Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aynı hisleri paylaşıyorum. Yarısına gelmeden hevesim kaçtı. O büyük şehire girdiğim gibi git git bitmemesi, bazı şeylerin bazı günlere bağlı olarak ortaya çıkması falan...

Ulan pokénerd değilim ki 7/24 oynayayım bunu dedirtti resmen. Bu oyun Soulsilver yanında ciddi sıkıcı kaçtı. Soulsilver'ı hiç sıkılmadan oynamıştım...
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
The World Ends with You oynuyorum tekrar şu anda. Bittiğinde Black'e gireyim diyordum ama Victor şevkimi kaçırdı.

The World Ends with You oynayım ama oynamadıysanız.
Mesaj tarihi:
bu arad abitirdim oyunu, uzun zaman gecti bikac sey ogrendim paylasiyim

weather teamler dominant, gen4 baglantiniz ve stealth rock faggotry yoksa durum cok mukemmel entry hazardlarin boku cikmsiti gen 5 de

tier listte mew ve benzeri statudeki 100 base statli legenderyler ile mewtwo, lugia, palkia vs turevi version maskotlari banli direk, latias ile suicune hep kullanmak istemistim ban yuzunden boxda surunuyorlardi, simdi tepe tepe kullaniyorum :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VICTOR!

Bir gün avatarını gördüğümde monitörümü kıracağım. Dayanamıyorum, bir öfke dolduruyor içimi.

Oyuna dönersek, bir deneyeyim ama competitive olacak kadar kasmam ben Pokemon'ları hiç. 2-3 yılda bir 1-2 ay geceli gündüzlü oynarım, sonra 2-3 yıl daha beklerim. En son Platinum oynamıştım zaten, yeni Pokemon'un zamanı geldi.
Mesaj tarihi:
heartgold yada soulsilver oyna.

oyunu bitirir bitirmez ilk işim HG'den emektar Typhlosion ve Crobat'ımı transfer edip bro team'imle akmak olucak.

birde trade için charmander var mı viktor sende hiç gen4 yada 5 hibe etsene :D
Mesaj tarihi:
gen 3 den kalma starterlarim duruyor hala fire red-leaf green den adsffsad

bi ara seri urettim breeding ile, charmander yollamak en kolayi hatta istersen EV lerle oynayipta yolliyabilirim black e yollanicaksa
  • 8 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Pokemon that don't say their names? no Ash/Satoshi? Epic direction? Serious and threatening villains? If only a pokemon anime series such as this exists...

su yani ya, resmen ahrcanmis potansiyel pokemon, buna ragmen bok gibi para kazanio herifler

karakter tasarimlari bole en iyi shounenin 4-5 kat ustunde, yuzlercede karakter var, pokemonlarida ekleyince 1000i geciyor sayi, buna ragmen her bolum bir oncekini tekrara devam ediyor, reklam icin anime yapio herifler resmen

miyuki sawashironun seslendirdigi karakter asiri iyi olmus bu arada ehuehu
Mesaj tarihi:
ayni ya tasarimlar, biraz genel hatlarda fark var cografi farka bagliolar bunu

ilk jenerasyon = tokyo bolgesi
ikinci jenerasyon = kyoto bolgesi
ucuncu jenarasyon = kyushu bolgesi
dordunce jenerasyon = hokkaido bolgesi

hep japonya

besinci jenerasyon ise new york bolgesi direk unova
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...