Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

chambers

Öne çıkan mesajlar

yalan o map geyigi, ama missingno glith ile mew elde etmisligim var yellowda ehuehu, orjinal kartus, 150 den 147 var 3 salak eksik onlarida bulursam deli para edicek bir sure sonra ebayde o kartus :p

pokemon oyunu bitirmek icin oyniyorsaniz oynamayin zaten, oole easy mode bir oyun, heleki switch kurallari ile filan "bak rakibin sunu cikaricak sen ne cikaricaksin??" sorusu ilede ne zorlar heaa eheuehu

macta allah pokemon (bunuda yaptilar lol) cikaran rakibe sacrifice edilicek fodder switchleyip 1 hit KO yu yiyip pesinden iyi breedlenmis sweeper ile recharge turnunde adama one shot cekmektir pokemon, rakibini iyi okiyan dersine iyi calisan kazanir

heleki bole full legendery kullanan uber takimlari OU ile temizlemek = priceless
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi ben seyi alamıyorum,

you teach me I teach you falan herkez pokemon'uyla kanka, pokemonunua kötü davrananı sevmiyoruz falan ama sonra trade ediyoruz!!!

kölemi lan bunlar

animenin moral faggotrysi o

bide legendery tabusu var tabi, bak bunlar tanri gibi yakalarsan sonu iyi olmaz, dunyayi yok edersiin!

abi bildigin allahi yakaliyorsun la diamond&pearl ile platinumda ehueheue

http://pix.motivatedphotos.com/2009/6/15/633806820446824830-Arceus.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

yalan o map geyigi, ama missingno glith ile mew elde etmisligim var yellowda ehuehu, orjinal kartus, 150 den 147 var 3 salak eksik onlarida bulursam deli para edicek bir sure sonra ebayde o kartus :p

pokemon oyunu bitirmek icin oyniyorsaniz oynamayin zaten, oole easy mode bir oyun, heleki switch kurallari ile filan "bak rakibin sunu cikaricak sen ne cikaricaksin??" sorusu ilede ne zorlar heaa eheuehu

macta allah pokemon (bunuda yaptilar lol) cikaran rakibe sacrifice edilicek fodder switchleyip 1 hit KO yu yiyip pesinden iyi breedlenmis sweeper ile recharge turnunde adama one shot cekmektir pokemon, rakibini iyi okiyan dersine iyi calisan kazanir

heleki bole full legendery kullanan uber takimlari OU ile temizlemek = priceless

orjinal yellow'da 124 mü 125 mi ne pokemonda kalmıştım bende hehe arkadaşın birinde red birinde blue vardı kasıyorduk sürekli,

sonra taşındık, onlar taşındı vs. derken :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ama BestBuy'da yok :( Ben mi göremiyorum yoksa

Pokemonları alıyorum birde New Super Mario Bros alcam her türlü klasik olduğu için allahın emri ama diğer başka güzel oyun mesela pokemonlar gibi illa orjinal olması gereken ne var ona göre hazır geliyorken sipariş etcem US'den ucuza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Nintendo DS'de alınması gereken oyunlar (bence). Az oyun alabilirim diyorsan bold yaptıklarımı al bence.

Soma Bringer (İngilizce yaması var bunun, korsan olmayınca yamalanır mı bilmem)
Dementium
Mario Kart
Advance Wars: Dual Strike
The World Ends With You
Professor Layton and the Curious Village
Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
Disgaea DS
N+
Worms: Open Warfare 2
Civilization Revolution
Big Bang Mini
Robocalypse
Trace Memory
Age of Empires: Mythologies
Valkyrie Profile: Covenant of the Plume
Custom Robo Arena
Luminous Arc 2
My World, My Way
Izuna: Legend of the Unemployed Ninja
Need for Speed Underground 2
Sosyal ağlarda paylaş

nortec cok basarisiz

yemin ediyorum su tirkiyedeki konsol distrubutorlerinden birinin basina su forumdan bir adam getirsek karlarini deli gibi arttiririz

oyunculukla alakalari yok, salt ticaret oalrak yaklasiyorlar ama hedef musteri kitlesi ile uyusmuyor bu mantik

neyse konu distrubutorler degil zaten :P 3 sayfa yazmiyim gene heueheu
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
dun black e basliyim dedim hay baslamaz olaydim

generation 5 ne olmus yahu bole, mmo moduna girmis iyice ustune bide ladder filan gelmis oeh

biraz basliyim dedim, baktim smogon hala tier list cikaramamis, sayfa sayfa degisiklikler var, forumalrda millet birbirini yiyor bide ustune generation 4 un butun toollar gumlemis filan

bi heveslendimde gen5 icin takim kurup EV kasip bunlari competitive e cikarana kadar ahciyacagim zaman ile herhangi bir mmo da max level a char kasip cok net end gear toplarim

cok keyfim kacti, oynayan varsa gen5 yorumlarini yazsin ehuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...