vize rejiminin kaldırılmasını sağlayacak anlaşmanın taslağı üzerinde çalışmaya başladığı bildirildi.
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ne şeyine pis milletiz lan gurur duyuyorum bazen:p
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 pekaziz said: Genelde erkekler sevinmiş hep. Kızların da sevinmesi lazım kaslı ve sarışın Rus erkekleriyle beraber olacakları için. tabi önce evlenmeleri gerek
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ren said: pekaziz said: Genelde erkekler sevinmiş hep. Kızların da sevinmesi lazım kaslı ve sarışın Rus erkekleriyle beraber olacakları için. tabi önce evlenmeleri gerek ohoo evlilik once once biraz bekleticekler naz yapıcaklar her pmsde mahvedicekler sonra tasmayı takıcaklar arkadaslarına senın en ıyı ozellıgını daha da abartarak hava atıcaklar sonra senın bır cok arkadasın artık arkadasın olmıcak sonra parayı basıp en kral yerlerde gezıp tozucaksınız nisanlanıcaksınız tabii hafiften ev falan muhabbetlerıne gırmeye baslıcaksınız dugun falan tabii çıragan denkliginde bir dügün olucak herkese ne kadar mükemmel oldugunuzu gosterıceksınız degılsenız bile ve balayına bahamalar gibi absürd bir yere gidiceksiniz. bu kadar dayanan rus erkegi seve seve sevişebilir türk hatunlarıyla hıc koymaz.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sünneti atlamışsın , kestirmeden olmaz.
Öne çıkan mesajlar