Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

if it exists, there is ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olay seçim değil ki,
daha cıddı seyler donuyor ortada. Çok büyük ihtimalle, birilerinin desteğiyle başa gelen belki de sonradan onların aleyhine bizim ülkemizin veya sadece kendilerinin yararına işler yapan iktidar partisini düşürmek için yapılan birşey bu ya. Bu sepepten, sırf bu yüzden chp li olan ben önümüzde ki seçimde akp'ye verecek oyunu. Kimse,kimse ama kimse bizi bu şekilde kontrol etmeye cüret edemez. Gider çöpe atarım gene de CHP'ye vermem bir sonra ki seçimde.
Mesaj tarihi:
dis gucleri seviyorum

sayelerinde cifors ile pireysiteysin alabilioz
bahceliyi iktidar yapmadiklari surece destekliyorum (oda bahcelinin o cirt sesi ile her gun TVde bagirmasi cekilmez yani, yoksa volume u az kisip tiz i kapiycaklarsa sorun yok)
Mesaj tarihi:
bu arada milliyet'in haberi

Kaset ve suikast iddiları hakkında açıklama yapması beklenen CHP Lideri Baykal'ın MYK toplantısında istifa etmeyi düşündüğü haberleri geliyor. Kurmaylarının ise Baykal'ı istifa düşüncesinden vazgeçirmeye çalıştığı bildirildi.

Baykal az sonra canlı yanında olacak...

http://www.milliyet.com.tr/baykal-az-sonra-canli-yayinda/siyaset/sondakika/10.05.2010/1235964/default.htm
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Videoyu izledim de şimdi, kim kim anlaşılmıyor...

İstifa ettiğine göre doğru demek ki. Video da devamı var diye bitiyor zaten.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Videoyu izledim de şimdi, kim kim anlaşılmıyor...

İstifa ettiğine göre doğru demek ki. Video da devamı var diye bitiyor zaten.

yok doğru değil dedi. komplo dedi, kaset hazırlanmış dedi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
deniz baykal resmen istifa etti. inanılır gibi değil, umarım chp için gerçekleşecek yenilik hayırlı olur. karşı taraftakiler bu kez baltayı taşa vurdular galiba..
Mesaj tarihi:
Tron said:

net kitlendi yahu

Millet şaşırdı tabi. Deli gibi doğrulama için haber sitelerine akın var.

Türkiye tarihinde ilk kez bir siyasetçi yaptığı bir iş için utancından siyaseti bırakıyor.

Bu günü kaydedin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...