Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon çalınma vakası.

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 2 hafta önce İzmir ili Alsancak ilçesi Kordon mevkiinde telefonumu kimliği belirsiz bir kişi tarafından çaldırdım. Ertesi gün (Cumartesi) nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na giderek suç duyurusunda bulundum. Geçen süre zarfında yaptığım araştırmalara göre Savcılığın yasayı yanlış yorumlamasından dolayı her açılan soruşturmaya takipsizlik kararı vermesi. Telefonun yerinin bulunması için Bilgi ve İletişim Kurumu Başkanlığı'na resmi yazı yazılıyor. Telefon kapatılıyor ve savcılığa telefonun yerini tespit etmekle yükümlü değiliz diyerekten kendi açılarından konuyu kapatıyorlar. Savcılıkta madem öyle bende takipsizlik veriyorum o zaman diyerekten olayı bitiriyor. Benim işim burda başlıyor. Aranızda hukuk ile ilgilenen yada bu konuyla ilgili detaylı bir dilekçe örneği bulabilen veya bu konuda fikri olabilecek birkaç kişiye rastlama umuduyla soruyorum. İtiraz yapacağım merci neresi ve ne şekilde dilekçe yazmalıyım ki takipsizlik kararı bozulup telefonumu bulma umudunu sürdüreyim..
Sosyal ağlarda paylaş

kendi kendime evde denediğimde bulabiliyorum.. çalışıyor gibi duruyor.. ama çalan alır almaz bi şekilde herbişiyi silerse kalakalırsın bence..

iphone'a da bişi wave mi ne öle bi program vardı. secure wave miydi?

çalındı, bilgsayarı olan birisiniaradın (bir yerden, ya da bi arkadaşının telefondan aradın.. her neyse işte) bilgisayarda olan adamın talimatı ile gidip alan herifi yakalayıp ağzını kırma ihtimalin var diye makul olarak düşünüyorum ben bu uygulamayı. atla taksiye, söyle telefonun gittiği yere..
Sosyal ağlarda paylaş

hmmpff.

hurriyet okuyucu yorumları versiyon 5

said:
(bir yerden, ya da bi arkadaşının telefondan aradın.)

bir yer: bakkal, taksi durağı, taksicinin telefonu, tekel bayii gibi sabit (ev, işyeri telefonu gibi kablolu telefon) veya mobil (cep) telefonu mevcut olan mekanlar.

arkadaşın telefonu: sizin tanıdığınız ve adını bildiğiniz kişinin üzerinde taşıdığı telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...