Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

chambers

Öne çıkan mesajlar

Aynı hisleri paylaşıyorum. Yarısına gelmeden hevesim kaçtı. O büyük şehire girdiğim gibi git git bitmemesi, bazı şeylerin bazı günlere bağlı olarak ortaya çıkması falan...

Ulan pokénerd değilim ki 7/24 oynayayım bunu dedirtti resmen. Bu oyun Soulsilver yanında ciddi sıkıcı kaçtı. Soulsilver'ı hiç sıkılmadan oynamıştım...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bu arad abitirdim oyunu, uzun zaman gecti bikac sey ogrendim paylasiyim

weather teamler dominant, gen4 baglantiniz ve stealth rock faggotry yoksa durum cok mukemmel entry hazardlarin boku cikmsiti gen 5 de

tier listte mew ve benzeri statudeki 100 base statli legenderyler ile mewtwo, lugia, palkia vs turevi version maskotlari banli direk, latias ile suicune hep kullanmak istemistim ban yuzunden boxda surunuyorlardi, simdi tepe tepe kullaniyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
VICTOR!

Bir gün avatarını gördüğümde monitörümü kıracağım. Dayanamıyorum, bir öfke dolduruyor içimi.

Oyuna dönersek, bir deneyeyim ama competitive olacak kadar kasmam ben Pokemon'ları hiç. 2-3 yılda bir 1-2 ay geceli gündüzlü oynarım, sonra 2-3 yıl daha beklerim. En son Platinum oynamıştım zaten, yeni Pokemon'un zamanı geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
said:
Pokemon that don't say their names? no Ash/Satoshi? Epic direction? Serious and threatening villains? If only a pokemon anime series such as this exists...

su yani ya, resmen ahrcanmis potansiyel pokemon, buna ragmen bok gibi para kazanio herifler

karakter tasarimlari bole en iyi shounenin 4-5 kat ustunde, yuzlercede karakter var, pokemonlarida ekleyince 1000i geciyor sayi, buna ragmen her bolum bir oncekini tekrara devam ediyor, reklam icin anime yapio herifler resmen

miyuki sawashironun seslendirdigi karakter asiri iyi olmus bu arada ehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...