Allure- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sena11 ne kafası yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sena11 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 puanın tam burslu puanından oldukca yuksekse boyle bır ıhtımalın olması dogal degıl mı?? sen ne kafası yasıyorsun asılll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 devletten özele burslu geçiş için gitmek istediğin okulla konşman lazım çünkü özel opkullar iki şekild burs veriyor; -öss bursu (bunu üniversiteye giriş sınavında aldığın puanla kazanıyorsun) -başarı bursu (okula başladığın seneki not oprtalamana göre aldığın burs ki okuldan okula değişiyor bu) senin yatay geçişle alabileceğin tek burs başarı bursu ki bu da bildiğin pazarlığa tabi, önceki senelerde aldığın üniversiteye giriş puanının doğrudan bir etkisi yok geçti borun pazarı yani ama "bakın ben öss de bu kadar puan çekmiştim ortalamam da bu" diyerek pazarlık şansı yakalama ihtimalin de var ama oldukça sakat bir durum bu cebinde özele verecek para yoksa devlette kal "BEN SİZİN BURSLU BÖLÜMÜNÜZÜN TAAAAAM 3 KATI PUAN ÇEKTİM NAAAABEEEER" diyerek olmuyor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 o yüzdendir ki Allure- doğla olarak "neyin kafasını yaşıyorsun sen?" derken doğru diyor aklın o zaman neredeydi, burslu özele girseydin o zaman kıçı kırık kağıt parçasıyla nobel ödülü kafası yaşama diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sena11 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bi soru sorduk arkadas,bı acıklama yeterdı yanı mır mıra gerek yok her gun bız de acı gercekle yuzlesıyoruz bır umut vardır dıye arastırıyoruz sızın burda tekrar onları yuze vurmanız gereksız,yıne de teskkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ya yatay geçiş ile devletten özele geçiş olsa bile, çoğu özel üniversite devlet üniversitelerinin derslerini saymaz hatta bilkent'te okuyup koç'a yatay geçiş yapan bir arkadaşım vardı, derslerinin çoğunu saydıramamıştı ki bilkent yani. ayrıca, yatay geçiş yaptıktan sonra okul okan üniversitesi, semih üniversitesi bile olsa sana burs verme gibi bir zorunluluğu olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sena11 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ders saymazlarsa saymasınlar derslermzn cgu uyuyr bızm bolumn o degıl de yetr kı gecılsın, haklısın zorunluluğu yok tabi ki burs vermesnn ama mantıksz yanı ozelden devlete gecıs varken kı cogunn puanu yerlerde devlettn de ozele olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 burslu yatay geçemeyebilirsin çünkü o burs koşulunu okullara ösym koyuyor diye biliyorum, geçişte adam burslu olarak geçemeyebilirsin diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 senı chekemeyen anten taksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ben araştırmıştım bunu. bursa tamamen okul karar veriyor, öss puanın isterse 4932p049 olsun fark etmiyor. okul okey derse tamam. onu da şarta falan bağlıyorlar, hani 3.00 altına düşersen yattara, yaz okulu cepten, vesaire gibi. okula parayla girmiş burssuz kontenjandan girmiş ama başarı gösterip burs almış muamelesi görüyosun. şartsız şurtsuz muhteşem burs için öss ile direkt olarak burslu kontenjanına yerleşmen lazım, yök bursu deniyo ona da zaten, onun için de össye girmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj kutunu boşalt ya da bana mail adresi ver roket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DarKRideR said: soruyu doğru yapıyorsun sınavda, ben böyle istemedim cevabı geliyor. Ya da soruyu eksik soruyor, sen cevapla ilgili bildiğin herşeyi yazıyorsun ama neymiş, cevabın sadece bir kısmını istiyordum, hepsini yazıyorsan ezberlemişsin demek ki bilmiyorsun sen sorduğum şeyi diyip soruyu komple silme olayı da var. bu kadar üniversite açarlarsa olacağı bu. buarada standart olarak geçişler 1-2. sene yapılıyor devlet için en azından. ama özellerin farklı regülasyonları var mı bilmem. geçtiğin okulda ilk sene burs vermezler notun süper olsa bile. ancak bazı okullar not ortalaman yüksek olursa ileri ki senelerde veriyor öyle bir şey yapabilirsin belki. Son olarak da özel üniversiteler para göz olduğu için derslerinin mümkün olduğunca çoğunu saymayıp seni daha çok orda tutmak isteyebilir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 benim okul bitti, konum uplanmış nasıl mutlu oldum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sena11 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 en iyisi oldugum yerde kalmak anlasılan zaten konuyu acanın okulu da bıttıgıne gore bızım de bıter elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar