Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ps3] al-sat mı arşiv mi?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

ben deycek oyunlari satmiyorum
mesela elimde bakiyorum su an
resistance 1 2
assasins creed 1 2
strreet fightr 4 ve super
motostorm(sataadim ondan eauhehauh)
gta 4 ve eklenti paketi gibi
bence rafta durmay hakeden oyunnar war
simdi god of war trilogy ve red dead redemptionda gelcek
zaten cok zaman yok
arsivlicek kadar guzel oynu aliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

takas işi hoşuma gitmiyor.cıktıgı gün aldıgım az oyun var.genelde online oyunları tercih ediyorum ztn.

sadece single olan oyunlarıda arkadaşımdan falan alıp bitirip geri veriyorum

onun harici böyle 7-8 pounda aldıgım oyunlar var onları takasa vermeye değmez.mirrors edge bourne dead space falan

toplamda 18-19 oyunum olması lzm.cogunu bitirmemişimdir öyle başlayıp bırakırım
Sosyal ağlarda paylaş

yani bende takas yapmaya gerek kalmıyor.yapmıs olmak içinde yapmak saçma

gta 4 mgs 4 gibi oyunları saklıyorum.e gow uncharted gibi oyunlarıda arkadaşlarımdan alıp bitirdim :).demons souls fifa bfc2 falan bbende var ztn.gidipte ne için takas yapayım
Sosyal ağlarda paylaş

söylendiği gibi tutulacak oyun var, takaslanacak veya satılacak oyun var.. mesela 5 tane guitar hero oyunu, LBP, demon's souls, vb. gibi oyunlarım duruyor hâlâ.. takaslamadım.. takaslamayı da düşünmüyorum çünkü en eskisini alalı 2 seneye yakın olmuştur.. hâlâ ara ara açıp oynadığım oyunlar..

ama ne bileyim uncharted 2 mesela.. her ne kadar efsane bir PS3 klasiği olsa da bir daha oynayamıyorum (multisi de iyidi ama sarmadı).. onun gibi oyunları eşdeğeri bir oyuna veya paraya bıraktığım oluyor..

bir de ratchet & clank: ToD gibi oyunlar var.. güzel oyun ama kaç senelik.. şimdi 20-25 tl için satacağıma dursun daha iyi dediğim grup..
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ben irencim bu konuda
diziler arsivli
kitaplar yatagin altinda bazada dolaplarda yer kalmadigi icin
her bi bok birikiyo
korkuyorum
cop adam olcam

aynı ben, kitaplar icin bir raf daha almam lazim yer kalmadı diğerlerinde,
600e yakın dvd var var bide film paso bi 100tane fln da dizi vardır, gerçi onların hepsi çöpe gitcek 1080p çıktığı için.

aşırı titizim bide, kendi arşiv standartlarım var, onlara uyulmadı mı sinir oluyorum, dizilerin hepsi belirli formatlarda arşivli mesela, keza mp3'lerde öyle.

peki ne işime yario, HİÇBİİŞE
Sosyal ağlarda paylaş

koleksiyon değeri olan oyunları saklıyorum, alıpta beğenmediğim bir oyun olursa takasa veriyorum.

Mesela Little Big Planet'ı sevmiştim ama tek başımaydım sarmadı vs. takasladım. Midnight Club aldım, sevmedim takasladım vs.

Onun dışında god of war'lar, uncharted'lar vs. hepsi duruyor. Koleksiyon yapmayı seviyorum DVD koleksiyonum vs. de var hehe

hoş oluyor böyle
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

elesso said:

senko belki bir gün eve kız gelir

hep onu ümit etmiştim bende kız gelir, arşivimi gösteririm sonra sevişiriz diye.

nitekim çok kız geldi hepsine de gösterdim bak burda 1k dvd var bak burda biton kitap var 2tb mp3 var,

hıhı dediler gittiler :/

ben içkilerimizi hazırlarken sen bir film seç izleyelim ;) demeyi unutmusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...