smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Agmahan said: Opera ya geçtikten sonra,ben de başka browser kullanamıyorum.Özellikle o mouse hareketleriyle sayfa açma kapama harika bişey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Chrome'un da sitenin adını kısmen yazıp tab'a basarak siteyi daha açmadan arama özelliği rakipsiz. Şu adamlar birleştirse şu key özellikleri ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bence şu aşamada html5 desteğinden öte, tam olarak html4 desteği vermek daha önemli.. preview sayfasında gördüğüme göre de, acid3'te 68 puanı (kesinlikle yetersiz şu anda).. çıkana kadar en az 90'ı geçer diye umuyorum ki bu da olumlu bir gelişme. bu arada hatırlatmak isterim, html5'in kendisi de hala taslak bir standart ve geliştiriliyor. bence ancak ie10'da html5'in özelliklerini kullanmaya başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 operada ctrl+z combosu ezer her türlü kaç tab açarsan aç yanlışlıkla kapattığın tabları bu haraketle geri getirion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 chromeda kapatılan son tab'i açmak mı yok ? ctrl + shift + T dene bi bakalım ne açılıo :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Chrome döver, firefoxtan sonra kafadan tercihimdir, vazgecilmezimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bugun genel betaya cikti, su ana kadar bi sikintim yok gayet hizli gorunuyor, chrome'un tab olayini benimsemis IE'de. UI daha bi guzel ve temiz, en cok toolbara site pinleme olayini begendim, ozellikle gmail gibi seyler icin yararli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Betayı kurdum. tüüm bookmarklarımı sildi. ie8'in üstüne kurdu. ie8 artık yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ciddi ciddi güzel olmuş valla. bi tek iconu beğenmedim e çok toparlak olmuş bi de rengi kötü. Ama browser olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 şaka maka microsoft browser yapmış bu kez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 chrome hala daha hizli, ama ie nin dunya uzerindeki tek browsermis gibi dusunursek baya yol katetmisler ama artik open source yapsinlar su browseri, yoksa yine tirt yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 internet explorer'in benim gozumdeki sorunu sadece kotu bir browser olmasi degil, patch'lerin filan da cok gec gelmesi. bakalim ie9'da da ayni sekilde mi olacak, gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 reyou said: chrome hala daha hizli, ama ie nin dunya uzerindeki tek browsermis gibi dusunursek baya yol katetmisler ama artik open source yapsinlar su browseri, yoksa yine tirt yani.hehe open source ile microsoft siyahla beyaz gibi birsey. 8. ayimin ortasindayim MS'te, ve isimi cok seviyorum, ama birseyi farkettim ki MS'ten ayrilirsam bildigin her seyi 0'dan ogrenicem. Cunku aklina gelebilecek en ama en ufak sey bile MS urunu, bazilari internal bazilari disariya da satiliyor, ama her sey MS. Ondan open source falan olmaz, ama en azindan Apple gibi open source'tan alip profit e cevirmiyoruz, ne alip ne veriyoruz. 2 gunluk kullanim sonucunda olmus veriyorum ben browsera, IE8'den cidden cok buyuk bi sicrama. Chrome iyidir, Firefox soyledir boyledir diyecek kadar domain bilgim yok acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/SpeedReading/default.html şu linki bi chrome da açın bir de ie9 da. ya microsoftun bir oyunu ya da bu konularda chromedan daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Chrome bende Firefox'tan da yavaş çalıştı o sayfada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Xveh8EN6rd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu tabları bi alt satıra nasıl alırız. hep alıştım browser barının boydan boya olmasına pek bi garip geldi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bi deniyim. baya güzele benziyor. belki yıllar yılı kullandığım operamı bıraktırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ben denedim begenmedim, acid testinde de ayni cikti. tipi de opera nin aynisi yaw... ne bilim sahsen i ih bence.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 pati ne acayip ya. ortaya baksan herkes opera kullanıyor (du chrome çıkmadan önce) ama istatistiklerde opera gözükmez bile herkes fifa oynar pes kakadır ama tüm ülkede pes oynanıyor, ps kafelerin 99%unda fifa yok bile falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bu arada benchmark'lara güvenmek de çok zor. ie'nin benchmark'larına bakacak olsanız, ie süperdir. sonra google kendi benchmark'larını yayınlar, chrome çok iyidir. resmen kendi ürünlerinin avantajlı yanlarına göre benchmark setupları var adamların. hiç güvenmiyorum. misal chrome'un experiments serisi de, fazlasıyla böyle.. şimdi mozilla, yeni nesil browser'lar için bir benchmark çıkardı; kraken. onda da farklı darklı sonuçlar.. yine de non-profit bir organizasyon olarak mozilla, bana en güvenilir kurum olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Microsoft un testleri zaten cok geyik. Ornegin adamlar Linux vs Windows security aciklarini karsilastiriyolar. Windows u kuruyolar server, karsisinada Red Hat kuruyolar ama full yani icindeki oyunlar dahil, desktop dahil vs. Linux serverlarin %99 u headless dir yani. Sonra diyo k, iste pacman de acik cikmis bizde acik yok. ya bi git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bır sorun Bold olan yazılar ekranda bulanık oluyor bende f12 ıle gelistirici araçlarında belge modunu İE8 standartlarına getırdıgımde yazılar duzelıyor fakat kaydedemıyorum bunu kapatıp yenı actıgımda gene bulanık oluyor yazılar .Yapabılen varsa berı gelsın gayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ie once w3c standartlarini takip etsin ondan sonra browser yapsin yahu, sirf sayfalar ie kullanan nooblarin bilgisayarlarinda iyi gorunsun diye ie yuklu bilgisayarimda. ie9 hizli fln filan ama chrome ile karsilastirinca yine sinifta kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ie tab dostum https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar