Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Trabzonspor - Fenerbahçe 5.5.2010 @15.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

o değil de fenerbahçe kazandığı türkiye kupalarını koleksiyonculara satsa bi senelik futbolcu ücretlerini aradan çıkarır. nadir bulunan parçalar hakikaten.

Dusununce

Harbi dogru
Mesaj tarihi:
fizban said:

yalnız trabzonlu olan benim bildiğim bi tharkas var, trabzonlu olmayan herkes in topicte mesajı var, arkadaş ne acınız varmış yaw :( almayıverelim kupayı rahat etsinler, zaten ilk 5 yılı değil de sonraki 23 yılda sırf galatasaray ve beşiktaş camiasının mutlu olması için kupayı almıyoruz.

yeminlen bah.

HAHAHAHAHAHAQHZHAAAHAHAHAH FİZBAAAAN GİRDİ Mİ SANAAAA LAN SİLSENE HADİ SİL SİLEBİLDİĞİN KADAR GENE HAHAHAHAH

http://img227.imageshack.us/img227/6903/2118.gif
Mesaj tarihi:
ZaaaaAAaaaAa bence bundan sonra fenerbahçe türkiye kupasında finale çıkarsa hiç maç yapmadan kupa direk karşı takıma verilsin.
zaman kaybı abi.
zaman cok önemli biliyosunuz.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Umarım Aziz başkan kupa sizin şampiyonluk bizim anlaşmasını önceden yapmıştır, son maçta da taş koyarlarsa yüzyılın olayı olur çok kişi üzüntüden kalpten gider.
amin
Mesaj tarihi:
fizban said:

atletico ile liverpool bizim ülkemizde değil. kaldı ki atletico liverpool macında max 5 entry girilmistir, o yüzden baya sacma bir örnek.

fizbaaan artist artist konuşuyordun aylardır noldu sustun KOLBASTI MI ? :D

http://img227.imageshack.us/img227/6903/2118.gif
Mesaj tarihi:
sevgili fake arkadaşım,

belli ki işsizsin, bu da yetmez dingilsin. beyin kapasitenin almadığı birşey var, ben hiç bir zaman kupayı alıcaz, ligi alıcaz demedim ki ? hep dedim bursa şampiyon olsun, biz de kupayı alırız belki diye. her maçtan önce "acaba bu sefer nası elenicez" dedim.

yani senin şöyle baktığında forumun zeki üyelerinden biri olmadığını anladım. ip'nden tarattığım kadarıyla 3-5 kişi kaldı kafamda. neyse uğraş sen.

JNMSN.
Mesaj tarihi:
Hayatımda bu kadar silik aciz bir Fenerbahçe görmemiştim. Maçı satsalar bu kadar olmaz. Ayrıca Guiza denen adam futbolcu olduysa , inanırım bütün Pati futbolcu olurdu.
Mesaj tarihi:
HAHAHAHAHAH FİZBAAAAN BIRAK BUNLARI BURAYI ANTUYA ÇEVİRDİM OLM....HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTER SEN BU KADARSIN... GEÇEN SENE SİVAS BU SENE BURSA SENEYİ KİMDENSİN ?
  • Yeni Oluştur...