Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cok gey olm bu daha yirtici bisiler tasarlayin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 toggie said: http://i41.tinypic.com/20huh06.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Selam, Daha sert imaj için tırnak ekleyelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi o biyigi felan kaldirin paticikte yazmasin zaten internett arkamizdan topis sitesi lafi geciyo trafiktede yasanmasin sirf pence yada pati olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 pati olmasın pençe olsun, ilerde fight cluba dönersek uyum sorunları yaşamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://www.mooncostumes.com/image/13906 troll ayağı tam olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi sitenin adı paticik, pençecik degil :) tabi sizin baska fantezileriniz varsa bilemem de, forumu simgeleyen birşey yapıştıracaksanız pati olması gerekiyor. hala arabanıza bunu nasıl yapıstırmak istersiniz anlamıyorum da neyse ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 halısahacılara şunlar yakışır=p zamanında forumdan almıştım, kimler yaptı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 paticik kelimesi geçmesin yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Düzgün bir tasarım olduğu takdirde yapıştırırım yapıştırtırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Selam, Gidip bir mağaradan tarih öncesi duvar "çiziği" alsak daha fazla şansı olurdu sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 mayhem bu işe el atar aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ben hayatta yapıştırmam boyle bişeyi arabama şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Anket olsun derim ama acikcasi tshirtteki gibi olursa klasiklik bozulmaz. Ben onu yapistiririm. =o= altta paticik.com bnce olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 toggie said: http://i41.tinypic.com/20huh06.jpg ben bunu sağa sola da yapıştırırım lan. güzelmiş yani. eve çantama kapıma falan. (arabam yok :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 evet o iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kim arabasına turuncu bir pati şekli yapıştırır ya :) hani sadece paticik üyeleri olan bi kasabada yaşansa belki.ama insan okula işe oraya buraya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ismini sölemiyorum sağda solda.. bi de turuncu sticker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yeşil de oaliblir.. yeşil tema da var o da hoş durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yeşil olursa döneme de ayak uydurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yesil olmaz yaban stickeri sanarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 siyah? gri? hatta turuncu ince kontür de geçileilbir etrafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Selam, Turuncu her arabada(renkte) ayırt edilebilir olur bence. Bir dönem "dil" yapıştırıp aracına dolandı, patiden mi çekiniyorsunuz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Delimisin ya sağda solda paticik diye bi forumda takılıyorum desem kırık muamelesi yaparlar insana :) Elif Şafak'ın pembe kitaba siyah versiyon çıkarması gibi bence Paticik'e de delikanlı bi 2. isim bulunsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar