pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Dolmabahçe İnönü stadinda oynanacak 33.Hafta nin ilk macini Ozgur Yankaya yonetecek.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bu hakemin daha once yonettigi bir maci izlemis olan var mi ilk defa duydum ben adini
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 urfanın etrafı dumanlı dağlar :D diye başladı adamlar ya
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bosuna almadik yaratici taraftar sifatini hehehe
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 hakkaten ya acayip yaratıcı. sen git tr kupası grubundan çıkama sora git finalde kaybeden takımla dalga geç. çok yaratıcısınız.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 turkiye kupasindan haberdar olmak var bir de cogu insanin hatirlayabilecegi bir sure icinde muzeye goturmek var
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 mokoko said: hakkaten ya acayip yaratıcı. sen git tr kupası grubundan çıkama sora git finalde kaybeden takımla dalga geç. çok yaratıcısınız. kupa ne biliyormusun sen :D
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 rıdvan şimşek'in bileği çok fena gitti. kırıldı galiba. çok yazık ya gencecik çocuk.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 fibulamı ne lan öyle kemiği kırılmış gitti adam bi daha hayır gelirmi şimdi bundan ?
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ya inanılmaz üzüldüm ya gencecik futbolcu umarım ciddi bir kırık değildir.. Güzelde oynuyordu maçta Necip Rıdvan fln 1-2 yerde güzel paslaştılar.. geçmiş olsun
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 2-0 oldu bu arada. beşiktaş önde. 2 dakikada 2 gol buldular.
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 off abi çok kötü. inşallah iyileşir çabucak.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 off hakkaten çok pis kırılmış, ayak bileği de çok problemli yerdir, kalıcı etkisi olmaz umarım.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oyy kotu olmus. gençte adamdı. buyuk şanssızlık.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 inşallah iyileşir çabucak geleceği çok parlak bir oyuncu
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 harbi büyük şanssızlık. toparlar umarım kısa zamanda.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yazık oldu çocuğa cidden, zaten bütün sezon sakatlıktan çıkmak için didindi durdu tam 2-3 maç oynadı toparlandı yine 3 ay yok. Birde kampı felan kaçıracak, çok berbat ya.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 denizli basın toplantısında kemik kırılması haricinde bilek capraz baglarında yırtık da olduğunu soyledi off ki ne off
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok üzücü bir sakatlık.. Darksun said: Yazık oldu çocuğa cidden, zaten bütün sezon sakatlıktan çıkmak için didindi durdu tam 2-3 maç oynadı toparlandı yine 3 ay yok. Birde kampı felan kaçıracak, çok berbat ya. 3 aydan fazla sürecegini düşünüyorum keza fizyoterapi seansları iki sakatlık için aynı anda gelişim göstermeyecektir. Geciktirme söz konusu olabilir.
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yalnız abi özgür yankaya yılın en iyi maçını yönetti heralde. Hele maçın başlarında türkiyedeki hakemlerin %90ının direk düdük+kırmızı+fail yapıp maçın kaderinin değiştirceği bir pozisyon var devam ettirdiği, her hafta hakemler hakkında konuşmam ben diyen rıdvan bile öve öve bitiremedi.
Öne çıkan mesajlar