vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Aynı hisleri paylaşıyorum. Yarısına gelmeden hevesim kaçtı. O büyük şehire girdiğim gibi git git bitmemesi, bazı şeylerin bazı günlere bağlı olarak ortaya çıkması falan... Ulan pokénerd değilim ki 7/24 oynayayım bunu dedirtti resmen. Bu oyun Soulsilver yanında ciddi sıkıcı kaçtı. Soulsilver'ı hiç sıkılmadan oynamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 4.gen oynamak isteyen varsa friend code yukarda 5.gen de daha kastırmam lazım. konuyuda uplayalım böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 The World Ends with You oynuyorum tekrar şu anda. Bittiğinde Black'e gireyim diyordum ama Victor şevkimi kaçırdı. The World Ends with You oynayım ama oynamadıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya bırak sen onu competitive olamıyor işte bk atıyor viktor gaza gelsin oyuna başlasın bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu arad abitirdim oyunu, uzun zaman gecti bikac sey ogrendim paylasiyim weather teamler dominant, gen4 baglantiniz ve stealth rock faggotry yoksa durum cok mukemmel entry hazardlarin boku cikmsiti gen 5 de tier listte mew ve benzeri statudeki 100 base statli legenderyler ile mewtwo, lugia, palkia vs turevi version maskotlari banli direk, latias ile suicune hep kullanmak istemistim ban yuzunden boxda surunuyorlardi, simdi tepe tepe kullaniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 VICTOR! Bir gün avatarını gördüğümde monitörümü kıracağım. Dayanamıyorum, bir öfke dolduruyor içimi. Oyuna dönersek, bir deneyeyim ama competitive olacak kadar kasmam ben Pokemon'ları hiç. 2-3 yılda bir 1-2 ay geceli gündüzlü oynarım, sonra 2-3 yıl daha beklerim. En son Platinum oynamıştım zaten, yeni Pokemon'un zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Eskiden gameboy'da Blue'yu oynamıştım, şimdi oynamak istiyorum yeniden ama PC'de emulatör'le oynamayı planlıyorum. Hangi sürümü önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 heartgold yada soulsilver oyna. oyunu bitirir bitirmez ilk işim HG'den emektar Typhlosion ve Crobat'ımı transfer edip bro team'imle akmak olucak. birde trade için charmander var mı viktor sende hiç gen4 yada 5 hibe etsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gen 3 den kalma starterlarim duruyor hala fire red-leaf green den adsffsad bi ara seri urettim breeding ile, charmander yollamak en kolayi hatta istersen EV lerle oynayipta yolliyabilirim black e yollanicaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 legit varsa ama sonra başıma iş aldırtma sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pok%C3%A9mon_Black_and_White_Versions_2 & GEN IV GEN V friend code alışverişi yapalım pati içi trade dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Pokemon Black 2 ve White 2 çıkmış. Tanıtımı da hoş olmuş hani. İngilizce versiyonunun çıkıp çıkmadığı ya da ne zaman çıkacağı konusunda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 said: Pokemon that don't say their names? no Ash/Satoshi? Epic direction? Serious and threatening villains? If only a pokemon anime series such as this exists... su yani ya, resmen ahrcanmis potansiyel pokemon, buna ragmen bok gibi para kazanio herifler karakter tasarimlari bole en iyi shounenin 4-5 kat ustunde, yuzlercede karakter var, pokemonlarida ekleyince 1000i geciyor sayi, buna ragmen her bolum bir oncekini tekrara devam ediyor, reklam icin anime yapio herifler resmen miyuki sawashironun seslendirdigi karakter asiri iyi olmus bu arada ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 villain sıçmazlarsa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 archer seslendirio villiani, zura var villian hayatta batmaz asfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yenı pokemonların tasarımlarını neden deistirdiler bu kadar orjinel seriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ayni ya tasarimlar, biraz genel hatlarda fark var cografi farka bagliolar bunu ilk jenerasyon = tokyo bolgesi ikinci jenerasyon = kyoto bolgesi ucuncu jenarasyon = kyushu bolgesi dordunce jenerasyon = hokkaido bolgesi hep japonya besinci jenerasyon ise new york bolgesi direk unova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 mesela ciddi detay artısı var yenı pokemonlarda. stilize edilişleri farklı gibi gleiyo bana. pek oynamadığım için olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Acaba diyorum bunun bir anime ovası falan mı çıktı? Bir de battle var. Çok harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Female player cok iyi ya, giderek daha iyi player character yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 viktor'a gelsin bu: http://i.imgur.com/lJWU4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pokemon haritası japonya haritasından hazırlanmış: http://i.imgur.com/oCyQ9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 2000 den beri bilinen bisi bu lan. 13 sene gec kaldin ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar