blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ps3 kullanıcıları aldığı oyunları alıp oynadıktan sonra takas/satış mı yapıyor yoksa rafa kaldırıp bırakıyor mu. ya da benim gibi belli başlı oyunları tutup gerisini takas/satış mı yapıyor. (gh, fifa vs gibi oyunlar duruyor gerisini oynayıp satıyorum ya da takaslıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 2.si daha mantıklı ne biliyim hack'n slash oyunlar filan 1 max 2 kere bitirince bayıyo da pes olsun little big planet gibi oyunlar her zaman oynanıcak tarzda onları sakla digerlerini takasla gitsin paran cebinde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 PS3'ü ilk aldığımda, yurtdışından ucuz 3 oyun getirttim ve şimdi sadece takas yapıyorum. 10 - 20 TL verip istediğim bütün oyunları oynuyorum. Eğer arşiv delisi değilsen, elde tutmanın hiçbir manası yok, sürekli değer kaybediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben deycek oyunlari satmiyorum mesela elimde bakiyorum su an resistance 1 2 assasins creed 1 2 strreet fightr 4 ve super motostorm(sataadim ondan eauhehauh) gta 4 ve eklenti paketi gibi bence rafta durmay hakeden oyunnar war simdi god of war trilogy ve red dead redemptionda gelcek zaten cok zaman yok arsivlicek kadar guzel oynu aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 takas işi hoşuma gitmiyor.cıktıgı gün aldıgım az oyun var.genelde online oyunları tercih ediyorum ztn. sadece single olan oyunlarıda arkadaşımdan falan alıp bitirip geri veriyorum onun harici böyle 7-8 pounda aldıgım oyunlar var onları takasa vermeye değmez.mirrors edge bourne dead space falan toplamda 18-19 oyunum olması lzm.cogunu bitirmemişimdir öyle başlayıp bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 o listede mesela brutal legend yok oda sirf muzikleri ve ozzy icin bulunuyo orda satmamyane zaten multide oynamiyorum ama yane sevihyoum arsivcilik ruhumda war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yani bende takas yapmaya gerek kalmıyor.yapmıs olmak içinde yapmak saçma gta 4 mgs 4 gibi oyunları saklıyorum.e gow uncharted gibi oyunlarıda arkadaşlarımdan alıp bitirdim :).demons souls fifa bfc2 falan bbende var ztn.gidipte ne için takas yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 söylendiği gibi tutulacak oyun var, takaslanacak veya satılacak oyun var.. mesela 5 tane guitar hero oyunu, LBP, demon's souls, vb. gibi oyunlarım duruyor hâlâ.. takaslamadım.. takaslamayı da düşünmüyorum çünkü en eskisini alalı 2 seneye yakın olmuştur.. hâlâ ara ara açıp oynadığım oyunlar.. ama ne bileyim uncharted 2 mesela.. her ne kadar efsane bir PS3 klasiği olsa da bir daha oynayamıyorum (multisi de iyidi ama sarmadı).. onun gibi oyunları eşdeğeri bir oyuna veya paraya bıraktığım oluyor.. bir de ratchet & clank: ToD gibi oyunlar var.. güzel oyun ama kaç senelik.. şimdi 20-25 tl için satacağıma dursun daha iyi dediğim grup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uncharted oynanicak ama saklancak bi oyun deil assasins creedde ole ama saygimdan satmam ps3le gecirdigim en zevkli saatlerdi resmen hayatimda il defa achievemnt kastim bi oyun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 karakterle ilgili biraz bu ya, kimi kitapları dahi biriktirmez kimi izlediği dizileri arşivler, ona da bağlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ac2 benim de tek platinum trophy sahibi olduğum oyun heh (çoğunu kardeşim kastı gerçi).. oyunu kaan'dan alıp oynadığım için takas veya satış düşünmedim hakkında tabi =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ne kadar paran olduğuna bağlı biraz da. Benm için maximum sayıda oyun oynamak önemlidir. Bazı oyunları saklarım ama tekrar oynanabilirliği olmayan oyunları GOW gibi çok efsane değillerse satarım/takaslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben irencim bu konuda diziler arsivli kitaplar yatagin altinda bazada dolaplarda yer kalmadigi icin her bi bok birikiyo korkuyorum cop adam olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 arşiv muhabbeti tamamen ekonomik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 18 oyun oldu, biriktiriyorum valla arsivci yonum var, msial akc sene once turkiyeye gelmiyen sevdigim eski oyunalri filan ebayden topladigim oluyor bide yani simdi "hadi rjinal oyunlarimizi gosterelim" topigi acilinca resim koyamama ihtimali var, iyi dusunun takaslarken eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ps3 üm yok ama 2 oyunum var, kim arşivci deyin bakayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 BonePART said: ben irencim bu konuda diziler arsivli kitaplar yatagin altinda bazada dolaplarda yer kalmadigi icin her bi bok birikiyo korkuyorum cop adam olcam aynı ben, kitaplar icin bir raf daha almam lazim yer kalmadı diğerlerinde, 600e yakın dvd var var bide film paso bi 100tane fln da dizi vardır, gerçi onların hepsi çöpe gitcek 1080p çıktığı için. aşırı titizim bide, kendi arşiv standartlarım var, onlara uyulmadı mı sinir oluyorum, dizilerin hepsi belirli formatlarda arşivli mesela, keza mp3'lerde öyle. peki ne işime yario, HİÇBİİŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 senko belki bir gün eve kız gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 5 oyunum var daha. Öyle pek arşiv denemez ama yine de arşiv ftw. WoW yüzünden PS3 dolapta öylece duruyo uzun zamandır. Bi ara asılacam tekrar. Arşiv mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 elesso said: senko belki bir gün eve kız gelir hep onu ümit etmiştim bende kız gelir, arşivimi gösteririm sonra sevişiriz diye. nitekim çok kız geldi hepsine de gösterdim bak burda 1k dvd var bak burda biton kitap var 2tb mp3 var, hıhı dediler gittiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 koleksiyon değeri olan oyunları saklıyorum, alıpta beğenmediğim bir oyun olursa takasa veriyorum. Mesela Little Big Planet'ı sevmiştim ama tek başımaydım sarmadı vs. takasladım. Midnight Club aldım, sevmedim takasladım vs. Onun dışında god of war'lar, uncharted'lar vs. hepsi duruyor. Koleksiyon yapmayı seviyorum DVD koleksiyonum vs. de var hehe hoş oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 senko said: elesso said: senko belki bir gün eve kız gelir hep onu ümit etmiştim bende kız gelir, arşivimi gösteririm sonra sevişiriz diye. nitekim çok kız geldi hepsine de gösterdim bak burda 1k dvd var bak burda biton kitap var 2tb mp3 var, hıhı dediler gittiler :/ ben içkilerimizi hazırlarken sen bir film seç izleyelim ;) demeyi unutmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 GT5 MGS4 FF13 AC2 Bunlar kesinlikle arşivlik oyunlar,gerisi al sat takas et. GT5 yok bi elimde alıcam onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 eger arsıv yapmayı dusunuyorsanız donanimhaberın ıkıncı el kısmına bakmanızı öneririm;bir kullanıcı 29 adet arsıvlık oyunu(kendısıde arsıvcı)850 ye satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kime gore neye gore arsivlik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar