Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 DoruK said: o değil de fenerbahçe kazandığı türkiye kupalarını koleksiyonculara satsa bi senelik futbolcu ücretlerini aradan çıkarır. nadir bulunan parçalar hakikaten. Dusununce Harbi dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Umarım Aziz başkan kupa sizin şampiyonluk bizim anlaşmasını önceden yapmıştır, son maçta da taş koyarlarsa yüzyılın olayı olur çok kişi üzüntüden kalpten gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 forumda zaaa yasaklanmalı cidden inanılmaz göz zevkim bozuldu. bokunu çıkardınız olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belaxt Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz. yeminlen bah. HAHAHAHAHAHAQHZHAAAHAHAHAH FİZBAAAAN GİRDİ Mİ SANAAAA LAN SİLSENE HADİ SİL SİLEBİLDİĞİN KADAR GENE HAHAHAHAH http://img227.imageshack.us/img227/6903/2118.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bu belaxt ben değilim ha şimdi fizbana laf atılmış dönüp bana gelmesin ucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ZaaaaAAaaaAa bence bundan sonra fenerbahçe türkiye kupasında finale çıkarsa hiç maç yapmadan kupa direk karşı takıma verilsin. zaman kaybı abi. zaman cok önemli biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 "Tatar Ramazan" said: Umarım Aziz başkan kupa sizin şampiyonluk bizim anlaşmasını önceden yapmıştır, son maçta da taş koyarlarsa yüzyılın olayı olur çok kişi üzüntüden kalpten gider.amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 amin dinimiz imanımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Olursa şaşırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 daum-guiza aski yine kanli bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malfizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: atletico ile liverpool bizim ülkemizde değil. kaldı ki atletico liverpool macında max 5 entry girilmistir, o yüzden baya sacma bir örnek. fizbaaan artist artist konuşuyordun aylardır noldu sustun KOLBASTI MI ? :D http://img227.imageshack.us/img227/6903/2118.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 King oyununda kupa almaz eline artık Fenerbahçe denilecekmiş. bttim buna ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sevgili fake arkadaşım, belli ki işsizsin, bu da yetmez dingilsin. beyin kapasitenin almadığı birşey var, ben hiç bir zaman kupayı alıcaz, ligi alıcaz demedim ki ? hep dedim bursa şampiyon olsun, biz de kupayı alırız belki diye. her maçtan önce "acaba bu sefer nası elenicez" dedim. yani senin şöyle baktığında forumun zeki üyelerinden biri olmadığını anladım. ip'nden tarattığım kadarıyla 3-5 kişi kaldı kafamda. neyse uğraş sen. JNMSN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 MrLevie said: King oyununda kupa almaz eline artık Fenerbahçe denilecekmiş. bttim buna ya ahahlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yattarax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizbaaan artist artist konuşuyordun aylardır noldu sustun KOLBASTI MI ? :D http://img227.imageshack.us/img227/6903/2118.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Hayatımda bu kadar silik aciz bir Fenerbahçe görmemiştim. Maçı satsalar bu kadar olmaz. Ayrıca Guiza denen adam futbolcu olduysa , inanırım bütün Pati futbolcu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 helal be trabzonum. işteydim, izleyemedim ama deliler gibi sevindim. BUDUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya şu herif banlanırsa diye gifi ben de koyayım dursun çok komikmiş çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gec kaldim ama ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahahahaha "daha da gelmem" diyen harrykewell da fenerbahçe yenilince gelip mesajını atmış. bilseydik daha önceden elenirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 dendimi bilmiyorum ama FENER GOL GOL GOL 30 SENE OLUYOR !!! ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Alenzinho biraz kafasini kaldirip oynasa facia olcakti mac. Ayni toplari alex kullansa 10 a vururdu skoru. Zaten Engin'in kacirdigi gol yarim metreden inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janet88 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 HAHAHAHAHAH FİZBAAAAN BIRAK BUNLARI BURAYI ANTUYA ÇEVİRDİM OLM....HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTER SEN BU KADARSIN... GEÇEN SENE SİVAS BU SENE BURSA SENEYİ KİMDENSİN ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Trabzon çok güzel futbol oynadı, sonuna kadar hak ederek kazandılar. Helal olsun, tebrik ediyorum ve 2 hafta sonra aynı performansı göstermelerini diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar