Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Trabzonspor - Fenerbahçe 5.5.2010 @15.45

goldbären

Öne çıkan mesajlar

fenerbahce bu macta smpiyonlugunu ilan etmistir.

azizle sadri coktan anlasmistir kupa sana sampiyonluk bana diye... trabzonda kimse bursa sampiyon olsun istemiyor zaten...ayrica son yillardaki aziz yildiririmin trabzona kiyaklari bir fener sempatisi olusturdu trabzonda.

o yuzden eminim trabzonspor son hafta cok temiz yaticak fenere...en kotu yedeklerle falan cikar artik fenerde bir iki tane atar esek deglse.

evet fener sampiyon olsun istiyorum eheheh.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

evet fener sampiyon olsun istiyorum eheheh.
lol neden? dediğine bende katılıyorum ts son maçta yatar büyük ihtimal ama fenerin neden şampiyon olmasını istiyorsun merak ettim

Rikkie said:

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ahahahaha bunada sabah sabah iyi güldüm :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Daum tarafından 67’de oyundan çıkartılan Emre Belözoğlu, soyunma odasına gidene kadar ortalığı adeta yıktı. Tabelada da kendi numarasını gören Emre, önce “Ben mi?” dedi, sonra koridorları küfürleriyle inletti.. Önder, Bekir ve Gökhan Ünal ise milli yıldızın yanına gidip sakinleştirdi.

F.Bahçeli yöneticiler seremoni anında birbirlerine “Kupa şampiyonluğunu biz göremeyeceğiz herhalde” diyerek hayâl kırıklıklarını dile getirdiler

Türkiye Kupası’nda finale kadar yüzen ancak 27 yıldır hüsran yaşayan F.Bahçe’de dün alınan yenilgiyle yönetimin de umudu kırıldı. Takımın öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamaması ve haftalardır gol yemeyen takımın kalesinde 3 gol görmesiyle moral olarak çöken yönetim kadere isyan etti..

Son 6 yılda 4. kez kupa hüsranı yaşayan F.Bahçe’de yöneticiler, Protokol Tribünü’nden kupayı almaya gelen bordo-mavili oyuncuları izlerken aralarında şunları konuştular: “Ne yaparsak olmuyor, olmayacak da galiba.”, “Her sene aynısı oluyor. Yüzüp yüzüp kuyruğuna getiriyoruz ama finalde kaybediyoruz.”, “Kupa şampiyonluğunu biz göremeyeceğiz herhalde.”

Başkan Aziz Yıldırım da üzüntüsünü gizlemezken, Trabzon’un 3. golün ardından yerinden kalkıp dostu olan Sadri Şener’i tebrik edip elini sıktı daha sonra soyunma odasına takımın yanına indi.

(VATAN)
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Antu.com'un ne yaptığını anlayabilmek için Spor Klübü olmak lazım. Hayatımızın tamamı Fenerbahçe ile kaplı ama beynimizin tamamı futbol stadı kadar değil. Basketbol, Voleybol, Yüzme, Kürek ve benzeri tüm Spor dallarında iddialı bir klubüz. Ama tabi Futbol'da karşımıza çıkan rakiplerin Voleybol'da karşımıza çıkmasını beklemiyoruz, o kadar da saf değiliz. Hayatta sadece futbol klubü olan insanlar için bunu anlamak zordur, o yüzden zaaaa kupayı kaybettik biz hadi devam :).

edit:

ek olarak

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_225897693.JPG

QQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...