BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 var mıdır? gelirimi falan sormazlarsa sevinirim. asalak yaşıyoruz henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 finansbankın go kartı var. kredi kartı olarak... 700tl limiz ve 200tl faizsiz para çekimi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ya bi kredi kartım var zaten 500lük(limiti 0a yakın) böyle 1000tl civarı kredi alıp 12 ayda falan geri ödeyebileceğim şekilde var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dostum 0 limitli kartin varsa yenisine girme yani ilk basta mantikli geliyorda sonrasi gg. ha yapi kredi play card var bu arada. Sorun yasamiyosun veriyolar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bize sormakla olmuyor ki yahu.şu tc kimlik yazıp yolla bankalara.bazen belli olmuyor yani.veren oluyor 1-2 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 garanti veriyordu 5.000tl kredi 12 ayda ödüodun senin istediğin miktarda da vardır muhtemelen. kredi almak koaly ya, hele 1000-2000 hiç bi banka nerdeyse sorun etmez diye düşünüyorum. özellikle finansbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ogrenciysen nasil kolay anamadim ki kefil isterler en basiti net gelir isterler ele hele 5000 lira felan buyuk yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 öğrenci için demedim 5.000tl yi reklamları dönüodu ordan aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Geliri olmayana niye kredi versinki banka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 geliri olan bi kefil gostermedigin sürece vermiyolar ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hcbs mi diydi banka adı neyse işte bölye bişey o veriyor hiç sorgusuz sualsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kredi isteyen kiz mi erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 geliri olmayana hiç verilmemesi lazım kredinin. sonradan daha büyük sorunlara neden oluyor çünkü. borç ile borç ödemeler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 okuldan bir arkadaş denizbanktan kredi alıp vosvos çekti altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kürtaj içinmi lazım para ? banka vermezse ben veririm 12 ay sonunda %38 faizle alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Todesengel said: okuldan bir arkadaş denizbanktan kredi alıp vosvos çekti altına araba kredisinde bi suru olay war 1. kefil kesin istemislerdir 2. araba kredisinde adamin elinde el koyabilecegi bir varlik var 3. pesinatli odemistir ki banka sen odemessen arabayi alip zararina satip parasini alabilsin 4. yada net bi geliri vardir kiradir bankada paradir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kermit said: kürtaj içinmi lazım para ? banka vermezse ben veririm 12 ay sonunda %38 faizle alırım. yok özel hastanede doğurcakmış, ondan dolayı sezsaryen masrafı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Esh said: kredi isteyen kiz mi erkek mi? di mi. hatunsa 2 meme dekoltesi yapsın erkek banka görevlisine, şirinlik yapsın sırıtsın alsın gitsin parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 İhtiyaç Kredisi veriyor Finansbank falan , 10 k TL civarı , detayları bankacılardan ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fortis'te veriyor 2 ay önce çok iyi olduğunu söylediler idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ogrenciye kredi ebeveynlerinin gelir belgesi ve kefili haricinde yok. bosuna ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 öğrenci isen kredi alamazsın kefil ve maaş bordrosu lazım. yapabilceğin en fazla şey faiz oranı düşük olan bankadan kredi kartı alıp (ki bundada alternatifin pek yok) nakit çekmek. ama sonra ödeme gününü de düşün.ödeyemezsin daha da faiz biner falan icralık olma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Yapı kredi kefilsiz kredi kartı veriyor. Kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 250 lira limitli di mi onnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 500 sanırım başka bi banka daha vardır elbet, kürtaj da 1k civarı birşeydir maks herhalde. Yani öyle sanıyorum Değil midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar