Mille Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Arkadasin sinavlarina yardim ediyorumda ayni dersi 2. alisi ve kalirsa bi donem daha atiyor yani onemli baya bu posterin guzel olmasi.Begenmediginiz yerleri soylerseniz sanki daha guzel bsey yapabilirim; Kullanilan fotoraflar Biliyorum anatomi calismam lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 cok fazla ve gereksiz parlak beyaz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende fontları beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bi de the door to art garip olmus, gateway to art filan yap, ama niye diye sorma fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aquila said: bi de the door to art garip olmus, gateway to art filan yap, ama niye diye sorma fdsa. /summon QoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aquila said: bi de the door to art garip olmus, gateway to art filan yap, ama niye diye sorma fdsa. biliyorum ya ama tam cevirisinide dusunemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Arkadaşın bu posterle kesin kalır. Estetik olarak; çok kötü. Fotoğraflara garip efektler vermişsiniz çok patlamış. Renkleri sapıtmış falan. Ne olduğu anlaşılmıyor bile. Teknik olarak, tipografi kesinlikle olmamış, okunmuyor. Güzel de görünmüyor. Kullanılan yazı karakterleri de olmamış ayrıca iki farklı cümlede hiç birbirine uymayan yazı karakterleri kullanmışsınız. Kompozisyon adına hiçbirşey yok. Yerleştirmeler hatalı. Fontların tamamını helvetica gibi standart birşey yapın. Öyle abudik gubidik fontlar tasarımı güzelleştirmiyor. Fikir olarak, sıradan. Ama anlaıdğım kadarıyla arkadaşının meslekle alakası yok, yapamayacak zaten. O yüzden fikire fazla kasmayın, çıkaramazsınız; ama en azından söylediklerimi doğrultusunda estetiği biraz düzeltirsen arkadaşın dersten belki geçer. İyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Rakursi'nin söylediklerine katılmakla birlikte önerilerim; içinde fotoğraf içeren afiş çalışmaları için o kapı ev çerçeve perspektifi çok vurgulamayacak şekilde sayfanın tek tarafına dayansın ve yazılar öbür tarafta dikeyde ve yatayda dengelensin veya kapı ortalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 @:rasmon saol hocam yapici elestiri icin mantikli baya soyledigin deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 önemli değil, çalışma alanında doluluk boşluğu iyi ayarlaman gerekiyor, asitmetrik boşluklarla da vurucu olabilirsin ancak daha seyrek yoğunluk olan kısım ya renk ile, ya yazı tipi ile ya da slogan, motto ile vuruculuk sağlıyodur. bunları tartıp ona göre sayfanın her bölgesine bi rol biçmen gerek, ilk odak, asıl odak, görsel öğe, destekleyici öğe, yazı metni, destekleyici yazı metni gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Rakursi said: tipografi kesinlikle olmamış, okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ayrıca ödevin adı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 çerçeve içine oturtulmuş iç mekan görüntüsü çok rahatsız edici.. direk perspektif bozukluğu varhani baktığın açıyla görülmesi gereken peyzaj olmamış bir de "the hede the hödö" kötü duruyor hani ben direk alıcı/müşteri gözüyle baktım ve itici gldi herhalde "bu kadar dandik posteri olan yerden hiç bir şey öğrenemem" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 resimler kisitli oldugundan olmadi persfektif hani direk bi oda gibi duruyo:d dersin adi ya yok icmimarlik proje odevi iste is olsun diye demisler muhtemelen verdik zaten bi kac degisiklik yapip onuda uplarim yakinda saolun kritikler icin yapici olan icin tabi;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Yuuh söylediğim ağır lafları geri alıyorum şimdi. İç mimara poster ödevini kim verdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 fena değil de fontla "konsept" uymamış sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Rakursi said: Yuuh söylediğim ağır lafları geri alıyorum şimdi. İç mimara poster ödevini kim verdi ya. Abi mimarlar olarak, biz herşeyi pafta/poster olarak sunuyoruz zaten. Poster tasarlayamamak mesleki hayatta ciddi bi handikap sunum konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bence bir ic mimar adayinin, poster hazirlayamamasi daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ben su resimde derslerden bıkmış. bitsede gitsek diyen bir öğrenci görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 anatomi çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 cenx said: ben su resimde derslerden bıkmış. bitsede gitsek diyen bir öğrenci görüyorum. anatomi calismadigimdan iste o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kapıdan gördüğümüz görüntüde de bir tırtlık var.. nasıl anlatsam? o solda kapı içinde cam+ışık alıcak derecede bi açklık beklemiyor insan. bi garip geliyor. doğrudan bi odayı görsek daha iyi olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi persfektif yuzunden o iste derinligi yanlis diyosun sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/hciea2ra.jpg 1. burası 90 derece değil, cünkü e değil. burası neresi bilmiyorum ama böle cılgın bir mimariyi tercih ediceğini sanmıyorum. kimse beklemez bu yuzden rakatsız ediyo. orjinalinde bakarsan giristen sonra koridor bükülüyo 2. neki o? sil gitsin, veya daha cok sok kadraja. orjinalindede var neki o sokmasaymıs kandaraja. 3.evin ici, dıs duvardan tasıyo.. 4. white balance sorunu; yanı whitebalance kötü dısarıyı mavi gösteriyo ok mümkün, ama bi yandan iceriyide yesil gösteriyo? E iceriside gün ısıgıyla aydınlatılmıs? bilincli olarak yapılmıs bir secim estetiğide yok bu renk cümbüsünde. 5. icerisi dısardan daha aydınlık? dıs duvar gunese 70 derece acıyla duruyo ama icerde patlamıs highlight'ın esamesi yok. baska hatalarda var ama bunlara odaklanmak lazım bence önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 1)90 derece iceri ile uyusmuyor ona tamamda her resimde dik olmasi gerekmez ama? 3)dusundum dedigini fotorafinida cektim simdi odamin kapisinin.Her sekilde icerisi disari cikarmis gibi gorunuyor zaten biraz asagidan cekince fotorafi, normalmis gibi geldi o bana? tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar