blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şimdi trt yayınlıyor dünya kupasını. ben hd kanal açacağını sanmıyorum trt'nin. 2010 yılında da hd olmayan bir maç izlenmez, hele dünya kupası ise... eurosport da yayınlamıyor zaten dünya kupasını. var mı bilgisi olan hd yayın ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hah google bunu buldu. umarım doğrudur. http://haberfark.net/detay.asp?id=3671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu sonradan görmüşlük nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 git başka topici trolle kapama dükkanın önünü hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 blazkowicz said: 2010 yılında da hd olmayan bir maç izlenmez, hele dünya kupası ise... futbol maçını hd olmazsa izlenmez nedir ya. nası kafalardasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 zencileri en ince ayrıntısına kadar görmek istiyo belki adam size ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kupa maclarindaki gibi olursa kalite seyredilmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 adam gayet haklı bir topic açmış mal mal trollemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hayır daha yeni gelmiş olan bir teknoloji olmazsa olmaz demek çok saçma. maradonayı hd izlemeyince çalımlarını anlayamıyor musunuz? mal mal trollemekle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hd olmadan izleyemiyorum yauuw 600 hz den aşagı gozumu yoruyouuaa bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sene 2010 hala 480p maç izleyen fakirler var ya zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 FENER YİNE ALAMADI KUPAYI ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 pardon hd dünya kupası izlemek suçmuş. mallık bende böyle bi topic açıp sorduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 allahallaaaaah adam dünya kupasını hd izlemek istemiş gelmiş nerden izleyebilirim diye soruyor. ille adama sataşmak zorunda mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sadece öyle sormuş olsa kimse sataşmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 blazkowicz said: şimdi trt yayınlıyor dünya kupasını. ben hd kanal açacağını sanmıyorum trt'nin. 2010 yılında da hd olmayan bir maç izlenmez, hele dünya kupası ise... eurosport da yayınlamıyor zaten dünya kupasını. var mı bilgisi olan hd yayın ile ilgili? abicim ne var burda? hd izlemeyenlere hakaret mi etmişim. trt'nin ziraat kupası yayınını gördük.. çamur gibi yayınla dünya kupası izlemek istemiyorum. imkanım varsa hd yayın sormak suç mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://forum.donanimhaber.com/m_37153213/tm.htm burda var bişeyler adam yıl oldu 2010 HD olmayan maç izlemek istemiyorum demiş. abartmayın ya. kendi keyfi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 said: 2010 yılında da hd olmayan bir maç izlenmez Şu cümle talihsiz olmuş, yoksa ben de en kaliteli şekilde izlemek istiyorum, trt'ye de zerre güvenmiyorum, keşke daha düzgün bir kanal yayınlasa ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ne fakir adamlarsınız ya, biz hd izleyelim blakoviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 nileppezdel said: said: 2010 yılında da hd olmayan bir maç izlenmez Şu cümle talihsiz olmuş, yoksa ben de en kaliteli şekilde izlemek istiyorum, trt'ye de zerre güvenmiyorum, keşke daha düzgün bir kanal yayınlasa ama işte.. mesele şu zaten. adam gibi hd maç nasıl izlerim dememiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 herkesin evinde en kötü hd ready lcd ler var artık.ufaktan geçmek lzm.ben bu yaz sonu digi plusa geçicem vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hd mac izleyen adam iflah olmusyo ste ondan sonra 320 ye 240 resolutiona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Red said: herkesin evinde en kötü hd ready lcd ler var artık.ufaktan geçmek lzm.ben bu yaz sonu digi plusa geçicem vallahi yok abi bizde 70 ekran vestelle 55 ekran arçelik var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bizim evde televizyon yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar