Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maceraya giden 1. Ayak

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Nette dolaşırken bulduğum süper ötesi karayolları haritasına bir göz atayım dedim..Birden,Gecen ayın 25inde,gidemeyipte,yolunun yarısında lastik
yardığımız yol geldi aklıma...[bkz;resim 2 deki 44km nin ortalarında bir yer]
Birden haritanın içine doğru çekilmeye başladım farkında olmadan...Devasa atlasımı alıp,tüm haritayı evire evire incelemeye başladım...

Yukardaki harita yarı yanlış ölçümler veriyordu...[yahut,rakamları yanlıştı]Atlas Yayımevinin devasa boy atlasını açıp kontrol ettiğimde,herşeyin mükemmel bir macera anahtarı olacağını farketmemiştim bile...

Evirdim...Çevirdim...Bölgelere ayırdım haritayı ve geçen yıl ki[bkz:225km/1 gün] pedallama rekorumu değiştirmeliyim dedim...

İşin en zor kısmı,Gitmemiş ve yolu bilmemiş olmamdan kaynaklanabilir gibi geliyor...[Gidilmemiş yol,gidilmeye mahkum..]

Bölge 1:İlk 10 km...Şehirden çıkış.

Bölge 2: 44 KM lik,ilk 10 Km sini gördüğüm tırmanışları ağlatıcak derecede olan kısım,gerisini bilmiyorum ama yolun devamında tırmanış olası...

Bölge 3: uzaklık:Bilinmiyor.Yol üzerindeki çeşmeler:Bilinmiyor. Yol üzerindeki tehlikeler:Arı kovanımı var,köpek sürüsümü.Bilinmiyor.Su bulamama tehlikesine karşı,yolun az olması düşünülebilinir.Ayrıca,Çumraya bağlanan yolları KARIŞTIRMAMAK da gerekiyor.

Bölge 4:?X? bölgesinde tam 30 km boyunca bir damla su bulamama ihtimali var.

10+44+35+35 gibi bir KABATASLAK hedef var yani şöyle;

Konya-Akören-Çumra-Çatalhöyük-Dönüş olarak belirli.
Çumraya giden,31km uzunluğundaki karayolu,kesinlikle çok ama çok daha kolay.Bunun için,44 kmlik rampalardan oluşan Akören yolunu kullanacağım.

BONUS olarak; Gezi esnasında yanıma;
1-+ bir adet Hede hatlı cep telefonu almayı planlıyorum.Aslında bu cep telefonu olayında,UYDU takip sistemi ile nerede olduğumu[bir zamanlar Turkcellin vardı] gösteren bir şekil olsun isterdim,fakat bulamadım nasıl olduğunu.herneyse,telefonu aldığım zaman,FEEL THE RİDE misali,CANLI olarak bulunduğum konum içerisinde arayıp görüşmek-konuşmak isteyenlere bilgide verilecek :)) [planın bu kısmında halen 1-2 bug var gibi,onlarada bakacağım]

2-+Beraberinde,bir adet sprey boya alarak,büyükce bir kayaya,devasa bir "=0=" atılacak..aslında bunu,telefon sistemi ile birleştirip,telefonda o an arayan kişiye göre,bulunduğum yere arayan kişinin ismini atmayı ve resimini almayı düşünüyordum fakat böyle çok zor olacağı kesin...Hem boyada yetmez :P

3-+Buradan çıkacak şanslı biriyle Her 20-30Km de bir SMSleşmem sonucu "LİVE" olarak topik yolunda izleme yapabileceksiniz.Yolun Rüzgar durumu,Havanın-yağmurun gelip gelmediğini olduğu gibi göreceksiniz :]

Ufak bir macera gibi görünsede,geçen sefer çıktığım 10-20kmcik rampalardan.. diyeyim,siz anlayın...

Gidilmemiş yol benimdir...

az biraz...Toparlıyacaklarım,hazırlayacaklarım...Havada göz kırpınca,herşey yerli yerinde olunca...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

o harita ve bu pedallar sende olduğu sürece yollar kardeşin olmaya devam edecek gibi gözüküyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...