kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Yaklaşık 2 hafta önce İzmir ili Alsancak ilçesi Kordon mevkiinde telefonumu kimliği belirsiz bir kişi tarafından çaldırdım. Ertesi gün (Cumartesi) nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na giderek suç duyurusunda bulundum. Geçen süre zarfında yaptığım araştırmalara göre Savcılığın yasayı yanlış yorumlamasından dolayı her açılan soruşturmaya takipsizlik kararı vermesi. Telefonun yerinin bulunması için Bilgi ve İletişim Kurumu Başkanlığı'na resmi yazı yazılıyor. Telefon kapatılıyor ve savcılığa telefonun yerini tespit etmekle yükümlü değiliz diyerekten kendi açılarından konuyu kapatıyorlar. Savcılıkta madem öyle bende takipsizlik veriyorum o zaman diyerekten olayı bitiriyor. Benim işim burda başlıyor. Aranızda hukuk ile ilgilenen yada bu konuyla ilgili detaylı bir dilekçe örneği bulabilen veya bu konuda fikri olabilecek birkaç kişiye rastlama umuduyla soruyorum. İtiraz yapacağım merci neresi ve ne şekilde dilekçe yazmalıyım ki takipsizlik kararı bozulup telefonumu bulma umudunu sürdüreyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bi üstüne, bi üstüne, sonra en üstüne başvuracan. yıllarını vermen gerekir. geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 tr de bi malını çaldırdıysan kendin bulup ellerinden almadıkça o malı unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 soguk su içip yeni telefon için para biriktirmek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 taksidi bitmedi daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sigorta yaptıraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 benim arkadaşımın telefonu çalınmıştı savcılığa başvurdu telefonu afganistandan buldular. benım de telefonum çalındı gittim savcılığa başvurdum.ama ne bir ses ne bir seda. mukadderat yani sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 benim kız arkadaşımın n95'i çalınmıştı tam 1 yıl sonra geldi telefon. Amma velakin bu 1 yılın şöyle bir 6-8 ayı falan bürokrasi koridorlarında geçmiş baya bildiğin telefon beklemiş resmi binalarda falan bi takım işlemler için aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 savci hakkinda gorevi savsaklamaktan mi ne dava acilabiliyodu boyle konularda ve savci neden oldugu zarari tazminat yoluyola oduyordu, anlatiyolar okulda iste teorik teorik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Cok fazla telefon calinma vakasi oluyor arada birinin sozu olmadan ugrasmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 üzgünüm, http://www.bildirgec.org/imaj/hkmt/su.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 https://www.mylookout.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mille said: savci hakkinda gorevi savsaklamaktan mi ne dava acilabiliyodu boyle konularda ve savci neden oldugu zarari tazminat yoluyola oduyordu, anlatiyolar okulda iste teorik teorik Burda kime kime şikayet ediyorsun durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dasaaa said: https://www.mylookout.com/ kaybolunca gerçekten bulunabiliyor mu o programla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kendi kendime evde denediğimde bulabiliyorum.. çalışıyor gibi duruyor.. ama çalan alır almaz bi şekilde herbişiyi silerse kalakalırsın bence.. iphone'a da bişi wave mi ne öle bi program vardı. secure wave miydi? çalındı, bilgsayarı olan birisiniaradın (bir yerden, ya da bi arkadaşının telefondan aradın.. her neyse işte) bilgisayarda olan adamın talimatı ile gidip alan herifi yakalayıp ağzını kırma ihtimalin var diye makul olarak düşünüyorum ben bu uygulamayı. atla taksiye, söyle telefonun gittiği yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi telefonun çalınmış zaten hemen nası arıyosun birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hmmpff. hurriyet okuyucu yorumları versiyon 5 said: (bir yerden, ya da bi arkadaşının telefondan aradın.) bir yer: bakkal, taksi durağı, taksicinin telefonu, tekel bayii gibi sabit (ev, işyeri telefonu gibi kablolu telefon) veya mobil (cep) telefonu mevcut olan mekanlar. arkadaşın telefonu: sizin tanıdığınız ve adını bildiğiniz kişinin üzerinde taşıdığı telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ne kadar garip geçen sene ben telefonumu çaldırdığımda savcılığa başvurdum benden tekrar hiç bir şey istemediler. izmir - ödemiş'te çıktı telefon 1 aya kadar. daha sonrasındada telefon usulünce geri alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dreagloth said: Mille said: savci hakkinda gorevi savsaklamaktan mi ne dava acilabiliyodu boyle konularda ve savci neden oldugu zarari tazminat yoluyola oduyordu, anlatiyolar okulda iste teorik teorik Burda kime kime şikayet ediyorsun durumu var. savciyi devlete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 6-7 yil once calinan 3310'um geri geldi gecen yaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 3310 umu bende kaptırmıstım.telefonun genlerinde var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 burada yazılanlara aldırmadan şansını dene, telefonun bulunma ihtimali var. Ama hemen olmaz, 3-4 aydan önce gelmez geleceği varsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 arkadaşı okmeydanında bildiğin satırla döner bıçağıyla gasp ettiler. adam savcılığa gitti savcı dönüp 'bulunmaz o bulunmaz...' diye tersledi adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Onu diyen savcıyı gasp etmek lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 umarım kimlik icin kayıp ilanı vermissindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar