Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 esasen trombositleri de 2-3 gün filan bekletebiliyorlardı aldıktan sonra, kağıtla alacaklı olabiliyordunuz ama cerrahpaşa'daki serviste bu ay bazı sorunlar olmuş, hem erken paydos ediyorlar hem de o trombositleri sallayarak bekleten aletler çalışmıyor. o nedenle alınıp hemen verilmesi gerekiyor şu ara maalesef, haliyle çok güçlük çekiyoruz o nedenle insan bulmak için. kırmızı kan o kadar sorun değil. kan için bazı hastalık testleri ve trombosit miktarı ölçülüyor. sonuçlar uygun görülürse alıyorlar. önümüzdeki hafta yeniden ihtiyacımız olacak tekrar kemoterapi kürü uygulanacağı için, lütfen bana öm'den ulaşın ilgiliyseniz veya ilgilenen birisini tanıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 form doldurma 5 dk kan testi ve beklemesi tansiyon ölçümü filan 10 dk civarı kan verme yaklaşık 50 dk sürüyo gayet de değişik bişey çekinceniz varsa korkarım acır vs diye hiç endişelenmeyin gayet de acısız bi işlem tek sorun beklerken biraz sıkılmanız ama orda televizyon var hatta yanınızda bi arkadasınız varsa sıkılmazsınız da ayrıca çok ilgileniyolar orda sizinle (sam tayfası tarafından) neyse işte kanınız uyuyosa gidin verin masabaşından memleket kurtarıcagınıza bi insanı kurtarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Hala ihtiyaç var mı? Ben hala haber beklemekteyim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 haftasonu olmadı ama önümüzdeki günlerde tekrar olacak ihtiyacımız. ben seni ararım burax. mulgear'a da tekrardan teşekkürler. başka gönüllü arkadaşların da öm'lerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ihtiyacımız halen devam ediyor, ilgili kişiler lütfen öm'den ulaşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ihtiyaç devam ediyor mu bilmiyorum ancak bazı bilgiler vermeye geldim, kolunuzdan normal kan alır gibi iğneyi batırıyorlar :) sonra makine yaklaşık 400-500ml kan alıyor, sonra onu santrifüj vs yapıyor, plasmasını trombosidini ayırıyor, size kanınızı + plasmanızı geri veriyor, trombosidi ayrı bir torbada biriktiriyor, sonra tekrar 400-500ml kan alıp işlemi tekrarlıyor bu işlem toplamda yaklaşık 1 saat sürüyor ama benim 40dkda(4seferde) 200ml trombosit toplandığı için bitti, miniçakal olarak diğer vericileri de kontrol ettim yaklaşık 200ml olduğunda bitiyor işlem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 açıklama ve yardımın için gerçekten çok teşekkürler. :) ihtiyacımız sanırım olacak gibi tekrar önümüzdeki hafta. ilgilenen arkadaşlar lütfen öm'den ulaşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 şu esnada herhangi bir kan grubundan kırmızı kan vermeye gönüllü iki kişi arıyoruz. evvelden yazdığım kriterler kan grubu harici geçerli. ilgili arkadaşlar lütfen öm'den ulaşsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ya abi önceden de konuşmuştuk heralde ama ben akdeniz anemisi taşıyıcısıym benim kanım oluyor mu? Benim kanım olursa 2 kişi gelirim ben oraya ab rh+ olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 maalesef olmuyor ya, turp gibi insan istiyorlar ille ki. :/ yine de sağol. bu vesileyle özellikle şu ara tekrar kan vericisi arayışında olduğumuzu tekrarlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kan mı trombosit mi? Trombosit bağışı için biraz daha ince eliyorlar, lüffen durumunuz uygunsa ihtiyacı olan insanlara vermeye çalışın, gerçekten bulması zor oluyormuş ben de gidince gördüm :( Kan lazımsa daha önce konuştuğumuz gibi 10eylül civarı verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 trombosit de kan da gerekiyor, öyle biraz lafın gelişi yazmışım genel anlamda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bu kan ihtiyacımız tekrar başgösterdi maalesef, ilgilenen gönüllü arkadaşlar bana öm'den ulaşabilirler. bu sefer herhangi bir kan grubundan arkadaşlar alyuvar vermek için başvurabilir çünkü hastane takas yapabiliyor başka gruptan kan da verilse. ilginize şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Geçmiş olsun,umarım bulursun bir an önce çevremdeki arkadaşlarıma falan bi sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Hayatımda en çok sevdiğim, saydığım insanı, en yakın arkadasımı, babami, bu sabah kaybettik. Bu başlığa destek mesajı atan, om gönderen, donor olan, olmak isteyen bütün arkadaslara teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 başın sağolsun Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dostlar sagolsun, sizler sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 başınız sağolsun, allah rahmet eylesin üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Allah rahmet etsin. Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mekanı cennet olsun Sam, başın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 başın sağolsun sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Allah sabir versin..mekani cennet,kabri nurla dolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar