THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fenerbahce bu macta smpiyonlugunu ilan etmistir. azizle sadri coktan anlasmistir kupa sana sampiyonluk bana diye... trabzonda kimse bursa sampiyon olsun istemiyor zaten...ayrica son yillardaki aziz yildiririmin trabzona kiyaklari bir fener sempatisi olusturdu trabzonda. o yuzden eminim trabzonspor son hafta cok temiz yaticak fenere...en kotu yedeklerle falan cikar artik fenerde bir iki tane atar esek deglse. evet fener sampiyon olsun istiyorum eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 trabzon fenere yatarsa, besiktas da bursaya yatar. fener bu hafta puan kaybetmesin once, sonra yapsin tur hesabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kupa mı ? kupa ne arar la fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 blazkowicz said: sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 THARKAS said: evet fener sampiyon olsun istiyorum eheheh. lol neden? dediğine bende katılıyorum ts son maçta yatar büyük ihtimal ama fenerin neden şampiyon olmasını istiyorsun merak ettim Rikkie said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ahahahaha bunada sabah sabah iyi güldüm :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ANADOLUDAN TEK ŞAMPİYON biziz title'ını korumak içindir. Mahmut Özgener'in "23 Nisan'da Fener'e kupayı bir günlüğüne verebiliriz ." açıklaması sarı lacivertli camiayı sevince boğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yanlız kare yine aynı yaa bu yedek kulubesinde oturmaları aynı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Daum tarafından 67’de oyundan çıkartılan Emre Belözoğlu, soyunma odasına gidene kadar ortalığı adeta yıktı. Tabelada da kendi numarasını gören Emre, önce “Ben mi?” dedi, sonra koridorları küfürleriyle inletti.. Önder, Bekir ve Gökhan Ünal ise milli yıldızın yanına gidip sakinleştirdi. F.Bahçeli yöneticiler seremoni anında birbirlerine “Kupa şampiyonluğunu biz göremeyeceğiz herhalde” diyerek hayâl kırıklıklarını dile getirdiler Türkiye Kupası’nda finale kadar yüzen ancak 27 yıldır hüsran yaşayan F.Bahçe’de dün alınan yenilgiyle yönetimin de umudu kırıldı. Takımın öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamaması ve haftalardır gol yemeyen takımın kalesinde 3 gol görmesiyle moral olarak çöken yönetim kadere isyan etti.. Son 6 yılda 4. kez kupa hüsranı yaşayan F.Bahçe’de yöneticiler, Protokol Tribünü’nden kupayı almaya gelen bordo-mavili oyuncuları izlerken aralarında şunları konuştular: “Ne yaparsak olmuyor, olmayacak da galiba.”, “Her sene aynısı oluyor. Yüzüp yüzüp kuyruğuna getiriyoruz ama finalde kaybediyoruz.”, “Kupa şampiyonluğunu biz göremeyeceğiz herhalde.” Başkan Aziz Yıldırım da üzüntüsünü gizlemezken, Trabzon’un 3. golün ardından yerinden kalkıp dostu olan Sadri Şener’i tebrik edip elini sıktı daha sonra soyunma odasına takımın yanına indi. (VATAN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 |Joker| said: Antu.com'un ne yaptığını anlayabilmek için Spor Klübü olmak lazım. Hayatımızın tamamı Fenerbahçe ile kaplı ama beynimizin tamamı futbol stadı kadar değil. Basketbol, Voleybol, Yüzme, Kürek ve benzeri tüm Spor dallarında iddialı bir klubüz. Ama tabi Futbol'da karşımıza çıkan rakiplerin Voleybol'da karşımıza çıkmasını beklemiyoruz, o kadar da saf değiliz. Hayatta sadece futbol klubü olan insanlar için bunu anlamak zordur, o yüzden zaaaa kupayı kaybettik biz hadi devam :). edit: ek olarak http://pic1.resimupload.com/r3/resim_225897693.JPG QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ahahaha abi ne harasslandı ya topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu kupann şekli çok çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 1- ZAAAAAAAAAAAAAAA 2- Colman'ın hayatında aldığı tek kupaymış bu, o yüzden yırtınmış bu kadar diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadora Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Nasıl zıplayış bu uçacak nerdeyse dshfdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 said: maç tarihi 05.05.2010 maç kaçta başladı :15.45 topla burdaki tüm rakamları 0+5+0+5+2+0+1+0+1+5+4+5 = 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 serin hikaye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 umutun golü güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şampiyonluk yarınlara kaldı la la lalalalalay lalal lay laaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Yalniz ligteki mac yine oglen saatlarinde. Hos urfa kadar sicak olmaz heralde İst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 istanbul cayır cayır yanıyo urfadean farkı yok nem sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kesin ve üzülerek söylüyorum fener alacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ligdeki maç nasıl öğlen saatlerinde ya saat 20:00'de başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar